УкрБорг за комуналку дзвонять чи за борги по кредитах?

• Автор теми Автор теми nemezis
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 468

nemezis

Форумчанин
Дописи
12
Реакції
5
Бали
3
nemezis не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня сьогодні мені зателефонував робот УкрБорг, каже, негайно сплатіть заборгованість по електропостачанню, зайшов, подивився комуналку, все оплачено) але є пару прострочених кредитів, то може вони за кредит звонили? тоді при чому тут електропостачання)

Останнє редагування:
nemezis, роботи не вміє підбирати слова, він працює по програмі)

Вкладення

• Screenshot_20250618-132217.webp
    Screenshot_20250618-132217.webp
    53.8 Кб · Перегляди: 53
Останнє редагування:
Доброго дня сьогодні мені зателефонував робот УкрБорг, каже, негайно сплатіть заборгованість по електропостачанню, зайшов, подивився комуналку, все оплачено) але є пару прострочених кредитів, то може вони за кредит звонили? тоді при чому тут електропостачання)
Моєй знайомій кожного дня дзвонить робот з якогось .....коллект. Міські номера. Борги по комуналці дійсно є.

Моєй знайомій кожного дня дзвонить робот з якогось .....коллект. Міські номера. Борги по комуналці дійсно є.
ну а мені конкретно робот каже по електропостачанню заборгованість, в Ясно все ок, в приваті також з комуналкою все ок, роблю ставку що це Нові Кредити балуються, 5ий день просрочки

Они звонят по номерам привязанним к аккаунтам, возможно старий владелец симки задолжал. Мне за газ звонят, по дому моей мами. Потому что мой номер привязан в аккаунте. Неделю назад заблокировали все счета, за неуплату по газу

Назад
Угорі