Українцям масово блокують банківські рахунки

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 64

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
37346
Рішення
10
Реакції
96137
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
❗️Українцям масово блокують банківські рахунки: податкова вас перевірятиме навіть із оборотом у 100 тис грн, — АППУ.

Банки більше не дивляться на один підозрілий платіж. Тепер вони «сканують» усе — стиль життя, фінансову поведінку, регулярність надходжень. Почали працювати алгоритми і ШІ, які аналізують повну модель поведінки клієнта. У зоні ризику:
⭕️Раптові великі зарахування без зрозумілого пояснення.
⭕️Використання особистої картки для бізнесу.
⭕️Операції з криптобіржами та офшорними напрямками.
⭕️«Дроблення» ФОПів.
⭕️Діяльність поза заявленими КВЕДами.
⭕️Підозрілі цифрові збіги — VPN, однакові мережі, Device ID.

В мене А-банк вчора розірвав договір і закрив рахунок, також Альянс банк - туди ж, останні просять дуже багато даних для уточнення платежів, ПІБ та інше. Тому виводьте в готівку все, що маєте.

Першим себе «показав» Альянс-банк - до 16 числа чекають на розʼяснення щодо переказів та зарахувань. А вчора А-банк заблокував картку після переводу коштів на іншу, 40 хвилин мене діставали питаннями, запитами документів…

Вкладення

• IMG_0032.webp
    IMG_0032.webp
    83.5 Кб · Перегляди: 1
  • IMG_0031.webp
    IMG_0031.webp
    75.1 Кб · Перегляди: 1
Останнє редагування:
В мене А-банк вчора розірвав договір і закрив рахунок, також Альянс банк - туди ж, останні просять дуже багато даних для уточнення платежів, ПІБ та інше. Тому виводьте в готівку все, що маєте.

Першим себе «показав» Альянс-банк - до 16 числа чекають на розʼяснення щодо переказів та зарахувань. А вчора А-банк заблокував картку після переводу коштів на іншу, 40 хвилин мене діставали питаннями, запитами документів…
Підтримую!
В мене за останній рік мінус приват, альянс, райфайзен, пояснень ніяких не дають, але я і не намагався їх отримати, тому, що, завжди намагаюсь як найшвидше вивести все в готівку, немає довіри до банків.
Багато хто розповідав, що , блокували рахунки з коштами людей, 20-50 тисяч, після всіх роз'яснень дозволяли забрати свої кошти, але брали комісію 20-30%

Ну я не думаю, що там банку допоможуть якісь 5-10 тисяч грн, якщо це звісно не масово, але умови настільки я чув , такі, що просто неможливо виконати.
Десь говорили, що, начебто Райфайзен, якщо не помиляюсь, в когось запитував дані кожного відправника за останні 2-3 місяці (ПІБ, та ІПН)

Десь говорили, що, начебто Райфайзен, якщо не помиляюсь, в когось запитував дані кожного відправника за останні 2-3 місяці (ПІБ, та ІПН)
Капец...
Не, райф вообще волшебный банк...
Ну я не думаю, що там банку допоможуть якісь 5-10 тисяч грн, якщо це звісно не масово, але умови настільки я чув , такі, що просто неможливо виконати.
Если не массово.
Но и опять же, 5-10 тыс не помогут? Блин))). Я живу скромнее)))))

Назад
Угорі