Щоденник Українська історія Х

• Автор теми Автор теми sassybaka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 4K

sassybaka

✩ Premium ✩
Дописи
272
Реакції
351
Бали
443
sassybaka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скоро виходжу на прострочку в 4 конторах:
Манівео
Ловілаве
Качай
Кредит Каса.

Можливо буде можливість заплатити частину повністю до прострочень. То з яких краще почати закриття?

Читав тут, що Ловілаве можуть взагалі лівим людям почати дзвонити, так то мої знають, що в мене борги, тому особливо не дивуються

Закрив сьогодні КК.
Ще монобанк щось вирішив, що саме сьогодні треба запропонувати відкрити кредитний ліміт, коли в мене купа прострочень. До цього ніколи не було такого.
Мабуть, через те що, я ЗП зараз туди отримую, як фоп, хз
Мене от тільки напрягає Манівео, бо там тіло аж 30к, так у мене всюди максимум 15
тут, до речі можна назву теми змінити? не хочу спамити ще, щоб все було в одному місці

всього за цей місяць мінус 6 контор - 15 залишилось, не найгірше, найбільше було 30 до війни

Закрив сьогодні КК.
Ще монобанк щось вирішив, що саме сьогодні треба запропонувати відкрити кредитний ліміт, коли в мене купа прострочень. До цього ніколи не було такого.
Мене от тільки напрягає Манівео, бо там тіло аж 30к, так у мене всюди максимум 15
тут, до речі можна назву теми змінити? не хочу спамити ще, щоб все було в одному місці
Кредит Касса по судам ходит, так что закрыв ее избавились от гемора. Манивео продаст через какое то время Талиону, а те тело предложат или даже половину.

Закрив сьогодні КК.
Я хоть на Привате зп получал, но из за мфчмо мне кредитный лимит убрали.

Боженько)
отож, когось так взломали, а нам лупати цю скалу.
З пн в просторочці у качок.
і що далі, активні прострочки в Авансі (+кредісенд), Кліккредіт (+mycredit), Мілоан (+тенго), Finsfera, і ще пару.
вчора замовив нові кроси

Останнє редагування:
по кредитам новин нема особливо, але зараз перші тижні прострочень, дуже стресую, що герпес вискочив знов(
та і кроси не підійшли, довелось повернути(

але вже останній кредит пішов в прострочення на цьому тижні, далі кількість прострочень буде тільки меншати)

Останнє редагування:
по кредитам новин нема особливо, але зараз перші тижні прострочень, дуже стресую, що герпес вискочив знов(
та і кроси не підійшли, довелось повернути(

але вже останній кредит пішов в прострочення на цьому тижні, далі кількість прострочень буде тільки меншати)
герпес вискочив знов(
Корвалол від герпесу допомагає. Застосовуйте місцево. Спробуйте,дійсно допомагає . Один два раза змастите і присохне

Думаю зараз потроху почати з початку мою історію з МФО та кредитами загалом.

2013: оформив першу свою картку в приваті, дали ліміт в 300 грн. Особливо її не юзав, але щоб було.

2014: перший кредит в розстрочку на ноут на 2 роки, була стабільна робота на початку року, і дуже старезний ноут, який мені подарували, коли я ще в універі вчився, який хотів на щось поміняти новіше

2015: оформив кредитку в банку, яка йшла в комплекті з зп картою. До вересня вирішив рвати кігті в Київ, на вищу зп, так і переїхав з 500 грн в кишені, кредиткою десь з 14 тис боргу і ще не виплаченим кредитом на ноут.

2016: на початку року оформив свій перший мікрокредит, ну а далі все пішло тільки гірше...

Назад
Угорі