Добрий вечір всім форумчанам! Ось і настав той час, коли і я можу сказати велике спасибі за професійну допомогу , не побоюсь цього слова, людині з великої літери, Сергію Костянтиновичу! Моє знайомство з форумом розпочалося вже давно, але так як, дякувати Богу, до судів не доходило, я просто читала форум і готувалася до того, що судова тяганина не омине і мене. Що й сталося у квітні цього року, коли ПриватБанк подав на мене позов до суду , про стягнення заборгованості по кредитній карті, на суму майже 48 000 грн. Прочитавши відгуки про роботу форумних юристів, не довго думаючи, обрала для себе представника в суді-Advokat Ukraine! І як виявилося зі своїм вибором я не помилилась. Як результат блискавичної роботи Сергія Констянтиновича, районний суд виніс рішення не на користь Приматів, в задоволенні позовних вимог банку було відмовлено в повному обсязі. Але ж, звісно, з рішенням суду першої інстанції Примат не погодився, та подав на апеляцію. І от ,сьогодні, мені приходить повідомлення в ДІЮ, що по справі # ***, винесено судове рішення: "Апеляційну скаргу ПриватБанку залишити без задоволення, рішення районного суду- залишити без змін". Дякую велике за Вашу блискавичну роботу та професійну допомогу у вирішенні даного питання! На цьому наша співпраця не закінчується, але то вже інша справа, про яку також, обовязково напишу!