Усім привіт. Хочу поділитися своїми враженнями про роботу вельмишановного Сергія Костянтиновича. В першу чергу - величезне дякую Вам, за Вашу роботу!
Чесно кажучи, я спочатку не вірила в те, що він мені насправді допоможе. Я наражалась на шахраїв, які тупо дерли гроші і нічого не робили. Тому моє відношення спочатку було дуже не довірливе.
Моя історія почалась ще 2 роки тому, у 2021.В мене було 6 виконавчіх написів. Я, та Сергій Костянтинович підписали контракт на 3 з них, так як я не була в змозі оплатити одразу за 6 справ. У нас почався процес. Все було добре, до поки не почалась війна. Я була змушена виїхати з дитиною за кордон. Спочатку я думала, раз я виїхала то і наша співпраця напевно неможлива. Але! Сергій Костянтинович представляє мої інтереси у суді, тож я не мушу там бути. Справа трішки затягнулася з зрозумілих причин. Війна. Але незважаючи на все це, я вже отримала рішення суду. Я його виграла! Суд присудив повернути мені кошти і стягнути їх з приватного нотаріуса. До останнього не вірила. Але цей юрист свою справу знає. А також він дуже чуйна та добра людина. Завжди йде на зустріч вам. Завжди все аргументує та пояснює для нас, для людей які далекі від юриспруденції.
Тож, якщо ви хочете дійсно позбудися цого нашийника в який нас затягують нотаріуси, користуючись нашим тяжким станом (від хорошо стану кредити у мікрозаймах не беруть), то я зі 100% впевненостю можу порекомендувати Сергія Костянтиновича. Іще раз величезне Вам дякую! Сподіваюсь що мій відгук допоможе комусь зробити свій вибір.