🇺🇦Адвокат💼з кредитних спорів із МФО та банками!Представництво в суді, оскарження виконавчого напису нотаріуса.Повернення витрат за правову допомогу

5.00 зірок 504 оцінок
Хочу залишити і я свій відгук про Сергія.Ну,що сказати-Профессіонал своєї справи.Завжди відповідав на мої питання(навіть безглузді ?),був на зв’язку,завдяки Сергію ми виграли одну справу, на черзі ще дві ??.
Все чітко,ясно,прозоро і по суті!
Тому я РЕКОМЕНДУЮ Сергія Костянтиновича!
Щиро вам дякую за допомогу і людяність, та за ваш професіоналізм!

Дякую Сергію Констянтиновичу в вирішенні моїх проблем з фінансовими установами.!Виграно вже 3 справи по знесенню виконавчого надпису нотаріуса,в двох-повне повернення грошей за судовий збір та правничу допомогу адвоката,по одній-суддя вирішив задовольнити правничу допомогу частково,судовий збір у повному обсязі.А ще саме цікаве сталося на днях-на мене ЕАПБ створило позов до суду на значну для мене суму в 4 рази вищу за тіло кредиту,та врахуйте ще сюди судовий збір,процент виконавця,гонорар адвоката...сумма чимала...З Сергієм обсудили стратегію,не дивлячись на те,що в зв'язку з війною в країні та на те,що Сергій працює із-за кордону в даний момент,уклали договір,зробили відзив та ....програли суд першої інстанції...таке враження було,що суддя справу даже не вивчав...В мене з'явився деякий відчай...Але ,Сергій написав апеляцію,направили до апеляційного суду,і через деякий час я отримав на поштову скриньку листа з апеляційного суду,де вказувалося,що апеляційний суд повністю скасовує рішення суду першої інстанції за нестачою доказів ,наданих позивачем...Тепер будемо з цією контори забирати гроші вже ми :) ...Все це сталося.дякуючі професійній роботі Сергія Констянтиновича...Зараз такий час,що в суд є можливість працювати онлайн через систему Електронний суд,так що місцезнаходження адвоката не є перепоною...Сергій весь час супроводжує справу,відповідає на будь які питання,пов'язані зі справою.Ще один ,значний для мене,момент-це гонорар...повірте,у Сергія-доступна ціна.я порівнював з іншими адвокатами,а це іноді дуче доречно,хоч і ці кошти потім повертаються...Зараз у нас ще одна справа по знесенню виконавчого надпису нотаріуса і я впевнений в позитивному результаті...Якщо в мене ще будуть виникати подібні проблеми,то також буду звертатися за допомогою до Сергія Констянтиновича,що й вам усім раджу.Бажаю всім перемоги!!!

Хочу залишити відгук про роботу з Сергієм Костянтинович.Ми виграли дві справи по зносу виконавчого написи
Хочу залишити і я свій відгук про Сергія.Ну,що сказати-Профессіонал своєї справи.Завжди відповідав на мої питання(навіть безглузді ?),був на зв’язку,завдяки Сергію ми виграли дві справи, по зносу виконавчого провадження.Особливо тішить рішення про повернення коштів за правничу допомогу.
Все чітко,ясно,прозоро і по суті!
Тому я РЕКОМЕНДУЮ Сергія Костянтиновича!
Щиро вам дякую за допомогу і людяність, та за ваш професіоналізм!

Найкращий адвокат з яким працював. Відповідальний і розуміючий. Дуже допоміг мені. Велике вам дякую. Жодного разу не пожалів, що звернувся саме до вас. Звертайтесь і будете щасливі.

вкажіть будь ласка свою ціну послуг за зняття ИНН?
Прошу з додатку Дія завантажте постанову про відкриття виконавчого провадження з ідентифікатором доступу та пришліть мені на вайбер 0952035777, обговоримо умови співпраці.

Прошу з додатку Дія завантажте постанову про відкриття виконавчого провадження з ідентифікатором доступу та пришліть мені на вайбер 0952035777, обговоримо умови співпраці.
Напишіть в особисте щоб розуміти

Хочу лишити відгук по роботі С.К. Калінін. Адвокат з великої букви , допоміг мені в суді з трьома виконавчими написами .Коли до нього звернулася, з опущеними руками( бо ,що таке виконавчий напис я тоді ще до кінця не усвідомлювала.Для мене це було страшне). Але Сергій Костянтинович,підбадьорив і сказав,що все можна вирішити в законному порядку , приводу для хвилювання не має. На тому тижні вже отримала гроші за витрати по третьому суду . Велике дякую Сергій Костянтинович,за вашу працю!

Доброї години. У мене питання, з понеділка буду мобілізована ( фінансова служба) чи можу розраховувати на сплату лише тіла кредиту?

Доброї години. У мене питання, з понеділка буду мобілізована ( фінансова служба) чи можу розраховувати на сплату лише тіла кредиту?
Щоб відповісти правильно на ваше питання, мені треба побачити кредитний договір, тому прошу зверніться приватно на вайбер, 0952035777.

Справа виграна!!!! Вірте - все можливо!!!
"дорі фінанс" - вам за кораблем орків!!!Боротьба щодо рішенням суду - Житомирсікий суд виявився дость не "однозначний" - відмовили, честно кажучи - не вірив що вдастся виграти справу, в Київі судді більше "досвідчені" якби не Сергій Миколайович Калінін (+380952035777), та його адвокатська допомога - хто зна як би було.. Але все супер, ми виграли не тільки спрау але ї повернули трати!!! Адвокат дуже сильний, свою справу знає то робить абсолютно професійно, ще до цього, дуже приємний і тактичний в спілкуванні, продовжую з ним працювати - ще треба виграти пару справ, це не реклама - просто ділюся результатом та позитивом, "борітесь та поборите" - Слава Україні, Перемога це Україна)))

РІШЕННЯ СУДУ,
УХВАЛИВ:

Позов ****** Олександра Валерійовича до Товариства з обмеженою відповідальністю "Дорі Фінанс", третя особа яка не заявляє позовних вимог на стороні відповідача: Приватний виконавець виконавчого округу Житомирської області Клименюк Андрій Миколайович про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню - задовольнити.

Визнати таким, що не підлягає виконанню виконавчий напис, вчинений Приватним нотаріусом Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Оленою Василівною від 12.06.2021, зареєстрований в реєстрі за № 84786, про стягнення заборгованості з ****** Олександра Валерійовича на користь Товариства з обмеженою відповідальністю "Дорі Фінанс" в розмірі 17945,00грн.

Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю "Дорі Фінанс" на користь ****** Олександра Валерійовича судовий збір в розмірі 1488,
Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю "Дорі Фінанс" на користь ****** Олександра Валерійовича витрати на правову допомогу в розмірі 5000,00грн.
:)???

Доброго дня! Підскажіть як бути коли рахунки заблоковані на підставі постанови виконавчаї служби, а в АСВП, реєстр боржників, судова влада- інформація зовсім відсутня. банк не повідомляє хто видав постанову.?

банк не повідомляє хто видав постанову.?
Ви в іншій темі писали що прийшло від ощада.
В ощад24/7 має бути повідомлення про блок і хто заблокував ( постанова )
Дивно що ви не бачите себе на АСВП.

Ви в іншій темі писали що прийшло від ощада.
В ощад24/7 має бути повідомлення про блок і хто заблокував ( постанова )
Дивно що ви не бачите себе на АСВП.
в ощад 24 також відсутня інформація. і якщо раніше накладався арешт на сумму то тепер на рахунок, сумама не списується , мінуса нема. Я так розумію що винесена постанова нігде не фігурує окрім банків. видно що є великі прошуння і виконавець надіється що я знаходюсь на непідконтрольній України території і не маю змоги подати скаргу на нього, чи звернутись до суду. Якщо раніше ВП зявлялось в АСВП , а потім тільки рахунок блокувався, то тут заблокували рахунок, звернувся до відділення Ощад., там відповіли що не бачуть інформацію з моєї області зовсім. Звертайтесь до вашого обласного відділення! а де знаходиться обласне відділення також вони не знають. Замкнуте коло..

в ощад 24 також відсутня інформація. і якщо раніше накладався арешт на сумму то тепер на рахунок, сумама не списується , мінуса нема. Я так розумію що винесена постанова нігде не фігурує окрім банків. видно що є великі прошуння і виконавець надіється що я знаходюсь на непідконтрольній України території і не маю змоги подати скаргу на нього, чи звернутись до суду. Якщо раніше ВП зявлялось в АСВП , а потім тільки рахунок блокувався, то тут заблокували рахунок, звернувся до відділення Ощад., там відповіли що не бачуть інформацію з моєї області зовсім. Звертайтесь до вашого обласного відділення! а де знаходиться обласне відділення також вони не знають. Замкнуте коло..
Виконавець виносить постанову про арешт після постанови про відкриття провадження або ж разом.
Тобто в АСВП має бути провадження на основі чого арештовані рахунки.
Інакше не буває.
Ощад так само має мати документ від виконавця в якому все вказано.
Приблизно так :

1686563277020.webp
1686563521803.webp
/SPOILER]

Виконавець виносить постанову про арешт після постанови про відкриття провадження або ж разом.
Тобто в АСВП має бути провадження на основі чого арештовані рахунки.
Інакше не буває.
Ощад так само має мати документ від виконавця в якому все вказано.
Приблизно так :

1686563277020.png
1686563521803.png
/SPOILER]
коли перші 3 ВП були було саме так! в тому то і справа що зараз арешт рахунку є, а хто, де, шо, немає.

Прошу напишіть про вашу ситуацію в приватну бесіду, чи отримали документи від виконавця, чи писали звернення на його адресу, тощо. Повідомлю про розмір гонорару.

Пришліть номер справи? В особистому повідомленні визначусь з ціною
Ціна юридичного супроводу?

Назад
Угорі