🇺🇦Адвокат💼з кредитних спорів із МФО та банками!Представництво в суді, оскарження виконавчого напису нотаріуса.Повернення витрат за правову допомогу

5.00 зірок 504 оцінок
Advokat Ukraine, Скажите пожалуйста, если коллекторы подали в суд через какого-то нотариуса по сумме ипотеки, закрывая этим мой счет зарплатный в привате ,сколько дней у меня например с Вами есть, чтоб отклонить решение суда? Просрочка у меня больше шести лет. Благодарю!
Якщо я правильно зрозумів ваше питання, то на подачу відзиву на позовну заяву суд встановлює не менше 15 днів, на оскарження рішення суду в апеляції 30 днів. Важливе значення має як та коли ви дізналися про оскаржуване рішення. Або уточніть запитання

Якщо я правильно зрозумів ваше питання, то на подачу відзиву на позовну заяву суд встановлює не менше 15 днів, на оскарження рішення суду в апеляції 30 днів. Важливе значення має як та коли ви дізналися про оскаржуване рішення. Або уточніть запитання
Я мав на увазі , якшо арештовують рахунок картки ериват і я це взнаю або смкою, або через інтернет, тоді скількі дається днів мені наприклад з Вами на оскарження і зняття арешту картки приват?

Я мав на увазі , якшо арештовують рахунок картки ериват і я це взнаю або смкою, або через інтернет, тоді скількі дається днів мені наприклад з Вами на оскарження і зняття арешту картки приват?
Загальний строк позовної давності складає 3 роки, за цей час можете звернутися до суду за захистом своїх прав.

Вибачте за оффтоп: чи можете допомогти із поверненням переплат по кредитах?

Доброго вечора! Як зняти арешт з рахунку? Допоможіть будь ласка.

Вибачте за оффтоп: чи можете допомогти із поверненням переплат по кредитах?
Такою категорією справ не займаюсь, це питання не вивчав. Я так розумію мова йшла про онлайн кредитування.
Доброго вечора! Як зняти арешт з рахунку? Допоможіть будь ласка.
Напишіть в вайбер 0952035777, а краще зателефонуйте, коротко пояснити складно.

Такою категорією справ не займаюсь, це питання не вивчав. Я так розумію мова йшла про онлайн кредитування.

Напишіть в вайбер 0952035777, а краще зателефонуйте, коротко пояснити складно.

Так. Дякую, наберу.

Ви не будете винні Банку або фінансовій компанії на підставі виконавчого напису нотаріуса, відповідно Ви збережете Ваші гроші!

1. Підписуємо договір про надання професійної правової домоги між Клієнтом та Адвокатським бюро "Калінін і Партнери" (пересилаємо договорів Новою Поштою з підписом,печаткою).
2. Клієнт оплачує гонорар (винагороду) на банківський рахунок Адвокатського бюро, що вказаний в договорі, повністю, або частково (рівними частинами щомісяця в строк до 6 міс.).
УВАГА! Для гарантії Клієнта, Договором передбачено повернення оплачених сум за умови, якщо суд відмовить. Про те, ми впевнені, що цього не станеться, адже судами вже напрацьована загальна практика, що захищає інтереси Клієнта.
3. Після цього Ваша участь припиняється, адвокат самостійно підписує та надсилає всі необхідні документи! Ми повністю візьмемо всі турботи на себе, Ви отримаєте готовий результат!
4. Негайно адвокат готує до суду заяву про забезпечення позову (суд забороняє списувати з ваших доходів, банківського рахунку гроші). Сплачується судовий збір - 420,40 грн.
5. Адвокат звертається з адвокатським запитом до приватного виконавця (органу ДВС), нотаріуса та отримує протягом 10 днів документи, що необхідні для звернення до суду.
6. Готує та подає позовну заяву до суду за місцем реєстрації Клієнта, де відповідач Банк чи фінансова організація. Сплачується судовий збір - 840,80 грн.
7. Адвокат представляє інтереси Клієнта в суді дистанційно незалежно від кількості засідань, в режимі відеоконференції з іншим судом, який визначить адвокат (процесуальне законодавство допускає проведення відеоконференцій, для цього суди обладнані спеціальним зв'язком).
8. Суд приймає рішення (задовольняє позов) скасовує виконавчий напис, одночасно стягує з банку (фінансової організації) на користь Клієнта всі судові витрати - це сплачений судовий збір та витрати на адвоката.
9. На підставі рішення суду приватний виконавець (орган ДВС) закриває виконавче провадження, знімає арешт з банківських рахунків, майна, відкликає
списання з Вашої заробітної плати, пенсії та інших джерел доходу.
10. Крім рішення, суд видає Клієнту виконавчий лист про стягнення на його користь судових витрат, який подається разом з довідкою про відкритий рахунок в банку до державної виконавчої служби, після чого банк чи фінансова організація відшкодовує Клієнту витрати.

Для більш детальної консультації з Вашої ситуації звертайтеся просто зараз! Ми обов’язково Вам допоможемо! тел. 0952035777.

Добрий день, у меня такая ситуация,9 МФО тепла небольшие, прострочена во всех больше двух лет, инн пока нет,хочеться закрыть за тело, в первую очередь credit up эти за два года насчитали 50 тыс. Я военнослужащий ,участник АТО,Вы сможете помочь?

Добрий день, у меня такая ситуация,9 МФО тепла небольшие, прострочена во всех больше двух лет, инн пока нет,хочеться закрыть за тело, в первую очередь credit up эти за два года насчитали 50 тыс. Я военнослужащий ,участник АТО,Вы сможете помочь?
В досудовому порядку не займаюсь.

Доброго дня. 20.03.2021 отримав (точніше, отримали батьки по місцю моєї реєстрації) лист від приватного виконавця на основі припису приватного нотаріуса про стягнення боргу по кредитній картці Дельта Банку. Нотаріус, до речі, той же що і у прикладі рішення яке Ви додали у файлі до вашого оголошення (Хара Наталія Станіславівна). Я ще повністю не читав листа, чекаю поки мені його перешлють. Та скажіть будь-ласка скільки у мене є часу на подачу до суду про скасування виконавчого напису і скільки це може коштувати? Заздалегідь вдячний за відповідь.

Доброго дня. 20.03.2021 отримав (точніше, отримали батьки по місцю моєї реєстрації) лист від приватного виконавця на основі припису приватного нотаріуса про стягнення боргу по кредитній картці Дельта Банку. Нотаріус, до речі, той же що і у прикладі рішення яке Ви додали у файлі до вашого оголошення (Хара Наталія Станіславівна). Я ще повністю не читав листа, чекаю поки мені його перешлють. Та скажіть будь-ласка скільки у мене є часу на подачу до суду про скасування виконавчого напису і скільки це може коштувати? Заздалегідь вдячний за відповідь.
3 роки щоб звернутися в суд від дня коли дізнались про виконавчий напис, щодо вартості послуг прошу по вайберу 0952035777

3 роки щоб звернутися в суд від дня коли дізнались про виконавчий напис, щодо вартості послуг прошу по вайберу 0952035777
Добрый вечер. А мне почему-то юрист говорил, что есть 10 дней от даты когда узнали.я узнала с реестра и на много позже.так рассказывал, что теперь надо придумывать почему не вовремя, мол будем говорить, что узнали когда на работу пришла постанова на списание с зп.

Добрый вечер. А мне почему-то юрист говорил, что есть 10 дней от даты когда узнали.я узнала с реестра и на много позже.так рассказывал, что теперь надо придумывать почему не вовремя, мол будем говорить, что узнали когда на работу пришла постанова на списание с зп.
10 днів щоб оскаржити постанову про відкриття виконавчого провадження виконавця (але цього не треба робити), 3 роки для оскарження виконавчого напису нотаріуса.

10 днів щоб оскаржити постанову про відкриття виконавчого провадження виконавця (але цього не треба робити), 3 роки для оскарження виконавчого напису нотаріуса.
А чего не стоит? Чем то грозит? Спасибо

А чего не стоит? Чем то грозит? Спасибо
Верховний суд зробив висновок, що приватні виконавці м. Київа законно відкривають провадження, якщо в Виконавчому написі вказана адреса м. Київ

доброго вечора,є 4 в.п.,3 мої і 1 на дружині,працюю офіційно,дружина також,у мене по одному вираховують із з.п.20%,по іншим почнеться все незабаром,документів по в.п.ніяких немає тільки номери з реєстру боржників і інф.яка доступна у реєстрі в.п.По одному провадженню від фінфорс вся інформація нещодавно з'явилась в додатку дія.Потрібна юр.допомога по вирішенню питання по всіх в.п.,яка ціна питання,гарантії і т.д.Черкаси.

доброго вечора,є 4 в.п.,3 мої і 1 на дружині,працюю офіційно,дружина також,у мене по одному вираховують із з.п.20%,по іншим почнеться все незабаром,документів по в.п.ніяких немає тільки номери з реєстру боржників і інф.яка доступна у реєстрі в.п.По одному провадженню від фінфорс вся інформація нещодавно з'явилась в додатку дія.Потрібна юр.допомога по вирішенню питання по всіх в.п.,яка ціна питання,гарантії і т.д.Черкаси.
Питання щодо оплати відповім приватно.

Доброго вечора. Потрібна допомога по скасуванню виконавчого напису нотаріуса Хара Н. С виконавець Лукеча О.В
На підприємстві де працюю вже вираховують 20% заробітної плати. Виконавчий напис та документи на підставі яких він був зроблений на руках. Як це можливо зробити?

Назад
Угорі