🇺🇦Адвокат💼з кредитних спорів із МФО та банками!Представництво в суді, оскарження виконавчого напису нотаріуса.Повернення витрат за правову допомогу

5.00 зірок 504 оцінок
Подскажите пожалуйста, кто в курсе.. После сноса ИНН, каким образом проигравшая сторона возвращает деньги, которые я заплатила? Имею ввиду судебный сбор и еще одна квитанция, не помню как называется.. то ли пошлина какая.. В общем сумму около 1400 гр..

Через ДВС или частного исполнителя, согласно решения суда (прошу прощения у Сергея что влезла в его тему, сразу не глянула куда пишу) ☺️

Останнє редагування:
Хочу поблагодарить Сергея Калинина за снос ИНН кредиткапитала, выигранный суд и за возмещение кредиткапиталом затрат на адвоката и судебный сбор.

Добрый день, подскажите пожалуйста я вот установил прилоджние Дия и мне высветилось что открыто виконавче провадження на меня, живу не по прописке в другой части страны, был суд уже получается без меня или что это вообще?

Добрый день, подскажите пожалуйста я вот установил прилоджние Дия и мне высветилось что открыто виконавче провадження на меня, живу не по прописке в другой части страны, был суд уже получается без меня или что это вообще?
Вариантов два: первый- сделали исполнительную надпись нотариуса и на основании неё открыли на вас исполнительное производство. Второй- возможно был суд без Вас, Вы пропустили и суд первой инстанции, пропустили сроки на апелляцию, решение вступило в силу и на основании него открыли на Вас исполнительное производство.

Добрый день, подскажите пожайлуста сегодня Кредит Бокс прислал вот такое смс,мне уже пора нанимать адвоката или еще нет,спасибо.
Справу по позасудовому стягненню заборгованості У... . Н...А... зареєстровано у приватного нотаріуса. Номер для відслідковування 327459751. Для припинення процесу очікуємо оплату 4166.00грн. на протязі 2 днів. Тел 044 247 67 27

Добрый день, подскажите пожайлуста сегодня Кредит Бокс прислал вот такое смс,мне уже пора нанимать адвоката или еще нет,спасибо.
Справу по позасудовому стягненню заборгованості У... . Н...А... зареєстровано у приватного нотаріуса. Номер для відслідковування 327459751. Для припинення процесу очікуємо оплату 4166.00грн. на протязі 2 днів. Тел 044 247 67 27
Можете пока не волноваться. Просто проверяйте себе в едином реестре должников и на судебной власти.

Ви не будете винні Банку або фінансовій компанії на підставі виконавчого напису нотаріуса, відповідно Ви збережете Ваші гроші!

1. Підписуємо договір про надання професійної правової домоги між Клієнтом та Адвокатським бюро "Калінін і Партнери" (пересилаємо договорів Новою Поштою з підписом,печаткою).
2. Клієнт оплачує гонорар (винагороду) на банківський рахунок Адвокатського бюро, що вказаний в договорі, повністю, або частково (рівними частинами щомісяця в строк до 6 міс.).
УВАГА! Для гарантії Клієнта, Договором передбачено повернення оплачених сум за умови, якщо суд відмовить. Про те, ми впевнені, що цього не станеться, адже судами вже напрацьована загальна практика, що захищає інтереси Клієнта.
3. Після цього Ваша участь припиняється, адвокат самостійно підписує та надсилає всі необхідні документи! Ми повністю візьмемо всі турботи на себе, Ви отримаєте готовий результат!
4. Негайно адвокат готує до суду заяву про забезпечення позову (суд забороняє списувати з ваших доходів, банківського рахунку гроші). Сплачується судовий збір - 420,40 грн.
5. Адвокат звертається з адвокатським запитом до приватного виконавця (органу ДВС), нотаріуса та отримує протягом 10 днів документи, що необхідні для звернення до суду.
6. Готує та подає позовну заяву до суду за місцем реєстрації Клієнта, де відповідач Банк чи фінансова організація. Сплачується судовий збір - 840,80 грн.
7. Адвокат представляє інтереси Клієнта в суді дистанційно незалежно від кількості засідань, в режимі відеоконференції з іншим судом, який визначить адвокат (процесуальне законодавство допускає проведення відеоконференцій, для цього суди обладнані спеціальним зв'язком).
8. Суд приймає рішення (задовольняє позов) скасовує виконавчий напис, одночасно стягує з банку (фінансової організації) на користь Клієнта всі судові витрати - це сплачений судовий збір та витрати на адвоката.
9. На підставі рішення суду приватний виконавець (орган ДВС) закриває виконавче провадження, знімає арешт з банківських рахунків, майна, відкликає
списання з Вашої заробітної плати, пенсії та інших джерел доходу.
10. Крім рішення, суд видає Клієнту виконавчий лист про стягнення на його користь судових витрат, який подається разом з довідкою про відкритий рахунок в банку до державної виконавчої служби, після чого банк чи фінансова організація відшкодовує Клієнту витрати.

Для більш детальної консультації з Вашої ситуації звертайтеся просто зараз! Ми обов’язково Вам допоможемо! тел. 0952035777.

Скільки це часу займає?

В Дії завантажте постанову про відкриття виконавчого провадження в якій буде вказано на підставі якого документа відкрито виконавче провадження і хто його видав. Припускаю, що суда не було, а виконавче провадження відкрито на підставі виконавчого напису нотаріуса.

Доброго дня Еліт фінанс занесли мене в базу Дія виконавче повадженя! Підскажіть буть ласка чого чекати і чи повліяє це виконавче провадження міні на поїздки за кордон

Потрібна допомога. Накладено арешт на карту без мого відома. Ніякого листа та повідомлення не було. Лише є номер справи та нотаріус у реєстрі боржників

Доброго дня. На днях прийшло виконавче провадження. Картку поки що не заблокували, але хотілось якнайшвидше вирішити це питання

Доброго дня. На днях прийшло виконавче провадження. Картку поки що не заблокували, але хотілось якнайшвидше вирішити це питання
Звоните адвокату на его номер телефона. Он ответит. Так быстрее будет

0952035777
Доброго дня Еліт фінанс занесли мене в базу Дія виконавче повадженя! Підскажіть буть ласка чого чекати і чи повліяє це виконавче провадження міні на поїздки за кордон
Відкрите виконавче провадження, не завадить виїхати за кордон.

Подскажите, а уже списаные по исполнительному средства вернуть возможно?

Заблоукували всі рахунки чого чекати далі чи заберуть 10 тисяч шо було на карті????

щодо приблизного строку розгляду колективного позову, як і будь-якого іншого позову не має права і не може спрогнозувати жоден адвокат і суддя. В процесуальному законодавстві визначено строк розгляду справи. Підготовче засідання за загальним правил триває не більше 60 днів, розгляд справи по суті триває до 30 днів. Суди мають дотримуватися цих строків.
Я ні в якому разі не агітую за колективний позов, більш того як адвокат проти такого позову, адже питання складне і більша ймовірність, що в суді буде відмова., як наслідок негативна судова практика. Якщо правльно зрозумів, то особа яка цим займатиметься є юристом та не має намірів предстваляти позивачів в суді, і по складному, новому позову це не є на користь позивачів.
В даному випадку, як на мене, то це авантюра, адже той юрист сам хоче створити проблему, а потім пробувати героїчно її вирішувати.
Юрист запропонував форму, про те не запропонував зміст позову. Як на мене, то нема різниці як заявляти, це питання другорядне, якщо належне обгрунтування то треба звертатися в суд самостійно.
І на останок, можливо помиляюсь, вважаю, що юрист хотів спочатку зробити "шабашку" заробити грошенят, одним позовом колективним, без представництва (експерементувати). Коли почув осуд щодо такої ідеї запропонував інші умови.
Як з Вами зв'язатись?Потрібно ТЕРМІНОВО!!!

Могут ли вы считывать по испольнительному листу с пенсии по потере КОРМИЛЬЦА?

Назад
Угорі