УКР КРЕДИТ ФІНАНС Передача справи до компанії ТОВ «ФІНКОЛЛЕКТ УКРАЇНА»

• Автор теми Автор теми Ruthless_Cat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 3K
хоть три дня, хоть четыре, нет денег на осуществление их мечты

Завтра закриваю їх. В них мій кредит від ЕйсіКеш. Писали раз в 2-3 тижні, завжди пропонували тіло +50%, вчора домовилися за тіло
чи турбувала ця колекторська контора ваше оточення? від ізі кеш яка

Доброго дня!
Підкажіть хто має справу з фінколлектом що від них чекати?чи телефонують 3 особам?

1764872820763.webp

ну это уже цирк

итого накрутили до 74 к

Мене теж передали їм від СітіКоллект. Але питання - з останніми я домовився на оплату частинами по списанню, вніс перший платіж згідно графіка, а тепер передали цим по новій, але КК надала мені гарантійний лист по списанню. Як тепер вирішити цю дилему?

Доповнюю попередній пост - уточнив у Відділі з заборгованістю щодо акційної пропозиції, то вона дійсна, і не була анульована.

Підкажіть, в на який час передають договір колекторам , по типу "ФІНКОЛЛЕКТ" ?

Договір до них на місяць попадає чи більше?
По різному, якщо кошти на тіло є одним платежем, або вони мають бути, пишіть у відповідь і спілкуйтесь з ними, тай до чогось прийдете, бо я зазвичай відповідаю тільки коли кошти з'являються:письмо:

По різному, якщо кошти на тіло є одним платежем, або вони мають бути, пишіть у відповідь і спілкуйтесь з ними, тай до чогось прийдете, бо я зазвичай відповідаю тільки коли кошти з'являються:письмо:
Просто прислали лист що оплатити потрібно, бо це остання можливість закрити по списанню , бо потім сума буде повна і можуть подати в суд . Тому думаю чи договір їм на місяць потряплає чи на декілька тижнів. І хочу поняти чи це просто лякалка чи дійсно подадуть в суд в найближчі дні

Просто прислали лист що оплатити потрібно, бо це остання можливість закрити по списанню , бо потім сума буде повна і можуть подати в суд . Тому думаю чи договір їм на місяць потряплає чи на декілька тижнів. І хочу поняти чи це просто лякалка чи дійсно подадуть в суд в найближчі дні
Лякалка, ніхто ніколи не попереджає про суд

Назад
Угорі