УКР КРЕДИТ ФІНАНС Передача справи до компанії ТОВ «ФІНКОЛЛЕКТ УКРАЇНА»

• Автор теми Автор теми Ruthless_Cat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 3K
Це ж Кредит Капітал ака ПрімоКолект. Вже не знаю, де листи від них складати 😆

Реально, де їх скільки взялося. Що МФО багато, що цих 🫠
А якби свою колекторську контору відкрити і викупити за півціни свої кредити)))

Ну от, ні ПАЗЛу, ні мені не пишуть. А у вас куча листів. Щось тут нечисто)))

Реально, де їх скільки взялося. Що МФО багато, що цих 🫠
Плодятся там где хорошие для них условия. Наша страна идеальная сейчас для мфо: и много непредвиденных ситуаций когда нужны срочно деньги и невозможность их отдать и расшатанные нервы... последним успешно пользуются колекторы.

Чего за пол цены, там вроде 2-3% от суммы (где-то читал)... Открывай. Я свои у тебя выкуплю за пол цены, будет бизнес который всем выгодный)

як бачу багатьом сподобалась тема, ну спілкуйтесь)
Як будуть апдейти по моїй справі, то напишу

Наскільки Фінколект проблемні з точки зору встановлення досудових домовленностей і загалом?
Завтра закриваю їх. В них мій кредит від ЕйсіКеш. Писали раз в 2-3 тижні, завжди пропонували тіло +50%, вчора домовилися за тіло

Ну от, ні ПАЗЛу, ні мені не пишуть. А у вас куча листів. Щось тут нечисто)))
Певно, думають, що я забоюсь та почту платити ті шалені суми 🤭

Було б чудово 😁 Цікаво, за скільки вони реально купують наші борги 🤔

Плодятся там где хорошие для них условия. Наша страна идеальная сейчас для мфо: и много непредвиденных ситуаций когда нужны срочно деньги и невозможность их отдать и расшатанные нервы... последним успешно пользуются колекторы.
Да, да. Плюс бігають по судам частіше і суди їм все погоджують, якщо немає захисту. Ніхто навіть не розбирається. Жахіття

Да, да. Плюс бігають по судам частіше і суди їм все погоджують, якщо немає захисту. Ніхто навіть не розбирається. Жахіття
Потому лучше туда не лезть( Были? Видели? Поняли что это такое? На этом зхватит😡

І мене КредитКаса продали ТОВ "Бюро КС". Хто що чув про них? Поділіться досвідом.

УкрКредитФінанс, передали цим дурікам мій кредит, прострочка 400+ днів, інколи дзвонять впродовж вже місяця. Але сьогодні був найцікавіший дзвонарь. Стандартно сказав, що я шахрай, через те, що вони зробили перевірку і побачили, що я отримував весь цей час надходження. Але документи про ці надходження вони покажуть тільки у суді, а законної підстави і спосіб для їх отримання вони не назвали( Тіло 6800, хочуть 49к, була пропозиція за 10700, не було коштів закрити. За тіло і меньше не пропонують.
До речі ці Фінколект телефонують до третіх осіб?

1758029182186.webp

Апдейт по ситуации с просрочкой в "Кредит касса"

ТОВ "Финколлект Украина" прислали мне на электронную почту письмо где сообщают что мой долг по договору с "Укр Кредит Финанс" (Кредит касса) составляет 70 275 грн. и требуют отплатить в течении ближайших дней всю сумму.

Если честно ни суммы 70 000 не имею, ни на суды с ними.

Видимо у меня будет два проигрыша в суде, с ШВ - 35 000 грн + судебный сбор, а так же Укр Кредит Финанс (Кредит касса) - 70 275 грн + судебный сбор

Кредит был получен 21.09.2024, сумма 18 000 грн. в Кредит кассе

Вероятно блокнут мне банковские счета... вот

Останнє редагування:
Мої клієнти (сім'я) назбирали листів-лякалок за кредитами, укладеними за період з 1918 по 1920 роки. Зважили - 4,6 кілограма! З початку війни кредиторів та факторів заціпило, а в останній рік прислали тільки 4 листи, ще не до кінця не розкумарились...

Сегодня Кредит Касса передали "мое дело" Дебтфорту.
Получил два письма на электронку.
И тут же думаю, а как же Финколект, ведь они им "передали дело".

Ооооооо, финколлект сегодня мелькал тоже. Ну, что, из можно поздравить с невероятно выгодным приобретением)))

Дебтфорту потом Финколекту передаст и будет у вас не долг, а 🤬 по вызову.... ну или кредит касса сама эти конторы выбирает каждый месяц новый, у меня так было. Сначала пришло письмо от Дебтфорту, а сегодня от Финколект

В мене з «Колекторської компанії УА» передали до СітіФінанс. Хто останні такі і як вони себе поводять?

Назад
Угорі