Ухвала універсальна від суду

• Автор теми Автор теми Prince
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 1K

Prince

Форумчанин
Дописи
153
Реакції
60
Бали
913
Prince не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі, підкажіть будь-ласка, прийшло повідомлення на електронну пошту, що суд виніс універсальну ухвалу. Наразі маю 2 справи в суді, але ще жодного засідання не було. Хто розуміється на цьому, підкажіть, що це таке?

Доброї ночі, підкажіть будь-ласка, прийшло повідомлення на електронну пошту, що суд виніс універсальну ухвалу. Наразі маю 2 справи в суді, але ще жодного засідання не було. Хто розуміється на цьому, підкажіть, що це таке?
Або ви щось не правильно зрозуміли або це якась дурня.
Хто відправник листа?

Я не юрист але такого ще не зустрічав

Або ви щось не правильно зрозуміли або це якась дурня.
Хто відправник листа?
Та так і написано, універсальна ухвала, прийшло з електронного суду повідомлення, в особистий кабінет суду не можу зайти, викидає якусь помилку

Та так і написано, універсальна ухвала, прийшло з електронного суду повідомлення, в особистий кабінет суду не можу зайти, викидає якусь помилку
Може то від страхової компанії Універсальна, у вас дтп не було де ви винуватець?

На Судовій владі те саме?

А через Дию посмотреть не пробовали? Иногда в электронный суд не пускает, но Дия тоже ведь показывает ухвалы и решения, которые есть в электронном суде.

Доброго дня, отримав ухвала універсяльна, тільки там відповідач не я, зовсім інша особа яку я навіть не знаю. А по номеру справи позовна заява на моє ім'я

Назад
Угорі