Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ужас какой. Изверги... Ничего святого нет...позвонят родителям на работу
Полиция с кредиторами не ходят.разводят.10 лет?строго режима с конфискацией))))Кредит плюс вообще впервые слышу чтоб ездил по домам..звонить будут до тех пор пока с ними будут общаться. Вы в анкете фактический адрес указывали?В мене історія така. Я живу не по місцю реєстрації, там живуть батьки. Ну приходить мені на вайбер повідомленя, що інспектор виїзної групи з поліцією приїде ,, і вже попереджений мій тато попередьте маму. Я написала що через суд всі питання, він пише ні їм не вигодно. Написав щоб 31 числа була по місцю реєстрації. Через пів години, година пише тато що приходила поліція з кредитором. Говорили що я підозрююсь у шахрайстві і мені світить 10 років. Люди я не вірю що вони приходили, це мої батьки так перебільшують, бо поліція незаймається таким. Я татові сказала що мене не буде 31, я працюю, і надиво він спокійно сприйняв, сказав тікі шоб йому не звонили. Як думаєте що далі буде?
Нєа не вказувала, вони і рідко звонять, а тут рєзко і в напад, але я не вірю що і приїжали, бо мої батьки люблять перегнути палку.Полиция с кредиторами не хотят.разводят.10 лет?строго режима с конфискацией))))Кредит плюс вообще впервые слышу чтоб ездил по домам..звонить будут до тех пор пока с ними будут общаться. Вы в анкете фактический адрес указывали?
Поменяйте им симки как вариантНєа не вказувала, вони і рідко звонять, а тут рєзко і в напад, але я не вірю що і приїжали, бо мої батьки люблять перегнути палку.
Так, вони не хочуть. Сказали що випишуть мене. Відказуються. Ой чесно я вже їм говорила доказувала шо такі кантори це аферисти сидять і зеки, а вони про своє довблять. Так що чекатиму 31 числа))))) я ще думаю в них кінець місяця і їм план треба виконуватиПоменяйте им симки как вариант
Ну пусть выпишут))вам меньше мозг выносить будут.насчёт конца месяца,да,наблюдается такая активность за ними.а 31 числа пусть родители фото ,"ходаков "сделают.и ещё. ..если и приходит что-то то обязательно след после себя оставляет,или бумажки в руки,или наклейки. ..а так..думаю просто пугалка.Так, вони не хочуть. Сказали що випишуть мене. Відказуються. Ой чесно я вже їм говорила доказувала шо такі кантори це аферисти сидять і зеки, а вони про своє довблять. Так що чекатиму 31 числа))))) я ще думаю в них кінець місяця і їм план треба виконувати
Наверно, но я тримаюсь, добре що форум такий є то трохі впевненості дійсно надає. Мій чоловік теж брав і теж морозиться, то його знайомим фото інтивного характеру шлють геть вже.Ну пусть выпишут))вам меньше мозг выносить будут.насчёт конца месяца,да,наблюдается такая активность за ними.а 31 числа пусть родители фото ,"ходаков "сделают.и ещё. ..если и приходит что-то то обязательно след после себя оставляет,или бумажки в руки,или наклейки. ..а так..думаю просто пугалка.
Из кредит плюс?До моїх батьків сьогодні телефонувпли і на роботу якись Шевченко Віктор Петрович. Хтос
Post automatically merged:
Та скажи що це аферисти хай посилають їхДо моїх батьків сьогодні телефонувпли і на роботу якись Шевченко Віктор Петрович. Хтос
ТакИз кредит плюс?
Я так і сказала. Наче вірять але серце всеодно ненамісці.Та скажи що це аферисти хай посилають їх
В мене 3 місяці прострочка, 11 мфо, і вони листи шлють, ти говори це аферисти щоб посилати їх на ....Так
Я так і сказала. Наче вірять але серце всеодно ненамісці.
На форуме много написано об этом.закрывайте соц сети.и т.д.читайте)!главное не паникуйте и не верьте их бредуНаверно, но я тримаюсь, добре що форум такий є то трохі впевненості дійсно надає. Мій чоловік теж брав і теж морозиться, то його знайомим фото інтивного характеру шлють геть вже.
Та я і не вірю. Якось тримаюсь буду далі триматись, може 4 місяць лекший буде))))На форуме много написано об этом.закрывайте соц сети.и т.д.читайте)!главное не паникуйте и не верьте их бреду
Легче в любом случае будет!)а если с ними не общаться то вообще красота)))Та я і не вірю. Якось тримаюсь буду далі триматись, може 4 місяць лекший буде))))