Угрозы от кредит+

• Автор теми Автор теми Даринка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 4K

Даринка

Форумчанин
Дописи
42
Реакції
3
Бали
8
Даринка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подскажите, звонят родственникам угрожают. ждите вечером приедим. А ещё говорят позвонят родителям на работу. Могут ли такое сделать?

Не приедут. Звонить могут кому угодно.
Почитайте этот раздел о них.

надо было ответить, что ваш питбуль будет им рад, а трезвонить могут, это да

Та, с такими угрозами звонят, причём всем и дальним и ближним родственникам. Я уже заявку в милицию написала на эту звонилку

В мене історія така. Я живу не по місцю реєстрації, там живуть батьки. Ну приходить мені на вайбер повідомленя, що інспектор виїзної групи з поліцією приїде ,, і вже попереджений мій тато попередьте маму. Я написала що через суд всі питання, він пише ні їм не вигодно. Написав щоб 31 числа була по місцю реєстрації. Через пів години, година пише тато що приходила поліція з кредитором. Говорили що я підозрююсь у шахрайстві і мені світить 10 років. Люди я не вірю що вони приходили, це мої батьки так перебільшують, бо поліція незаймається таким. Я татові сказала що мене не буде 31, я працюю, і надиво він спокійно сприйняв, сказав тікі шоб йому не звонили. Як думаєте що далі буде?

В мене історія така. Я живу не по місцю реєстрації, там живуть батьки. Ну приходить мені на вайбер повідомленя, що інспектор виїзної групи з поліцією приїде ,, і вже попереджений мій тато попередьте маму. Я написала що через суд всі питання, він пише ні їм не вигодно. Написав щоб 31 числа була по місцю реєстрації. Через пів години, година пише тато що приходила поліція з кредитором. Говорили що я підозрююсь у шахрайстві і мені світить 10 років. Люди я не вірю що вони приходили, це мої батьки так перебільшують, бо поліція незаймається таким. Я татові сказала що мене не буде 31, я працюю, і надиво він спокійно сприйняв, сказав тікі шоб йому не звонили. Як думаєте що далі буде?
Полиция с кредиторами не ходят.разводят.10 лет?строго режима с конфискацией))))Кредит плюс вообще впервые слышу чтоб ездил по домам..звонить будут до тех пор пока с ними будут общаться. Вы в анкете фактический адрес указывали?

Останнє редагування:
Полиция с кредиторами не хотят.разводят.10 лет?строго режима с конфискацией))))Кредит плюс вообще впервые слышу чтоб ездил по домам..звонить будут до тех пор пока с ними будут общаться. Вы в анкете фактический адрес указывали?
Нєа не вказувала, вони і рідко звонять, а тут рєзко і в напад, але я не вірю що і приїжали, бо мої батьки люблять перегнути палку.

Поменяйте им симки как вариант
Так, вони не хочуть. Сказали що випишуть мене. Відказуються. Ой чесно я вже їм говорила доказувала шо такі кантори це аферисти сидять і зеки, а вони про своє довблять. Так що чекатиму 31 числа))))) я ще думаю в них кінець місяця і їм план треба виконувати

Так, вони не хочуть. Сказали що випишуть мене. Відказуються. Ой чесно я вже їм говорила доказувала шо такі кантори це аферисти сидять і зеки, а вони про своє довблять. Так що чекатиму 31 числа))))) я ще думаю в них кінець місяця і їм план треба виконувати
Ну пусть выпишут))вам меньше мозг выносить будут.насчёт конца месяца,да,наблюдается такая активность за ними.а 31 числа пусть родители фото ,"ходаков "сделают.и ещё. ..если и приходит что-то то обязательно след после себя оставляет,или бумажки в руки,или наклейки. ..а так..думаю просто пугалка.

Ну пусть выпишут))вам меньше мозг выносить будут.насчёт конца месяца,да,наблюдается такая активность за ними.а 31 числа пусть родители фото ,"ходаков "сделают.и ещё. ..если и приходит что-то то обязательно след после себя оставляет,или бумажки в руки,или наклейки. ..а так..думаю просто пугалка.
Наверно, но я тримаюсь, добре що форум такий є то трохі впевненості дійсно надає. Мій чоловік теж брав і теж морозиться, то його знайомим фото інтивного характеру шлють геть вже.

До моїх батьків сьогодні телефонувпли і на роботу якись Шевченко Віктор Петрович. Хтось знає його??? Погрожував завтра приїхати.
Post automatically merged:

Наверно, но я тримаюсь, добре що форум такий є то трохі впевненості дійсно надає. Мій чоловік теж брав і теж морозиться, то його знайомим фото інтивного характеру шлють геть вже.
На форуме много написано об этом.закрывайте соц сети.и т.д.читайте)!главное не паникуйте и не верьте их бреду

На форуме много написано об этом.закрывайте соц сети.и т.д.читайте)!главное не паникуйте и не верьте их бреду
Та я і не вірю. Якось тримаюсь буду далі триматись, може 4 місяць лекший буде))))

Назад
Угорі