Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Читати форумВзял 3000гривен и заболел на 2 месяца платить было нечем сейчас насчитали 23000 гривен и в Вконтакте где я давно не сижу отправляют СМС пошлого характера от моего имени.что делать
Почитайте на форумі темы, видаліться із соц мереж...Взял 3000гривен и заболел на 2 месяца платить было нечем сейчас насчитали 23000 гривен и в Вконтакте где я давно не сижу отправляют СМС пошлого характера от моего имени.что делать
Я на них в нацком написалаВзял 3000гривен и заболел на 2 месяца платить было нечем сейчас насчитали 23000 гривен и в Вконтакте где я давно не сижу отправляют СМС пошлого характера от моего имени.что делать
Пролонгации были?Взял 3000гривен и заболел на 2 месяца платить было нечем сейчас насчитали 23000 гривен и в Вконтакте где я давно не сижу отправляют СМС пошлого характера от моего имени.что делать
Заблокируйте вкВзял 3000гривен и заболел на 2 месяца платить было нечем сейчас насчитали 23000 гривен и в Вконтакте где я давно не сижу отправляют СМС пошлого характера от моего имени.что делать
Все соцсети фото в нете все удалить и снежинкой заделаться!!! Читать форум, сдесь все написано как надо!!! И главное везде на них писать!!!Читати форум
Платите срочно 19000 а то посадят на 10 лет строгого режима (нет)?Я взяла кредит в євро гроші 11.07 в розмірі 2000,на даний момент сума складає 19000, пролонгації не робила, прийшов лист де написано що якщо не сплачу протягом 3 днів то подадуть в суд. СКАЖІТЬ як бути? Прочитала багато всього і начебто в суд не повинні подати, але я не платила пролонгації, можуть же написати на мене заяву що я Шахрайка..
А пролонгації робили хоча б 1 раз?Не плачу с февраля месяца,кучу писем приходило и выезжали ко мне,и в суд подавали,помойму у меня там тыща я даже не помню прндлагали списание пени или оплатить 50%!
Не могут , вы же указывали свои данные . Они много шлют макулатуры , по факту ничего не делаютЯ взяла кредит в євро гроші 11.07 в розмірі 2000,на даний момент сума складає 19000, пролонгації не робила, прийшов лист де написано що якщо не сплачу протягом 3 днів то подадуть в суд. СКАЖІТЬ як бути? Прочитала багато всього і начебто в суд не повинні подати, але я не платила пролонгації, можуть же написати на мене заяву що я Шахрайка..
Уже 4 місяці просрочки, домовитися не можу ніяк, цікаво, скільки будуть ще маринувати.Не могут , вы же указывали свои данные . Они много шлют макулатуры , по факту ничего не делают
Яка ж Ви шахрайка?Ви просто не в змозi оплатити космiчнi вiдсотки...Шахраi тут вони якраз.Я взяла кредит в євро гроші 11.07 в розмірі 2000,на даний момент сума складає 19000, пролонгації не робила, прийшов лист де написано що якщо не сплачу протягом 3 днів то подадуть в суд. СКАЖІТЬ як бути? Прочитала багато всього і начебто в суд не повинні подати, але я не платила пролонгації, можуть же написати на мене заяву що я Шахрайка..
У меня уже около 6 , даже не знаю что и как, письма уже не шлют ...Уже 4 місяці просрочки, домовитися не можу ніяк, цікаво, скільки будуть ще маринувати.
З кожним місяцем буде легше). Я нікуди не писала. Вистояла,дякуючи форумчанам!!!!Уже 4 місяці просрочки, домовитися не можу ніяк, цікаво, скільки будуть ще маринувати.
В мене уже скоро рік...Уже 4 місяці просрочки, домовитися не можу ніяк, цікаво, скільки будуть ще маринувати.
А яка сума боргу? І скільки нарахувалось за рік?В мене уже скоро рік...
Ніхто нічого не списує...
Але вони мене не "маринують". Повний штиль...