MoneyVeo Угрожают звонить родственникам и осматривать имущество

• Автор теми Автор теми Boden
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 4K
Бачу багато пишуть продали Таліону,а в когось хоч є договір факторингу,що дійсно продали,а не найняли Таліон,щоб ті вибивали гроші,а потім подірібанять,бо манівео пише грошових зобов'язань немає перед ними,а договір факторингу не зобов'язані надавати,то це просто якийсь розвод з боку єнотів
манивео и талион это одно и то же

GInna, И что?Какой долг?Которого нет?Пусть продают , другие покупают, потом опять продают , вы сим карту смените , и что они там продают , это уже будет их дело )

А у меня с ними вообще ситуация, не знаю что делать. Брала у них 13000. Пошла просрочка, оплатила то что брала. Так эти за карточкой взяли выяснили где я работаю, позвонили на стационарный тел директору, а сегодня каким то образом нашли её номер мобильного, звонили ей угрожали, сказали что пойдёт как сучасник,наезжали на неё, а она сказала что встретимся в суде, Что самое интересное недели 3 назад я на них и милицию написала, и на урядову, и в Нацкомфин, а толку не вижу, пеня растёт сегодня зашла в кабинет увидела 25000 это штрафы и пеня,

Слушайте они там совсемь с головой не дружат??? С тела 3500 за 3 дня просрочки сделали долг 61 тис. Хотела сег закрыть, открываю личный кабинет а там вот такая цифра, причем никакой идентификации сколько из нее тела, процентов, пени, штрафов, просто долг к погашению и все

GInna, И что?Какой долг?Которого нет?Пусть продают , другие покупают, потом опять продают , вы сим карту смените , и что они там продают , это уже будет их дело )
Сьогодні звонили,хитро пробували зловити мене що я відмовляюсь сплачувати кредит,я сказав що не відмовляюся а не маю можливості,давайте в суд.вони мені:ми не подамо на вас,почекаємо коли зросте борг до 50000(тіло 20000) і заберемо квадратні метри.Я ввічливо :будь ласка,дім не мій,на маму записаний,житлова площа 38м,батько інвалід ,пробуйте а я подам на вас у суд, і буду доводити що договір нікчемний.тим паче беззаставний,я думаю нічого з домом не можуть зробити,якщо я тільк прописаний там))що думаєте юридично обізнані форумчани?

Колл, забейте)Мониторьте себя на владе, как максимум что они сделать могут , это требовать некую сумму денег, и то , не факт

У меня другая ситуация,взяли 6500, по промокоду50%проценты были 1500.Сделала пролонгацию.Следушая пролонгация 3500.Не продлевала.Нужно погасить было11.12.сейчас просрочка сумма16000.Зашла в личный кабинет нет ни договора какое тело,процент,штраф.Только сумма 16000.Может подскажите?Как быть.

Есть ещё одно но,я за границей и есть возможность остаться сдесь,года на три,а второе это говорят что в полицию моё дело отправят на этой неделе по 190 статье.плюс говорят домой приедут там время назначили уже
Не приедут не бойтесь, а вот обзвонить всех могут в моем случае нашли и угрожали даже учителям в школе где я училась и это уже 10лет как я ее закончила. Они самые конченые, за не целый месяц столько шума наделали падлы

Сьогодні звонили,хитро пробували зловити мене що я відмовляюсь сплачувати кредит,я сказав що не відмовляюся а не маю можливості,давайте в суд.вони мені:ми не подамо на вас,почекаємо коли зросте борг до 50000(тіло 20000) і заберемо квадратні метри.Я ввічливо :будь ласка,дім не мій,на маму записаний,житлова площа 38м,батько інвалід ,пробуйте а я подам на вас у суд, і буду доводити що договір нікчемний.тим паче беззаставний,я думаю нічого з домом не можуть зробити,якщо я тільк прописаний там))що думаєте юридично обізнані форумчани?
Забийте,з вас нема що взяти. Прописка це не право на власність.
І взагалі, вот вони мені сьогодні написали, що були в мене, але мене не було дома! Я так зарюмсувала, розстроїлася: люди до мене їхали, а я, свиня така, не зустріла, не привітала. Нема мені пробачення! Тільки чому ж вони не залишили перед закритими дверями хоч якійсь гостинець?:punish::punish::punish:

Забийте,з вас нема що взяти. Прописка це не право на власність.
І взагалі, вот вони мені сьогодні написали, що були в мене, але мене не було дома! Я так зарюмсувала, розстроїлася: люди до мене їхали, а я, свиня така, не зустріла, не привітала. Нема мені пробачення! Тільки чому ж вони не залишили перед закритими дверями хоч якійсь гостинець?:punish::punish::punish:
Я забив)але колись напевно прийдеться платити...розробляю алгоритм щоб договір визнати не дійсним,порушень договору з законодавством з 10 нарахував,но що з того як нехочуть мене в суд давати?))думаю не хочуть бо провірили реєстр майна,а там 0)кажуть виконавця пришлють,лиш не знаю як буде він доказувати що то річ моя?)))

Я забив)але колись напевно прийдеться платити...розробляю алгоритм щоб договір визнати не дійсним,порушень договору з законодавством з 10 нарахував,но що з того як нехочуть мене в суд давати?))думаю не хочуть бо провірили реєстр майна,а там 0)кажуть виконавця пришлють,лиш не знаю як буде він доказувати що то річ моя?)))
Не хочуть подавати в суд саме тому, що у вас нічого немає. Тому намагаються вас купити за рубєль двадцять. Виконавець до вас не прийде, бо так само побачить,що ви "гол, как сокол". Немає рахунків у банках, немає майна. То чого він до вас буде пертися? Рахувати ваші капці та носки? Тим більше, що ви не один проживаєте. Я не думаю, що у вас є норкова шуба або платиновий перстень грамів на 20. Виконавець відпише, що немає можливості виконання напису чи рішення суду. Але коли з вас дійсно нема що взяти, то ніхто і старатися не буде.

Не хочуть подавати в суд саме тому, що у вас нічого немає. Тому намагаються вас купити за рубєль двадцять. Виконавець до вас не прийде, бо так само побачить,що ви "гол, как сокол". Немає рахунків у банках, немає майна. То чого він до вас буде пертися? Рахувати ваші капці та носки? Тим більше, що ви не один проживаєте. Я не думаю, що у вас є норкова шуба або платиновий перстень грамів на 20. Виконавець відпише, що немає можливості виконання напису чи рішення суду. Але коли з вас дійсно нема що взяти, то ніхто і старатися не буде.
Без суду хтось може щось стягнути?

Добрый вечер)Помогите новичку)Год назад взяли кредит.За год прислали одно письмо,и пару раз позвонили.Могут ли забрать квартиру,если она не приватизирована?Я сирота,тетя инвалид возможно из за этого и не достают звонками и тд.

Без суду хтось може щось стягнути?
Можуть. Виконавчий напис нотаріуса прирівнюється до рішення суду. В першу чергу арештують рахунки в банках, потім дійде черга до рухомого майна і в останню чергу нерухомість.
Саме тому треба себе ретельно моніторити і якщо знайдете себе у списку боржників, то бігом в суд зносити виконавчий напис нотаріуса.
Как
Добрый вечер)Помогите новичку)Год назад взяли кредит.За год прислали одно письмо,и пару раз позвонили.Могут ли забрать квартиру,если она не приватизирована?Я сирота,тетя инвалид возможно из за этого и не достают звонками и тд.
Как можно забрать то, что вам не принадлежит? Аж никак.

Можуть. Виконавчий напис нотаріуса прирівнюється до рішення суду. В першу чергу арештують рахунки в банках, потім дійде черга до рухомого майна і в останню чергу нерухомість.
Саме тому треба себе ретельно моніторити і якщо знайдете себе у списку боржників, то бігом в суд зносити виконавчий напис нотаріуса.
Как

Как можно забрать то, что вам не принадлежит? Аж никак.
Спасибо)Вот из за этого видимо и не терроризируют.Нечего взять.Прописка это одно,но она не наша)Тетя хотела ещё приватизировать,не зря отговаривала.Как чувствовала)

Спасибо)Вот из за этого видимо и не терроризируют.Нечего взять.Прописка это одно,но она не наша)Тетя хотела ещё приватизировать,не зря отговаривала.Как чувствовала)
Ваша тетя может преспокойненько приватизировать на себя, а вы просто останетесь там прописанной. И все дела: тетя не отвечает за ваши долги, а вы не имеете прав собственности. И делов.

Назад
Угорі