угрожают судом подают ли?

• Автор теми Автор теми Girl777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 2K

Girl777

Форумчанин
Дописи
340
Реакції
100
Бали
1825
Girl777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
всем привет пришло смс от еврогоши будто если не оплачу в течении 3х дней то типа подадут на суд ,у кого есть долг у них? Подают ли на суд?

всем привет пришло смс от еврогоши будто если не оплачу в течении 3х дней то типа подадут на суд ,у кого есть долг у них? Подают ли на суд?
В мене є долг, прострочка з вересня місяця, написала в Нацкомфінпослуг, то вони тихенько поміняли суми і тепер пропонують реструктуризацію, з тіла 3500 хотіли 24 з хвостиком, в кабінеті висвічується, що я оплатила 18 тисяч, а ще 8 з копійками осталось, але відповідь від Нацкомфінпослуг ,що не надали документів, продовжено термін розгляду, чекаємо...
В мене є долг, прострочка з вересня місяця, написала в Нацкомфінпослуг, то вони тихенько поміняли суми і тепер пропонують реструктуризацію, з тіла 3500 хотіли 24 з хвостиком, в кабінеті висвічується, що я оплатила 18 тисяч, а ще 8 з копійками осталось, але відповідь від Нацкомфінпослуг ,що не надали документів, продовжено термін розгляду, чекаємо...
Краще в суд, ніж платити їхні відсотки

Краще в суд, ніж платити їхні відсотки
А я наоборот боюсь суда, вдруг суд будет согласен с их суммой

А я наоборот боюсь суда, вдруг суд будет согласен с их суммой
Суд, це саме краще, що може з Вами статися, присудять максимум повернути тіло кредиту, а ті суми, що вони з нас вимагають особисто в мене з 3500 було 24000, ще треба пояснити і обоснувати, чого саме така сума, пишіть в Нацкомфінпослуг. Яке у Вас тіло і прострочка?

Суд, це саме краще, що може з Вами статися, присудять максимум повернути тіло кредиту, а ті суми, що вони з нас вимагають особисто в мене з 3500 було 24000, ще треба пояснити і обоснувати, чого саме така сума, пишіть в Нацкомфінпослуг. Яке у Вас тіло і прострочка?
В нацком писала сказали не дали документы из_за того что много жалоб на них будут выяснять и ответ будет на их сайте а вообще в последнее время нацком разочаровует, вам по егроши было списание ?

В нацком писала сказали не дали документы из_за того что много жалоб на них будут выяснять и ответ будет на их сайте а вообще в последнее время нацком разочаровует, вам по егроши было списание ?
Мені по єврогрошах тоже така відповідь, але в особистому кабінеті суми помінялися.

Мені по єврогрошах тоже така відповідь, але в особистому кабінеті суми помінялися.
[/QUOTE
Ой я перепутла , да насчет еврогроши писала списали но получилось 2 тела, это много . А сейчас вот пишут смс А вы после списания нацкома погасили?

Ще не погасила, бо багато з 3500 хтять 8 з копійками, як буде максимум тіло ну і можливо процент до просрочки, тоді подумаю, але мене хотять продати колекторам, хай продають, то взагалі нічого не отримають...

Лист який? Рекомендований,чи зі словом ,,зразок''?)))
Сорі, це ж смс ))))))))

С января у них,много чего писали и маме стабильно пишут,письма присылают якобы с заявлением в муссарку и суд!пока ни чего!жду нг предложений от них:)!а то от их запросов ряха треснит!

а у меня два "привлекательных" предложения! взять кредит со скидкой 75% по промокоду и личное предложение - списание пени и штрафов с разбивкой долга на 6 платежей по 1000 раз в месяц (!!!). Брала 3000, были пролонгации две или одна (точно что-то было, а то не помню - год прошел, когда в мае заходила в кабинет, было насчитано 48 тысяч). но долг 6000. а это никак не тело +50%. поэтому не реагирую.
и после того, как зашла в кабинет, был телефонный террор - по 50 звонков и смс. неделю продинамила - теперь одна смс в неделю, а может и реже. возможно и продали, но никто из окружения на телефоны, которые программа определяет как "шахраї" или "підозрілий" не отвечает. И кстати, в этом списке все банки, а еще - один наш знакомый, который нам должен почти тыщу баксов.

Za rishennyam sudu Vy mozhete buty ogolosheni v rozshuk za nesplatu borgiv za kredytom. Terminovo zakryjte borg v Kompaniya YevroGroshi. 0443345327,

Мне тоже написали )

Скажіть,а як суд відбувається і де?
В мене 10 кредитів від 6 до 15 тис з вересня не плачу все як в всіх 2 місяці наярювали і щас рас в день. Сслонг заплатив брав 9 з заявою заплатив 10000 далі грошей не маю
ММихайло приватний виконавець виніс постанову про заборону державного кордону з 3.01. При спробі перетину буде конфісковано паспорт. Качай Гроші 0635423012
Це реально правда?

Останнє редагування:
Скажіть,а як суд відбувається і де?
В мене 10 кредитів від 6 до 15 тис з вересня не плачу все як в всіх 2 місяці наярювали і щас рас в день. Сслонг заплатив брав 9 з заявою заплатив 10000 далі грошей не маю
ММихайло приватний виконавець виніс постанову про заборону державного кордону з 3.01. При спробі перетину буде конфісковано паспорт. Качай Гроші 0635423012
Це реально правда?
ви бачили ту постанову?
перевірте себе Єдиний реєстр боржників

Назад
Угорі