Угроза описи имущества

Нет, могут и со сьемной все носки изьять в теории))
Ну я так поняла, это разве что носки) а так если, как я поняла, нет у меня официального дома ( ну ток прописЬка, а это походу не особо влияет), то я официально нищебродик)
а как они на адрес выйдут?
Погодают на моих носках в дыброчку?)

у боржника відсутнє майно на яке може бути звернуте стягнення, да и всё на этом))
но это не отменяет того что надо следить за своими провадженнямы и при возможности, делать всё чтобы защитить свои интересы

Останнє редагування:
мем пфф.webp
Дорошкевич сказала - не обязаны проверять. ну хорошая ж позиция в данном контексте :D

Наступні кредити буду оформляти з готелю і вказувати саме адреси готелю))

Доброго ранку я так зрозуміла що якшо вілкрите виконавче провадження і суд присудив стягнути певне суму коштів але людина офіційно не працює але в неї є майно то виконавець накладає арешт на майно і прийде зп місцем прописки описувати все що є в будинку чи квартирі це вірно

Доброго ранку я так зрозуміла що якшо вілкрите виконавче провадження і суд присудив стягнути певне суму коштів але людина офіційно не працює але в неї є майно то виконавець накладає арешт на майно і прийде зп місцем прописки описувати все що є в будинку чи квартирі це вірно
Ні не вірно.
Неодноразово вже писали на форумі : арешт не означає зовсім, що хтось щось у вас відбиратиме.
Можливість в них є ( при сумі боргу від 20МЗП ), але по факту це не так просто і ніхто, принаймі досі, по таких відносно малих сумах, цього не робив.
Тож нема чого панікувати.
Якщо у вас є відкрите будь-яке провадження, зайдіть і подивіться в постанову про арешт майна ( якщо така є )
Там статус цього арешту : звернення стягнення на все рухоме і нерухоме майно.

зрозуміла в мене сума порядку 60 000. суд ще не виніс рішення

Маю виконавчих на більшу суму. Виконавець ще не приходила. Роки півтори як безуспішно чекаємо. Вона моїх оплат. Я її візиту.

То про що взагалі може вестись розмова
Маю виконавчих на більшу суму. Виконавець ще не приходила. Роки півтори як безуспішно чекаємо. Вона моїх оплат. Я її візиту.
Бо як каже наш старий товариш : в тебе не так як у всіх ( ну шось типу того))

про примусове проникнення.

3. Виконавець під час здійснення виконавчого провадження має право:

4) за наявності вмотивованого рішення суду про примусове проникнення до житла чи іншого володіння фізичної особи безперешкодно входити на земельні ділянки, до житлових та інших приміщень боржника - фізичної особи, особи, в якої перебуває майно боржника чи майно та кошти, належні боржникові від інших осіб, проводити в них огляд, у разі потреби примусово відкривати їх в установленому порядку із залученням працівників поліції, опечатувати такі приміщення, арештовувати, опечатувати та вилучати належне боржникові майно, яке там перебуває та на яке згідно із законом можливо звернути стягнення. Примусове проникнення на земельні ділянки, до житлових та інших приміщень у зв’язку з примусовим виконанням рішення суду про виселення боржника та вселення стягувача і рішення про усунення перешкод у користуванні приміщенням (житлом) здійснюється виключно на підставі такого рішення суду;

5) безперешкодно входити на земельні ділянки, до приміщень, сховищ, іншого володіння боржника - юридичної особи, проводити їх огляд, примусово відкривати та опечатувати їх;
Добрий день, підкажіть будь - ласка, чи можливо прописати людину в арештованій квартирі? Бо зустрічала інфо, що наче за ст.56 це не завжди можливо

Добрий день, підкажіть будь - ласка, чи можливо прописати людину в арештованій квартирі? Бо зустрічала інфо, що наче за ст.56 це не завжди можливо
ст. 56 ЗУ "Про виконавче провадження"? якщо так, то немає там обмежень на прописку

Назад
Угорі