Угроза описи имущества

Які саме моменти?
Даже тот момент, что когда вбиваешь в гугл адрес дома с бутылкой бензина или что там. Гугл дом не находит, а показывает 74. Там нет такого дома. В самом лоте кроме адреса, номера лота, нет никаких доказательств.

Даже тот момент, что когда вбиваешь в гугл адрес дома с бутылкой бензина или что там. Гугл дом не находит, а показывает 74. Там нет такого дома. В самом лоте кроме адреса, номера лота, нет никаких доказательств.
Дивіться уважніше під кожним лотом пише інформація про лот заходите туди і все пише

а что надо доказывать? и кому?)))

Дивіться уважніше під кожним лотом пише інформація про лот заходите туди і все пише
ви дивились, яка ситуація із рукавичками?
там категорія стягнення "конфіскація у кримінальному проваджені (крім корупційних правопорушень)", а не стягнення коштів

Да никому. Ничего. Я просто засомневалась в правдивости лотов, что там выставлены. Но, это мое мнение
тоже думаю, что исполнители продают свое имущество, которое им уже не надо

зайдите на страницу лота на сайте сетам, там есть адрес, он прекрасно гуглится

номер провадження и категория стягнення не гуглится, но уверяю вас, что там уголовка, так же как и в лоте с перчатками. вся исходная информация, чтобы в этом убедиться, в лоте есть

зайдите на страницу лота на сайте сетам, там есть адрес, он прекрасно гуглится
Значит ошиблась, бывает. Я искала адрес тот что на скриншоте в теме, я не нашла. На страницу не переходила. Все есть что то что вызывает недоверие

Йому таки потрібні тапці...?:preved:
Холодильник, телевізор, пральну машину, мобілку, ліжко, особистий одяг (та багато іншого) він ніяк не забере! Залишаються тапці.:)
А ще й в квартиру попасти якось... Не відчинили двері - потрібні поліцейські. Та й тим потрібно рішення суду, щоб двері ламати...:preved:
Кому воно надо?
Особисто я, за все існування форуму, не зустрічав нікого, у когоб зарештовували майно!!!
Це в квартиру а якщо в селі то виконавець може зайти у двір чи перелізти через забор а на подвір'ї у селі теж є багатенько майна.

Це в квартиру а якщо в селі то виконавець може зайти у двір чи перелізти через забор а на подвір'ї у селі теж є багатенько майна.
Перелізти через забор на приватну територію і взяти те що там лежить ,тоже не може просто так

ви дивились, яка ситуація із рукавичками?
там категорія стягнення "конфіскація у кримінальному проваджені (крім корупційних правопорушень)", а не стягнення коштів
Це по рукавичках а більшість лотів оптяженя опис та арешт майна боржника .

Перелізти через забор на приватну територію і взяти те що там лежить ,тоже не може просто так
Просто сказати я забороняю заходити у двір непоможе у них є документ який дозволяє постанова про виконавче провадження а силою вигонити це завада виконанню примусового стягненя особливо по рішенні суду кримінальна відповідальність.
ПО ЯКІЙ КАТЕГОРІЇ СТЯГНЕННЯ?
А де там категорія пише.Майно боржника і так все ясно

Просто сказати я забороняю заходити у двір непоможе у них є документ який дозволяє постанова про виконавче провадження а силою вигонити це завада виконанню примусового стягненя особливо по рішенні суду кримінальна відповідальність.

А должник только по мфо может быть

ну є і є?
постанова про відкриття виконавчого провадження не дає виконавцю права заходити на приватну територію фіз особи

Назад
Угорі