Угроза контактного человека .

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 1K
Добрый день господа. Начались к сожалению обидки у человека . Я его понимаю . И не отрицаю свою вину . Но все же ,если он пойдет в полицию . Мне за это что то будет ?

Добрий день,...Мене вже дістали дзвінки та повідомлення. Завдяки твоїм забаганкам мені тепер живеться неспокійно. Даю тобі один тиждень на вирішення своїх фінансових проблем. В протилежному випадку буду повідомляти поліцію, що мої данні були передані шахраям.
Ну і нехай сходить..З нього посміються і відправлять додому :mosking:
P S.Відправьте людину в чорний список і в блок..) Допоможе..

Я только успокоился с этими звонилками. ...
Не варто))
Привіт, давно не було :hang2::crazy:
Я для себя главное услышал .
Почути і задуматись/зрозуміти/засвоїти - то є різні речі.
А вартує... ще вчора))
Ну і нехай сходить..З нього посміються і відправлять додому :mosking:
Не факт.

[POSTS=1000]це аби маскового подраконити :mosking:[/POSTS]

Добрый день господа. Начались к сожалению обидки у человека . Я его понимаю . И не отрицаю свою вину . Но все же ,если он пойдет в полицию . Мне за это что то будет ?

Добрий день,...Мене вже дістали дзвінки та повідомлення. Завдяки твоїм забаганкам мені тепер живеться неспокійно. Даю тобі один тиждень на вирішення своїх фінансових проблем. В протилежному випадку буду повідомляти поліцію, що мої данні були передані шахраям.
Ничего тебе за это не будет. Уже рассказывала здесь как на меня бешеная бабка хотела в полицию заведение писать. И как её там отфутболили. Потом она бега в прокуратору то же результат. Затем судом грозилась. В итоге успокоилась и пропала. Так что не ссы, все будет хорошо))

Ничего тебе за это не будет. Уже рассказывала здесь как на меня бешеная бабка хотела в полицию заведение писать. И как её там отфутболили. Потом она бега в прокуратору то же результат. Затем судом грозилась. В итоге успокоилась и пропала. Так что не ссы, все будет хорошо))
А в суд она с чем бы пошла?

Истинному пенсионеру не нужно повода ;) сам придумает))
Та мне тоже соседка судом грозилась. Говорила, у нее брат судья и меня в тюрьму упрячет. Вот было интересно, как это будет выглядеть на практике))
Но что-то в суд она не пошла. Удивительно

Так провіряється на адекватність Ваші оточуючі. І відпадають ліві друзі і знайомі. У мене сама неадекватна вийшла колега, їй 4 роки дзвонять!!!!
Якби була нормальна, давно вже на три букви послала. Значить її цікавість більша, чим здоровий глузд.

Ради интереса - а Вы его реально контактным указали или звонарье само нашло?

Указал ,когда брал
А ну так в нього є підстави тоді до Вас домахуватись, без його згоди ви не мали права давати його контакти) Але це такий брєд в цьому розбиратись, ніхто не захоче навіть якщо Він заяву накатає.

А ну так в нього є підстави тоді до Вас домахуватись, без його згоди ви не мали права давати його контакти) Але це такий брєд в цьому розбиратись, ніхто не захоче навіть якщо Він заяву накатає.
Перед тим, як дати контакти чиїсь, я питав дозволу. Але якщо їм потім телефонували, а сслоан полюбляли в перший день протермінування дзвонити та запити всім підряд, вони мені пред'яви кидали, що "давай розгрібай свої проблеми, щоб мені не телефонували".

Перед тим, як дати контакти чиїсь, я питав дозволу. Але якщо їм потім телефонували, а сслоан полюбляли в перший день протермінування дзвонити та запити всім підряд, вони мені пред'яви кидали, що "давай розгрібай свої проблеми, щоб мені не телефонували".
Я у него спрашивал . Я тут беру кредит . Ты там подтверди ,если позвонят тебе . И все

Назад
Угорі