УБКІ , кредитна історія.

• Автор теми Автор теми yuranbratan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 6K

yuranbratan

Only read
Дописи
974
Реакції
667
Бали
5255
yuranbratan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вибачаюсь якщо існує така тема, друзі в кого який кредитний рейтинг, і чому ще в убкі мфо які я закрив пише що ще відкриті. Мій рейтинг 90% це багато чи мало?

Вибачаюсь якщо існує така тема, друзі в кого який кредитний рейтинг, і чому ще в убкі мфо які я закрив пише що ще відкриті. Мій рейтинг 90% це багато чи мало?
В Убкі історія оновлюється приблизно раз на півтори місяці

Колись я пильно стежила за кредитною історією своєю, то теж були мфо які запізнювалися із подачею звіту, я і на гарячу лінію їм дзвонила, вони щось там вирішували і в підсумку аж через два місяці питанн закрилось

Обновление по не которым может быть около месяца!у меня тоже 90!маловато

Да они что главное им закрыли а отписались или нет то покер им!у меня все что есть висят кроме каллов!

Потому что МФО быстро подают информацию о просрочке, но медленно о закрытии.

А як оскаржувати?
yuranbratan, у вас додаток чи веб версія?
Якщо в додатку, то коли заходите на свій кредит який вас цікавить, внизу після всієї інфи: прострочення, дата, термін, роль клієнта...там є червоним виділено "оскаржити"
Ну або просто зворотній зв'язок допомога і пишете свою проблему

Останнє редагування:
yuranbratan, у вас додаток чи веб версія?
Якщо в додатку, то коли заходите на свій кредит який вас цікавить, внизу після всієї інфи: прострочення, дата, термін, роль клієнта...там є червоним виділено "оскаржити"
Ну або просто зворотній зв'язок допомога і пишете свою проблему
В мене веб версія

90% это не рейтинг,а уровень контроля кредитной истории(с вашей стороны).если подключите услугу статус контроль,то 90% изменится на 100%,и будут приходить SMS, об открытии/закрытии/просрочках,по кредитам
Кредитный рейтинг,в баллах отображается.

90% это не рейтинг,а уровень контроля кредитной истории(с вашей стороны).если подключите услугу статус контроль,то 90% изменится на 100%,и будут приходить SMS, об открытии/закрытии/просрочках,по кредитам
Кредитный рейтинг,в баллах отображается.
Точно, кредитний рейтинг в балах, я і забула) ще в далекому 2018 останній раз турбувалась за рейтинг)

Назад
Угорі