У вайбер прийшло "запрошеня" до суду(чи достатньо смс щоб я був зобов'язаний з'явитись), якийсь укрфінансстандарт мабуть грошенят хоче, підкажіть чим для боржника відрізняється що МФО чи колект. зроблять ВП чи звернуться до суду?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ВП без звернення до суду неможливо зробити, бо зараз виконавчі написи заборонені.зроблять ВП чи звернуться до суду?
Не зроблятьзроблять ВП
Добрий день. Ось стаття з нашого Центру допомоги, де слідкувати за судовою справою, ознайомтесь - Де слідкувати за судовою справоюУ вайбер прийшло "запрошеня" до суду(чи достатньо смс щоб я був зобов'язаний з'явитись), якийсь укрфінансстандарт мабуть грошенят хоче, підкажіть чим для боржника відрізняється що МФО чи колект. зроблять ВП чи звернуться до суду?
Тобто вп робиться через вн або ухвалою суду, і різниці в них немає? В мене є два ВП з 22року, але маю проблеми зі здоров'ям і мені це зараз головне, і якщо я правильно зрозумів то після суду в мене буде одним ВП більше, з тими ж наслідками для мене як і по тих двох?ВП без звернення до суду неможливо зробити, бо зараз виконавчі написи заборонені.
Що означає що Я Відкрив ВП?Там далеко не факт, что на вас в суд подали... Вы уже открыли ВП)))
У Вас вже є судова справа. Для отримання консультації звертайтесь за вказаними контактами.Що означає що Я Відкрив ВП?
Смс у вайбер
Хз, але Ковтуненко є в Луцьку, я в нього по ЄАПБ програв першу інстанцію, в апеляції виграв. Він по всіх боргових справах лупить негативні рішення, не вникаючи в суть.Що означає що Я Відкрив ВП?

Дивна якась "повістка".... викликається як боржник? Вам відомо про якесь рішення суду, яке набрало законної сили, де ви були в якості відповідача? Зайдіть на сайт су.влади та подивіться, що за справа слухається, який предмет та підстави.Що означає що Я Відкрив ВП?
Смс у вайбер
Ідо чого тут взагалі Вайбер?Що означає що Я Відкрив ВП?
Смс у вайбер
Дивна якась "повістка".... викликається як боржник? Вам відомо про якесь рішення суду, яке набрало законної сили, де ви були в якості відповідача? Зайдіть на сайт су.влади та подивіться, що за справа слухається, який предмет та підстави.
Ідо чого тут взагалі Вайбер?
читайте, що я вище написав)))Мені Пирога по інстафінансу в 22му ВП зробив, що це суд по тому ж боргу? і він через суд хоче якісь інші методи стягнення домогтись?
Дякую. Буду займатись здоров'ям, в далі побачимо.Володимир19, це у вас, заміна сторони у виконавчому провадженні)))
скоріш за все, у вас було відкрито виконавче провадження, можливо на підставі напису нотаріуса.
цей борг продали, і тепер новий кредитор міняє сторону у виконавчому провадженні.
глобально, для вас, це нічого не змінєю
Чисто для себе, зрозуміти логіку, одні роблять ВП, я по ньому не плачу, інші купують щоб зробити також ВП? Що їхнє ВП буде якесь унікальне і я точно заплачу?Тепер все зрозуміло.Вам вже відписалися.
Підстав може бути безліч...наприклад одна компанія виконала свою функцію і час відмовитися від ліцензії/податися в банкрути,тобто власники банально міняють вивіску. Це бізнес і бізнес доволі серйозний.Чисто для
Чисто для себе, зрозуміти логіку, одні роблять ВП, я по ньому не плачу, інші купують щоб зробити також ВП? Що їхнє ВП буде якесь унікальне і я точно заплачу?
ХмУ вайбер прийшло "запрошеня" до суду(чи достатньо смс щоб я був зобов'язаний з'явитись), якийсь укрфінансстандарт мабуть грошенят хоче, підкажіть чим для боржника відрізняється що МФО чи колект. зроблять ВП чи звернуться до суду?