У вайбер прийшло "запрошеня" до суду

• Автор теми Автор теми Володимир19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 498

Володимир19

Форумчанин
Дописи
134
Реакції
44
Бали
3625
У вайбер прийшло "запрошеня" до суду(чи достатньо смс щоб я був зобов'язаний з'явитись), якийсь укрфінансстандарт мабуть грошенят хоче, підкажіть чим для боржника відрізняється що МФО чи колект. зроблять ВП чи звернуться до суду?

У вайбер прийшло "запрошеня" до суду(чи достатньо смс щоб я був зобов'язаний з'явитись), якийсь укрфінансстандарт мабуть грошенят хоче, підкажіть чим для боржника відрізняється що МФО чи колект. зроблять ВП чи звернуться до суду?
Добрий день. Ось стаття з нашого Центру допомоги, де слідкувати за судовою справою, ознайомтесь - Де слідкувати за судовою справою

ВП без звернення до суду неможливо зробити, бо зараз виконавчі написи заборонені.
Тобто вп робиться через вн або ухвалою суду, і різниці в них немає? В мене є два ВП з 22року, але маю проблеми зі здоров'ям і мені це зараз головне, і якщо я правильно зрозумів то після суду в мене буде одним ВП більше, з тими ж наслідками для мене як і по тих двох?

Там далеко не факт, что на вас в суд подали... Вы уже открыли ВП)))

Вкладення

• Screenshot_20250626-142003~2.webp
    Screenshot_20250626-142003~2.webp
    131.3 Кб · Перегляди: 76
Останнє редагування:
Що означає що Я Відкрив ВП?
Хз, але Ковтуненко є в Луцьку, я в нього по ЄАПБ програв першу інстанцію, в апеляції виграв. Він по всіх боргових справах лупить негативні рішення, не вникаючи в суть.
Ось посилання на мою історію:
Взагалі, зареєструйтеся і дивіться в ел. суді.

Смс у вайбер
Дивна якась "повістка".... викликається як боржник? Вам відомо про якесь рішення суду, яке набрало законної сили, де ви були в якості відповідача? Зайдіть на сайт су.влади та подивіться, що за справа слухається, який предмет та підстави.

Смс у вайбер
Ідо чого тут взагалі Вайбер?

Останнє редагування:
Дивна якась "повістка".... викликається як боржник? Вам відомо про якесь рішення суду, яке набрало законної сили, де ви були в якості відповідача? Зайдіть на сайт су.влади та подивіться, що за справа слухається, який предмет та підстави.

Ідо чого тут взагалі Вайбер?

Вкладення

• Screenshot_20250626-162744~2.webp
    Screenshot_20250626-162744~2.webp
    87.3 Кб · Перегляди: 62
Володимир19, це у вас, заміна сторони у виконавчому провадженні)))

скоріш за все, у вас було відкрито виконавче провадження, можливо на підставі напису нотаріуса.
цей борг продали, і тепер новий кредитор міняє сторону у виконавчому провадженні.
глобально, для вас, це нічого не змінєю

Мені Пирога по інстафінансу в 22му ВП зробив, що це суд по тому ж боргу? і він через суд хоче якісь інші методи стягнення домогтись?

Володимир19, це у вас, заміна сторони у виконавчому провадженні)))

скоріш за все, у вас було відкрито виконавче провадження, можливо на підставі напису нотаріуса.
цей борг продали, і тепер новий кредитор міняє сторону у виконавчому провадженні.
глобально, для вас, це нічого не змінєю
Дякую. Буду займатись здоров'ям, в далі побачимо.

Чисто для
Тепер все зрозуміло.Вам вже відписалися.
Чисто для себе, зрозуміти логіку, одні роблять ВП, я по ньому не плачу, інші купують щоб зробити також ВП? Що їхнє ВП буде якесь унікальне і я точно заплачу?

Чисто для

Чисто для себе, зрозуміти логіку, одні роблять ВП, я по ньому не плачу, інші купують щоб зробити також ВП? Що їхнє ВП буде якесь унікальне і я точно заплачу?
Підстав може бути безліч...наприклад одна компанія виконала свою функцію і час відмовитися від ліцензії/податися в банкрути,тобто власники банально міняють вивіску. Це бізнес і бізнес доволі серйозний.

Хм

Назад
Угорі