От і на мене ЄАПБ подала в суд

Після того, як в електронному суді з*явився відзив, то від ЄАПБ почали сипатися смс з пропозиціями закрити за півтіла договори по ТОВ 1 Безпечне товариство, та намагання вийти на зв*язок зі мною. Не реагую на це, подивимся, як далі все буде.
Мабуть зрозуміли що справу програють.

І в мене суд з ЄАПБ, 💣, чого і потрібно було чекати) Як з ними справи в суді? Хто тут їм дає норм. жару в суді з юристів? Чи можливо зараз нехай що буде, а якщо рішення не на мою користь то подавати апеляцію?

І в мене суд з ЄАПБ, 💣, чого і потрібно було чекати) Як з ними справи в суді? Хто тут їм дає норм. жару в суді з юристів? Чи можливо зараз нехай що буде, а якщо рішення не на мою користь то подавати апеляцію?
Всі потрохи жару дають. Гугліть тему, дивіться в кого з юристів були позитивні рішення і вибирайте.

Всі потрохи жару дають. Гугліть тему, дивіться в кого з юристів були позитивні рішення і вибирайте.
А можливо наприклад якщо зараз не захищатися, а потім вже в залежності від рішення суду, подавати апеляцію?

Захищався з адвокатом Сергіем Калініним,ЕАПБ прольоті,ще за правничу допомогу мені винні)))))

А скажіть будь ласка вони об'єднують договори в одну суму? Якщо вони купили в мене декілька кредитів то вони декілька позовів будуть давати чи один?

В першій інстанції програли, в апеляції суд зобов*язав ЄАПБ понюхати бебру. Вибачте за не дуже юридичні терміни, щойно рішення побачив в ел. суді, емоції зашкалюють. Потім напишу більш детально.

суд зобов*язав ЄАПБ понюхати бебру
От бачите, як воно)))
В в них на сайті пишуть, що виграють чи 94% справ, чи 99%))))

Вибачте за не дуже юридичні терміни
Зато чітко і зрозуміло.
І приємно.

Інженегр, работал с юристом? 49000 не удалось им получить и юридические услуги на их карман легли?
Так, виграв і витрати на правничу допомогу, мають мені повернути.
Детально тут:

Назад
Угорі