У сина боргів на майже 127 тисяч тіла в мікропозиках

• Автор теми Автор теми liliya zubko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 2K
Це все було в цьому році , якщо конкретніше то з червня по вересень
Це не дуже гарно... на великий жаль. Єдиний +.... це те,що з нього фактично не має що стягнути, а гривня стрімко знецінюється.

Це все було в цьому році , якщо конкретніше то з червня по вересень
Ще й мабуть кредитні договори майже всі 300 днів++++?

Це не дуже гарно... на великий жаль. Єдиний +.... це те,що з нього фактично не має що стягнути, а гривня стрімко знецінюється.
Та він теж на стресі, алергія суть не отек Квінке, як під гіпнозом, я вже що хоч повірю, з'явилась дівчина ,і з тих пір за три чотири місяці таке сталося,правду не каже,каже перекривав один одним, працює без вихідних по 14 годин.Не знаю що це і як його,нас спасати

Ще й мабуть кредитні договори майже всі 300 днів++++?
Я на цьому зовсім не розуміюся, вся інформація з кредитної історії

Та він теж на стресі, алергія суть не отек Квінке, як під гіпнозом, я вже що хоч повірю, з'явилась дівчина ,і з тих пір за три чотири місяці таке сталося,правду не каже,каже перекривав один одним, працює без вихідних по 14 годин.Не знаю що це і як його,нас спасати
ДОброго ранку. Та нема там від чого спасати. Віддасть з часом.

Я на цьому зовсім не розуміюся, вся інформація з кредитної історії
У мене борг в убкі -497к. Стрес не подовжує життя, не вирішує проблеми, можна тільки додати ще величезні проблеми зі здоров'ям, а в лікарні, якщо потрапити за 127к іноді можна тільки на порозі постояти. Сон вкрай важливий, здорове харчування важливе, важливий ти.. Воно не варто нервів. Так, ситуація не з приємних, але то не такі великі борги і це лише гроші. Майна нема, це добре, з часом виплатить. Потроху можна закрити. Заспокойтесь та дійте раціонально. Жодне зважене рішення не приймаєтья "на стресі".

Підкажіть, будь ласка, якщо закривати, то які треба закрити в першу чергу, чи всі по черзі?

Ці всі добродії надавали кошти в борг до 2022р чи після?
Це має різницю? В мене по всім МФО строк більше 3-4 років, в із за того що військовий стан для них цей час був на паузі, тобто він не враховується у строк позовної давності, і позови до суду прилітають аж бігом

Назад
Угорі