У сина боргів на майже 127 тисяч тіла в мікропозиках

• Автор теми Автор теми liliya zubko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 2K
Людина написала що через день брав різні суми, не раз в місяць. Схоже на гру, брав щоб відігратися, я так само робив)
І я так гребла, спочатку бо просто потрібні гроші, а потім щоб перекрити, так що це не показник)

І я так гребла, спочатку бо просто потрібні гроші, а потім щоб перекрити, так що це не показник)
Можливо, але 127 тисяч тіл нагребти за короткий час, при тому що працюєш на роботі, це або повинна бути якась покупка, проблеми з бізнесом або щось в цьому плані. Бо сума не геть маленька, її ж потрібно було на щось витратити🙂

Можливо, але 127 тисяч тіл нагребти за короткий час, при тому що працюєш на роботі, це або повинна бути якась покупка, проблеми з бізнесом або щось в цьому плані. Бо сума не геть маленька, її ж потрібно було на щось витратити🙂
Розумію, але буває що людина просто просрала гроші😀

100%, уранові родовища {кнопка сарказм}. Звідки така поінформованість?

Я це не можу коментувати.

Б*, та що ж сьогодні таке, точно якись схід чорного місяця.

Питання, що саме лікувати

А шо, класно набратись боргів у всіх довкола і думати що всі довкола винні, а я нещасне біднятко -- жертва обставин?

Звідки така поінформованість?

Власний досвід.
Я це не можу коментувати.

Для контексту. Людині смішно, і вона в повному шоці, що за вчинки треба відповідати, і що робота 12 год в день дає дуже гарну перспективу в цінність грошей -- відносно зливання десятків тисяч протягом однієї години в казіку.

Тю))) тут люди по 500 тис мають і живуть, і колекторам мізки їдять. Розслабтеся. Подивіться, який борг України перед МВФ. А депутати навіть не паряться. Так що геть думки про самогубство. Нехай власники мфо плачуть за своїми грошиками. А для них 127 тис - це копійки. Одна пляшка колекційного вина, яке видудлять за вечір.

127 тисяч це ще небагато.

Головне розуміння -- 80% контор пійдуть на тіло кредиту або навіть менше з часом.
Деякі через 2 місяці, деякі - 6 місяців, деякі через рік самі почнуть пропонувати.

Збирайте гроші. Гарний буде стимул для сина придумати, як заробляти в два-три рази більше в короткій перспективі. Він 100% має усвідомити відповідальність своїх дій, і вирулити це сам. І хай не гасить з неадекватними відсотками! Це прямий шлях в кредитну кабалу. Чекайте пропозицій від кредиторів. Нехай починає закривати ті контори, які готові списувати до тіла.

Біткепітал нічого поганого, крім дзвінків, робити не буде. Повидаляйте собі всі соц мережі тимчасово (до 6 місяців), щоб всілякої фігні там не понаписували.

А самогубство - це буде нечесно відносно тих форумських учасників, в кого в 5-10 разів більше боргів було))
я так розумію платити в першу чергу Кредит Каса, Нові Кредити треба судячи з того, що рекомендують.

Взагалі так, але який там повний список?
Селфі, Кредит Плюс, Крипси, ТОП1, ЕГроші, Міолан, Панго і Тенго (Аміго закрив) ну і по мілочовці Лімон, Треба, Фінсфера, Легко, Просто Кредит. Кредит7 закрив 29 тіло + 2тис = 31тис. СОС закрив, Фінмаркет закрив може ще щось...

Кроспостінг. Не дублюйте однакові дописи в різних темах.
Вибачте

Останнє редагування:
Хочу подати сина боржника на банкрутство, знайшла компанію lex-ua, обіцяють все зробити ,але ціна питання 80 000, і не знаю чи можу довіряти, сума послуг величезна, і боюсь що до 127 тисяч тіла добавляться ще ті 80 000, я спати не можу, для мене особисто борги це табу, я ніколи не була нікому винною, то чекати рік,два це не виносимо. Таке враження що на тебе їде каток,і скоро закатає в асфальт
Не придумуйте собі проблем. Нема ніякого катка. Так син нехай і розберається. Вам же написали що він гравець. Закриєте ви, він знову набереться. А банкрутсво тут не допоможе.

Ага через день покупка на пару тыс, аж пока гугл перестал показывать незнакомые мфо)))

liliya zubko, напишіть весь список МФО, в яких відкриті кредити

liliya zubko, напишіть весь список МФО, в яких відкриті кредити
Макс кредит. Універсал банк. СТАР ФАЙНЕНС ГРУП. СМАРТІВЕЙ ЮКРЕЙН. ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ Є ГРОШІ. СЛОН КРЕДИТ. МІЛОАН. УКР КРЕДИТ ФІНАНС. Споживчий центр
ШвидкоГроші. ІДЕЯ БАНК ОПТИМАЛЬНІ КРЕДИТИ. УНІВЕРСАЛ БАНК. КЛАЙ ІНВЕСТ. ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ ПРОЦЕНТ. ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ ТОП 1. Сіроко Фінанс. 1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ. ФК ФІНМАРКЕТ. МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА. МАКС КРЕДИТ

Макс кредит. Універсал банк. СТАР ФАЙНЕНС ГРУП. СМАРТІВЕЙ ЮКРЕЙН. ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ Є ГРОШІ. СЛОН КРЕДИТ. МІЛОАН. УКР КРЕДИТ ФІНАНС. Споживчий центр
ШвидкоГроші. ІДЕЯ БАНК ОПТИМАЛЬНІ КРЕДИТИ. УНІВЕРСАЛ БАНК. КЛАЙ ІНВЕСТ. ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ ПРОЦЕНТ. ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ ТОП 1. Сіроко Фінанс. 1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ. ФК ФІНМАРКЕТ. МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА. МАКС КРЕДИТ
Ці всі добродії надавали кошти в борг до 2022р чи після?

Назад
Угорі