У подруги три виконавчих провадження. Як можна їй отримувати зарплату?

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вона на форумі не зареєстрована і звернутися до юристів які на форумі не зможе вірно
У юристів з форуму ви можете знайти як номер телефону, вайберу, емейл. Вся необхідна інформація є, а вона хай вже звертається. Не обов'язково бути зареєстрованим на форумі

І як люди не звертають уваги на те, що зп менше приходить?
Подруга нехай до юриста звертається та зносить написи.

скажіть а забезпечення це потрібні якісь гарантії
обеспечение, это заявление которое ваша подруга должна отправить в суд, и в котором надо обосновать, почему необходимо прекратить взыскание.
если его суд удоволетворит, он вынесет определение, которым запретит взыскивать средства, на период суда по сути дела)))
на основании этого определения, исполнитель выносит постановление о приостановке исполнительных действий, и соответсвенно ничего не списывает и ничего не арестовывает

скажіть а забезпечення це потрібні якісь гарантії
Подається забезпечення позуву ... потім сам позов ( так дешевше по суд/сбору ) і якщо суд, розглянувши його прийме - виконавцю "зв'язують" руки до прийняття рішення по позову. Тобто відкривши новий рахунок він вже не зможе вчинити арешт.

І як люди не звертають уваги на те, що зп менше приходить?
То чому їм ті написи не малювати,якщо більшість не звертають уваги і просто платять?
Подається забезпечення позуву ... потім сам позов ( так дешевше по суд/сбору ) і якщо суд, розглянувши його прийме - виконавцю "зв'язують" руки до прийняття рішення по позову. Тобто відкривши новий рахунок він вже не зможе вчинити арешт.
А детальніше можна в чому суть?

4. У разі подання позовної заяви після подання заяви про забезпечення доказів або позову розмір судового збору зменшується на розмір судового збору, сплаченого за відповідну заяву про забезпечення доказів або позову.

Флуд и оффтоп - в беседке.
Здесь только по теме!

Доброго дня шановні форумчани!!! звертаюся до Вас за допомогою як поступати далі, в моєї знайоиої відкрито 3 надписи і провадження по Альфа банк 2 і єліт фінанс 1. перше і друге в 2020 році, а 3 в 2021 році. Вона про це не знала. в неї заблоковані рахунки в приват вона звернулася в приват відкрити карту на ЗП в банку сказали що не можуть бо в неї виникли проблеми. одним словом я паодивилася по единому рєєстрі боржників і в неї 3 ВП. підскажіть як прступавти, вона зараз хоче влаштуватися нк роботу і не може відкрити карту. влітку 2020 року в неї був лист на роботу і в неї відраховували 20% але вона тоді не подумала про це. Я тоді також не знала бо в мене не булро шараг в які я влипла і не читала форум який вивів мене здепресії і допомсагає дуже, бро я вже маю багато інформації.
Ну Вы себя хоть слышите? Значит надписи ее никак не волнуют, для нее главное - это открыть карту. Не знала, не учла, не думала и так далее...но Вы озвучили 2020 год! Как и чем объяснить этот тормоз и бездействие и в чем смысл мусолить это сегодня? :pleasantry: :pardon:

Доброго дня шановні форумчани!!! звертаюся до Вас за допомогою як поступати далі, в моєї знайоиої відкрито 3 надписи і провадження по Альфа банк 2 і єліт фінанс 1. перше і друге в 2020 році, а 3 в 2021 році. Вона про це не знала. в неї заблоковані рахунки в приват вона звернулася в приват відкрити карту на ЗП в банку сказали що не можуть бо в неї виникли проблеми. одним словом я паодивилася по единому рєєстрі боржників і в неї 3 ВП. підскажіть як прступавти, вона зараз хоче влаштуватися нк роботу і не може відкрити карту. влітку 2020 року в неї був лист на роботу і в неї відраховували 20% але вона тоді не подумала про це. Я тоді також не знала бо в мене не булро шараг в які я влипла і не читала форум який вивів мене здепресії і допомсагає дуже, бро я вже маю багато інформації.
Деньги на почту позов в суд

всем большое спасибо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі