Щоденник У нас все вдасться

• Автор теми Автор теми Kit Kat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 5K
Продовжую щоденник. Викреслене закрито.

Зміни у моєму списку
- Бізнес позика - все тільки гірше. Пропоную їм закрити за тіло - вони відмовляються.
- На все - аналогічно до бізпозики все тільки гірше. Не йдуть на зміну умов, нічого самі не пропонують.
- Слон - тіло було 15000 і закрила за 18000
- Кредит+ - тіло 20000, закрила за 28000 дуже приставали.
- Додам 7000 закрила за пропозицією
- Мілоан - 13500 тіло й комісія і закрила за 15000

- Тенго - 13500 (тіло й комісія), сподіваюсь закрити наступного місяця як Мілоан
- Панго 4000 (тіло)
- Швидкогроші 10600 - зв‘язались зі мною, нічого понад суму на нараховують, поступово плачу, вони нормально спілкуються. Також ми домовились, що я закрию за 8400 наступного місяця
- Ізі кеш 1500 (тіло)
- СОСкредит 7000 закрила за акцією.
Вони її запропонували після того, як ми говорили з ними телефоном і я їм сказала, що розумію, що продадуть колекторам кредит вони дешевше, ніж я могла б закрити. Вони сказали, що продають кредит за тіло (не вірю) і потім наступного тижня прислали акційну пропозицію.
- Топ1 7700 (тіло) закрила бо як дізналась, що це єгроші, то все закрила в першу чергу.
- Качай - 7100 (тіло + відсотки)
- Кредісент 3100
- Мікрокеш 4000 (тіло + відсотки) гасила й знову брала щоб жити, скоро просрочка.
- Містер мані 5000 (тіло + відсотки) гасила й знову брала щоб жити, скоро просрочка.
- Манівео - 26300 гасила й знову брала щоб жити. В кінці місяця плачу
- Ловілаве 3650
- Клік кредіт 7080 (тіло + відсотки) гасила й знову брала щоб жити
- Аванс - 15000 (тіло) (1 пролонгація :( ) не йдуть на поступки. Пропонують 2 тіла або 30000 грн, я чекаю кращих пропозицій.
- Фкредит - 2000 (плачу невеликими платежами щомісяця)
- Просто кредит 1500 (тіло)
- Алекс кредит 4000

- Май кредит - 11363 (тіло + відсотки) гасила й знову брала щоб жити. В кінці місяця плачу
- Мані4ю - 2700
- Фінбар - 4000

Закрито 14 кредитів.
Проблемні 3: Аванс, Бізпозика і Навсе.

Зміни у моєму списку
- Бізнес позика - все тільки гірше. Пропоную їм закрити за тіло - вони відмовляються.
- На все - аналогічно до бізпозики все тільки гірше. Не йдуть на зміну умов, нічого самі не пропонують.

- Тенго - 13500 (тіло й комісія), сподіваюсь закрити наступного місяця як Мілоан
- Панго 4000 (тіло)
- Швидкогроші 10600 - зв‘язались зі мною, нічого понад суму на нараховують, поступово плачу, вони нормально спілкуються. Також ми домовились, що я закрию за 8400 наступного місяця
- Ізі кеш 1500 (тіло)
Вони її запропонували після того, як ми говорили з ними телефоном і я їм сказала, що розумію, що продадуть колекторам кредит вони дешевше, ніж я могла б закрити. Вони сказали, що продають кредит за тіло (не вірю) і потім наступного тижня прислали акційну пропозицію.
- Топ1 7700 (тіло) закрила бо як дізналась, що це єгроші, то все закрила в першу чергу.
- Кредісент 3100
- Мікрокеш 4000 (тіло + відсотки) гасила й знову брала щоб жити, скоро просрочка.
- Містер мані 5000 (тіло + відсотки) гасила й знову брала щоб жити, скоро просрочка.
- Ловілаве 3650
- Аванс - 15000 (тіло) (1 пролонгація :( ) не йдуть на поступки. Пропонують 2 тіла або 30000 грн, я чекаю кращих пропозицій.
- Алекс кредит 4000

- Май кредит - 11363 (тіло + відсотки) гасила й знову брала щоб жити. В кінці місяця плачу
- Мані4ю - 2700
- Фінбар - 4000

Закрито 14 кредитів.
Скільки у вас протермінування по кредит+ було? І як домовлялись?

Скільки у вас протермінування по кредит+ було? І як домовлялись?
59 днів. Вони мене багато задовбували а я гнула свою лінію, що оплатити можу тоді-то і стільки-то. Вони казали, що, щоб зафіксувати ці умови, треба їм скинути прямо зараз 2000 але я не платила. Вони писали знову і знову наче злилися, що я не виконую їх вимоги і доводилось ігнорувати, а потім просто самі запропонували отакий варіант. Я думаю, що можна було й краще, тільки треба було почекати довше але в мене була можливість закрити - я закрила

59 днів. Вони мене багато задовбували а я гнула свою лінію, що оплатити можу тоді-то і стільки-то. Вони казали, що, щоб зафіксувати ці умови, треба їм скинути прямо зараз 2000 але я не платила. Вони писали знову і знову наче злилися, що я не виконую їх вимоги і доводилось ігнорувати, а потім просто самі запропонували отакий варіант. Я думаю, що можна було й краще, тільки треба було почекати довше але в мене була можливість закрити - я закрила
Зрозуміла, в мене вже більше протермінування, але зверху хочуть 11,5 тис, а я не погоджуюсь, бо за ці гроші можу ще майкредит закрити

Зміни у моєму списку

- Панго 4000 (тіло)
- Ізі кеш 1500 (тіло)
- Кредісент 3100
- Ловілаве 3650
- Алекс кредит 4000

- Мані4ю - 2700
- Фінбар - 4000

Закрито 14 кредитів.
А в Аванса ви часом брали не під договір на 300 днів?
Бо я в них закрив за тіло , десь за 1,5-2 місяці після протермінування (без попередніх пролонгацій).
Але то ще не був договір на 300 днів.

А в Аванса ви часом брали не під договір на 300 днів?
Бо я в них закрив за тіло , десь за 1,5-2 місяці після протермінування (без попередніх пролонгацій).
Але то ще не був договір на 300 днів.
В договорі написано що 360 днів, а сплата відсотків кожних 25 дні

Там відсотки взагалі скажені, брав десь в травні 3000 тисячі то за 10 днів треба було вже 5100 віддавати :О
У мене це ще єдиний кредит який я пролонгувала, а вони ніяк не хочуть домовитись. Вам вдалось домовитись?

Ні, тепер передали фінтех колект. Подивимось, що ці скажуть
Ооооо як вам повезло, мене швидко гроші були якось їм продали чи аванс кредит, вже не згадаю, але домовився легко за тіло + зверху на каву )

А що з швидко гроші
Вони були дуже адекватними. Написали і запропонували сплачувати за можливості і перші 2 місяці я кидала по 1000 грн, а потім вони сказали, що можу сплатити 8400 і все буде закрито, тобто по факту вийшло десь тіло. Я вже їх закрила
Продовжую щоденник. Викреслене закрито нещодавно, а з минулого повідомлення я закреслене видалила.

Зміни у моєму списку
- Бізнес позика - без змін.
- На все - без змін.
- Аванс - без змін.
- Тенго - 13500 (тіло й комісія), запропонували закрити за 13000, наступного місяця закрию.
- Швидкогроші 10600 - зв‘язались зі мною, нічого понад суму на нараховують, поступово плачу, вони нормально спілкуються. Також ми домовились, що я закрию за 8400 наступного місяця і я закрила.
- Качай - 7100 (тіло + відсотки) - самі написали запропонували закрити за 4200 грн, ймовірно за тиждень закрию.
- Мікрокеш 4000 (тіло + відсотки) гасила й знову брала щоб жити, просрочка вже є.

- Май кредит - 11025 (тіло + відсотки) знову гасила й знову брала щоб жити. В кінці місяця плачу.
- Містер мані 5800 (тіло + відсотки) гасила й знову брала щоб жити, в кінці місяця плачу.

Закрито 14+4=18 кредитів.
Проблемні 3: Аванс, Бізпозика і Навсе - чекаю або адекватної пропозиції або суд.

Останнє редагування:
Добрий вечір, продовжую щоденник:

- Бізнес позика - зменшили борг у 2 рази але все одно багато. Чекаю.
- На все - зробили знижку на декілька тисяч але в моїй ситуації це безглуздо. Чекаю.
- Аванс - без змін, щось пише фінтех колект.
- Тенго - 13500 (тіло й комісія), запропонували закрити за 13000, а я не встигла закрити, хоча й повідомила на пошту, коли зможу закрити, і вони продали до ЄАПБ. Поки що ці захочуть не знаю(
- Качай - 7100 (тіло + відсотки) - самі написали запропонували закрити за 4200 грн
- Мікрокеш 10000+ (тіло + відсотки) поки не можу закрити. Вони щось мовчать на пошті, тільки пишуть щодня листи "у вас борг" але не відповідають на мої.

Більше прострочок немає. Ще є кредитні ліміти як і раніше казала: моно, ощад та ізі, з якими ситуація або трішки покращилась або без змін.

Закрито 19 протермінованих кредитів.
Залишилось 5: Аванс, Бізпозика, Навсе, Тенго (ЄАПБ) і Мікрокеш

- На все - зробили знижку на декілька тисяч але в моїй ситуації це безглуздо. Чекаю.
- Тенго - 13500 (тіло й комісія), запропонували закрити за 13000, а я не встигла закрити, хоча й повідомила на пошту, коли зможу закрити, і вони продали до ЄАПБ. Поки що ці захочуть не знаю(
- Качай - 7100 (тіло + відсотки) - самі написали запропонували закрити за 4200 грн
- Мікрокеш 10000+ (тіло + відсотки) поки не можу закрити. Вони щось мовчать на пошті, тільки пишуть щодня листи "у вас борг" але не відповідають на мої.

Більше прострочок немає. Ще є кредитні ліміти як і раніше казала: моно, ощад та ізі, з якими ситуація або трішки покращилась або без змін.

Приятно подобное читать.
Сам вылазил с +- такой суммы, как у Вас. Тоже агрессивно. Во многом понимаю.

Желаю удачи. Продолжайте.

Бизнес позика дзвонила рідним? Яке протермінування, що вони зменшили суму?

Назад
Угорі