Щоденник У нас все вдасться

• Автор теми Автор теми Kit Kat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 5K
Ааа, тоді це і зрозуміло. Вірка не жадна і головне не бідна.
Она сказала, что контора ей все расходы оплатила. Хотя кто то говорил что другой исполнитель потребовал оплатить ему вознаграждение плюс сбор

Она сказала, что контора ей все расходы оплатила. Хотя кто то говорил что другой исполнитель потребовал оплатить ему вознаграждение плюс сбор
В більшості все саме так і відбувається, тому у вас і запитав.
Але дурашкевичка хапуга така, що не запарювалась... просто повернула частину "відкату" їм

Любий форуме, а якщо я просто закрию всі кредити по тілах без відсотків, то в теорії через певний час шараги просто будуть їх закривати? Чи їм все одно буде вигідно продати кредит колекторам? Я не знаю їх внутрішньої кухні. Порадьте, будь ласка.

kalabrichizante, совсем не понял вопроса. Если закроете за тело кредита, то забудете об их существовании. И они не будут напоминать о себе.
Если не закроете, тогда продать коллекторскии шарагам. Собственно, есть ещё вариант: МФО могут пойти в суд, а также коллекторские компании тоже могут подать иск в суд.
Не буду агитировать и принуждать к чему-то, просто я считаю, что выгоднее во многих отношениях закрыть кредиты за тело и забыть о них, чем потом по судам бегать. Но то уже на выбор. Кому как удобно

Любий форуме, а якщо я просто закрию всі кредити по тілах без відсотків, то в теорії через певний час шараги просто будуть їх закривати? Чи їм все одно буде вигідно продати кредит колекторам? Я не знаю їх внутрішньої кухні. Порадьте, будь ласка.
Це як?

Тобто я знаю, яке в мене тіло і я його сплачую без попередніх домовленостей просто плачу рівно те що взяла. Питання, чи після цього мене будуть діставати і чи будуть продавати кредит, тіло якого покрите, колекторам
Коли я написала, що шараги будуть кредити закривати, то мала на увазі ті кейси, які описувала форумчани, що в якийсь день вони заходили у кабінет і бачили, що кредит закрито і в убкі закрито, хоча їм про це не повідомляли.

Slon credit запропонує 60 відсотків від тіла на 4 місяць прострочки перед продажем.

Тобто я знаю, яке в мене тіло і я його сплачую без попередніх домовленостей просто плачу рівно те що взяла. Питання, чи після цього мене будуть діставати і чи будуть продавати кредит, тіло якого покрите, колекторам
Коли я написала, що шараги будуть кредити закривати, то мала на увазі ті кейси, які описувала форумчани, що в якийсь день вони заходили у кабінет і бачили, що кредит закрито і в убкі закрито, хоча їм про це не повідомляли.
Це гроші на вітер. Для початку домовленість, потім гарантійний лист, оплата, довідка про закриття і аревідерчі шарага

Слон вже закрито по акції але дякую за позитивну інформацію)

я так кредит + плачу.

А вы без процентов брали, так и написано в договоре?

Це гроші на вітер. Для початку домовленість, потім гарантійний лист, оплата, довідка про закриття і аревідерчі шарага
По факту гарантійні, які надають шараги нічого не вартують. Тільки з мокрою печаткою, або підписано КЕПом мають якусь юридичну силу. З цим я зіткнувся на УБКІ де мене культурно послали зі сканом довідки.
хаха звісно ні))

але ви з ними про щось домовились перед тим як платити?
В кабінеті зявилась пропозиція на 6 платежів тіло.

Назад
Угорі