Щоденник У нас все вдасться

• Автор теми Автор теми Kit Kat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 5K
Все, що попросять :) але більше не продаю, а створюю комунікацію для поліпшення продажів, якщо проект комерційний, а для некомерційних моя робота буде оцінюватися за приростом підписників, згадок у медіа, відвідування сайту, зібраних коштів.
От прям зараз працюю на компанію - розробницю програмного забезпечення для власників бізнесів.
судячи з результату, уже старе...
?

Все, що попросять :) але більше не продаю, а створюю комунікацію для поліпшення продажів, якщо проект комерційний, а для некомерційних моя робота буде оцінюватися за приростом підписників, згадок у медіа, відвідування сайту, зібраних коштів.
От прям зараз працюю на компанію - розробницю програмного забезпечення для власників бізнесів.

?
Це про бізнеспозику?

кстати, с такими общим долгом вполне подходите под банкротсво, на форуме есть специалисты, например Strom
С такой зп вряд ли, сделают реструктуризацию. + может быть имущество у девушки.
С такими доходами проще закрывать самой на своих условиях.

От я і думала, що їх теж треба в пріоритет поставити, бо одна контора, а про Кредит касу я тут начиталась ?
Да, в суды сейчас ходят активно, и у них договор с кредитной линией на 300 дней, который пока идет без поражений в судах. Иногда даже ничего не предлагают вообще, а сразу в суд через несколько месяцев.
Поэтому если будут что-то хорошее предлагать - лучше действительно их закрыть.

Хотя с такой зп, если у вас официальное трудоустройство, вы действительно будете сладкой булочкой для них, как выше написали...

Да, в суды сейчас ходят активно, и у них договор с кредитной линией на 300 дней, который пока идет без поражений в судах. Иногда даже ничего не предлагают вообще, а сразу в суд через несколько месяцев.
Поэтому если будут что-то хорошее предлагать - лучше действительно их закрыть.

Хотя с такой зп, если у вас официальное трудоустройство, вы действительно будете сладкой булочкой для них, как выше написали...
Тоді першими підуть на закриття :)
прям солодка булочка для мфошок)))
Вони можуть зазіхнути на моє майно?

Останнє редагування:
Вітаю всіх і дякую за створення цього форума. Завдяки цій спільноті, яка тут зібралась, я потихеньку розгрібаю свою фінансову біду. Зарплата в мене хороша 78000 щомісяця, а от планування фінансів не дуже. Наразі мої здобутки такі:

З протермінуванням до 1 місяця
- Бізнес позика 98000
- На все 25000 (залишок, 1 платіж лишився)
- Слон 20000 (тіло, відсотки не дивлюсь)
- Кредит+ 20000 (тіло, відсотки не дивлюсь)
- Додам 7000
- Мілоан 15000 (тіло), вже пропонували реструктуризацію, поки не погоджуюсь
- Тенго 15000 (тіло)
- Панго 4000 (тіло)
- Швидкогроші 13000
- Ізі кеш 1500 (тіло)
- СОСкредит 7000
- Топ1 7700
- Качай 6700
- Кредісент 3100

Без протермінування
- Мікрокеш 1500 (тіло)
- Містер мані 2500 (тіло)
- Манівео 28000
- Ловілаве 3650
- Клік кредіт 10100
- Аванс 20000 (1 пролонгація :( )
- Фкредит 3000 (плачу невеликими платежами щомісяця)
- Просто кредит 1500 (тіло)
- Алекс кредит 4000
- Май кредит 12500
- Мані 4 ю 2700
- Фінбар 4000

Також у мене є кредитний ліміт у банках: Ощад 5000, Моно 50000, Ізі 40000. Часом я кладу гроші на кредитні картки, тому за це не переживаю.

1 перемога - Селфі закрила за тіло 25000 після десь 2х тижнів протермінування.

Скоро в першу чергу закрию Алекс кредит, Мані 4 ю, Качай.

Моїм рідним телефонували лише Селфі наразі.

Емоційно іноді непросто але без усіх вас було би в мільйон разів складніше. Дякую ❤️
Пролонгувала лише 1 раз Аванс, коли накрило, а більше не платила, бо усвідомила, що це спущені гроші в нікуди.
Не погана зарплата)) видно, що ви потрібні Україні, вас цінують. Тримайтеся роботи -пенсія добра буде)
Кредити сплатіть і не займатеся шопоголізмом.
Успіху.

Не погана зарплата)) видно, що ви потрібні Україні, вас цінують. Тримайтеся роботи -пенсія добра буде)
Кредити сплатіть і не займатеся шопоголізмом.
Успіху.
Дякую за підтримку ☺️ з форумом у мене все вдасться

Я надто повірила в себе і свої здібності торговця. Вчилася на реальних грошах торгівлі на біржі, так і влипла
почему я и спросил откуда с такой зп долги. что-то мне подсказывает что это была лудомания на форексе, фьючерсах или крипте? проблема может быть серьезней чем долги в мфо.
Вчилася на реальних грошах торгівлі на біржі, так і влипла
Добре хоч не крипта, бо я там взагалі не шурупаю :rolleyes:
думаю как раз крипта

Да, пані, дуже добре, що швиденько зрозуміли що до чого)))
Завжди думав, що мфо то кредити для бідних) А ні, виявилось, що навіть із середнім доходом влипають. Але коли є кошти, то стає набагато простіше подолати ту кризу.

[POSTS=2000]А де допоможіть?

Не хочу жити.....
Так все позитивно....форуму дякую.
Тільки зареєструвалась а вже ,,зможу,,.

Тактику змінили?
От щось не те?
Війна в країні видно не у всіх.[/POSTS]

Погоджуюсь з автором посту, що форум допомагає. Мотивує, та дає хороші поради, що в підсумку дає хороший власний фінансовий результат.
Був вражений вашим дохідом врозріз з кредитами в МФО, але буває всяке. Надіюсь. у вас все вийде, і ви вийдете з боргової ями та переглянете своє життя на рахунок витрат.

Особисто отримую від 16к до 20к, навчаюсь та працюю над тим, щоб збільшити дохід та закрити борги, веду журнал, фінансові розрахунки... Але якщо мені поки це не вдається, це означає одне, що я недостатньо працюю над собою та навчанням. Тому бажаю всім успіху та наснаги в здобутті фінансової та моральної свободи!)

Дякую. Я всьому навчилась читаючи форум ?. Якщо ви можете, порекомендуйте, будь ласка, з ким краще розраховуватись у першу чергу. Поки я розумію, що Алекс кредит і Мані 4 ю не дуже нормальні й буду їх закривати першими.
Бизнес позика ид*оты ещё те. Найдут кого надо и не надо. Из ваших у меня Слоны в первый же день нашли всех кого надо и не надо. Подняли на уши работу. На тело не соглашались, спустя 2 года продали Коллект центру, с этими получилось договорится за остаток тела, так как были проплаты. Манивео, через 2 месяца шухера и коллажей продали Талиону, те хотелки прислали сначала, и угрозы судом, после снежинки тело предложили, потом полтела, так как была 1 пролонгация. Талион прислал гарантийку на Укрпочту, оплатил через кассу банка. Прислали справку, что претензий не имеют. Алексы накрутили бешеные проценты, продали Укрфинстандарту, те продали Онлайн финанс, а те надпись шлепнули, не сносил, через 2 года получилось с Онлайнами за тело договорится одним платежом. Онлайны гарантийку прислали, надпись после оплаты отозвали, исполнитель ВП закрыла. Кредит плюс устроили треш, потом влепили надпись, тело 7к, хотели 15к. Надпись снёс, предложили тело или суд. Оплатил тело по гарантийку и разошлись! Майкредит тихони, тихо Фактору продали, те тихо надпись влепили, также снёс, тогда тело предложили, было 9 к. Так и разошлись. Ну и был Микрокеш ещё, упорные ребята, насчитали с 4к, 55 к, продали Коллект центру, с теми удалось договорится за тело. Прислали гарантийку. Так и закрыл.

Назад
Угорі