Щоденник у меня просрочены кредиты

• Автор теми Автор теми l3ogclan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 3K
Ой, так.) Ще багатенько, хоч і не 200-300 тис, але ще десь 70-80 тис лишилося. Борюся.:triniti:
А які саме якщо не складно?

У меня остались 3 МФО Click Credit тело 2000 сума до оплаты ~6300
Credit7 тело 2886.93 сума до оплаты 5273.94
Moneyveo тело 4600 до оплаты ~9300
С какими лучше сначала решить вопрос?
И вот сейчас Credit7 предлагает за 3000 все закрыть соглашаться или подождать других? И если соглашаться какие это документы у них просить?
І це гарантійні листи які я відправив?

Вкладення

• Screenshot_9.webp
    Screenshot_9.webp
    65.6 Кб · Перегляди: 57
  • Screenshot_10.webp
    Screenshot_10.webp
    73.6 Кб · Перегляди: 55
Останнє редагування:
А які саме якщо не складно?

У меня остались 3 МФО Click Credit тело 2000 сума до оплаты ~6300
Credit7 тело 2886.93 сума до оплаты 5273.94
Moneyveo тело 4600 до оплаты ~9300
С какими лучше сначала решить вопрос?
И вот сейчас Credit7 предлагает за 3000 все закрыть соглашаться или подождать других? И если соглашаться какие это документы у них просить?
І це гарантійні листи які я відправив?
Так, це гарантійний. Можна закрити.
Клік ви ж писали, не погоджується поки що на лояльні умови.
Манівео також не погодиться - тільки чекати продажу Таліону або платити всі їх забаганки.

Так, це гарантійний. Можна закрити.
Клік ви ж писали, не погоджується поки що на лояльні умови.
Манівео також не погодиться - тільки чекати продажу Таліону або платити всі їх забаганки.
Click точно не пам'ятаю, писав чи ні, а ось Таліон ніяк не хоче йти на поступки. Дзвонили сьогодні і батьку, і бабусі. Набігло, може, 9300, у них із тіла 4600. Платити їм просто нічим. Думайте, почекати більш вигідних пропозицій? З гарного закрив тільки що Credit7 мамі, і залишилися тільки Click і Moneyveo.

А ще спілкувався з Moneyveo, які зараз пропонують Таліон з тіла 4600 за 7600 закрити. Скористатися чи ще краще почекати? Протермінування ~40 днів.

Чекайте, але це довгенько треба. Забудьте про них і взагалі не спілкуйтеся поки грошей немає. Вони з часом і на пів тіла йдуть, кажуть, але це не менше, ніж через пів року, напевно. В мене теж вони є. Спочатку з 4тис хотіли 12 тис, зараз за 7 пропонують. В мене десь 4,5 міс протермінування. Буду чекати ще.

Чекайте, але це довгенько треба. Забудьте про них і взагалі не спілкуйтеся поки грошей немає. Вони з часом і на пів тіла йдуть, кажуть, але це не менше, ніж через пів року, напевно. В мене теж вони є. Спочатку з 4тис хотіли 12 тис, зараз за 7 пропонують. В мене десь 4,5 міс протермінування. Буду чекати ще.
расставь знаки препинания

Вкладення

• Screenshot_6.webp
    Screenshot_6.webp
    20.8 Кб · Перегляди: 47
  • Screenshot_7.webp
    Screenshot_7.webp
    3.8 Кб · Перегляди: 63
Погодились тіло 4600 закрити за 3900???? Пролонгації були?

Ви, до речі, куди АФК писали?
Ні, тіло 4600 погодилися на 7800 за 2 платежі по 3910. А ось той документ, який відправляв вище, це правильний гарантійний лист?
Ви, до речі, куди АФК писали?
Зайшов в Tailon у свій кабінет, там вже мій борг. Написав їм у телеграм: спочатку там спілкування, а потім по телефону домовилися на умови.

А ще люди, які, можливо, це читають і знають про Click Credit (вони передали справу до Целтис). Прострочення десь 45 днів: тіло 2000, до оплати 6300. Сьогодні їм телефонував, сказали: або плати пролонгацію, або пиши лист від руки. Листа від руки я не писав, але читав на форумі, що люди їм писали на пошту про тіло + 1000, тому я і написав їм на пошту. Буду чекати відповіді від них. Правильно все зробив, як вважаєте?

Текст зі скріна повністю правдивий нічого не вигадував

Змінив текст, який написав їм на пошту, а ось там, де писати тему, що точно писати не знаю.

Вкладення

• Screenshot_9.webp
    Screenshot_9.webp
    14.6 Кб · Перегляди: 60
  • 1.webp
    1.webp
    33.1 Кб · Перегляди: 51
Останнє редагування:
А ще люди, які, можливо, це читають і знають про Click Credit (вони передали справу до Целтис). Прострочення десь 45 днів: тіло 2000, до оплати 6300. Сьогодні їм телефонував, сказали: або плати пролонгацію, або пиши лист від руки. Листа від руки я не писав, але читав на форумі, що люди їм писали на пошту про тіло + 1000, тому я і написав їм на пошту. Буду чекати відповіді від них. Правильно все зробив, як вважаєте?

Текст зі скріна повністю правдивий нічого не вигадував

Змінив текст, який написав їм на пошту, а ось там, де писати тему, що точно писати не знаю.
Я писала на початку прострочення їм паперовий лист з підписом, але відповіді на нього так і не дочекалася, зато потім, після 4,5 міс. погодилися на тіло.

Я писала на початку прострочення їм паперовий лист з підписом, але відповіді на нього так і не дочекалася, зато потім, після 4,5 міс. погодилися на тіло.
Заплатили їм тіло?

І що ні на що не йдуть?
Трохи скинули, але я поки виплачую інші, більш проблемні і ті, хто погоджується на тіло. Грошей на всіх не вистачає.))) Вони самі надсилають періодично пропозиції, і, бачу, що вже апетити слабшають.

Заплатили їм тіло?
так

Трохи скинули, але я поки виплачую інші, більш проблемні і ті, хто погоджується на тіло. Грошей на всіх не вистачає.))) Вони самі надсилають періодично пропозиції, і, бачу, що вже апетити слабшають.

так
Круто а я хочу з ними порозмовляти може щось і вийде

«Всем снова привет! :) Я не с пустыми руками и новостями! Только начал, думал, что всё налаживается, как нет звонит мне некий AlexCredit и говорит, мол:
AlexCredit: Вы знаете такого человека? и называют ФИО моей мамы.
Я: Да, знаю. Вы по какому вопросу звоните?
AlexCredit: У неё просрочен кредит на сумму примерно 15 000.
Я: А какой срок просрочки и сумма тела?
AlexCredit: Сумма тела — 4000, просрочка — 74 дня. Сможете ей передать эту информацию, чтобы она позвонила нам?
Я: Хорошо, передам. (И что-то им сказал про тело, и они отморозились и сказали, что решать нужно с ней.

А к чему же всё, что я написал выше? А к тому, что:
1) микрофинансы я брал на себя, чтобы погасить ей;
2) она скрывала это от меня 3 месяца, при этом я ещё не говорю про то, что мне сделали операцию на колено, и на это мы брали кредит, и мы живём на него и гасим его и денег и без этого не хватало;
3) я попросил её написать список всех МФО, которые она взяла, и я у неё уточнил: это точно всё? Точно, точно — получается, соврала.
Ещё долго писать просто хотел, немного выговориться, ну и спросить: как ведут себя AlexCredit и о чём с ними можно договариваться?

«Всем снова привет! :) Я не с пустыми руками и новостями! Только начал, думал, что всё налаживается, как нет звонит мне некий AlexCredit и говорит, мол:
AlexCredit: Сумма тела — 4000, просрочка — 74 дня. Сможете ей передать эту информацию, чтобы она позвонила нам?
Я: Хорошо, передам. (И что-то им сказал про тело, и они отморозились и сказали, что решать нужно с ней.

2) она скрывала это от меня 3 месяца, при этом я ещё не говорю про то, что мне сделали операцию на колено, и на это мы брали кредит, и мы живём на него и гасим его и денег и без этого не хватало;
3) я попросил её написать список всех МФО, которые она взяла, и я у неё уточнил: это точно всё? Точно, точно — получается, соврала.
Ещё долго писать просто хотел, немного выговориться, ну и спросить: как ведут себя AlexCredit и о чём с ними можно договариваться?
Вітаю
З ними можна домовитись розбити на графік
Я приблизно 1,5 тіла розбила. Протермінування бути 2 місяці, але теж спочатку всім родичам обзвонили

Спробуйте зайти в кабінет, може там є пропозиція
Мені смс присилали, може вам теж щось таке надішлють

Вы знаете, я и хотела вам сказать, что если вы закроете мамины кредиты, то она может вновь их набрать. Так часто бывает. И не договаривают родным часто.
Попросите ее сделать вытяг с кредитной истории, чтобы точно знать что там больше нет сюрпризов.
И там есть какой-то семейный доступ, было бы неплохо, чтобы вы контролировали ее кред.историю.

С Алексами можно на реструктуризацию договорится, но, наверное, на тело не пойдут. У меня они есть. Предлагали 1,5 тела, но не было денег, сейчас 2 тела предлагают разбить на платежи.

Вітаю
З ними можна домовитись розбити на графік
Я приблизно 1,5 тіла розбила. Протермінування бути 2 місяці, але теж спочатку всім родичам обзвонили

Спробуйте зайти в кабінет, може там є пропозиція
Мені смс присилали, може вам теж щось таке надішлють
Спробую але протермінування 74 дні щось придумаю

Вы знаете, я и хотела вам сказать, что если вы закроете мамины кредиты, то она может вновь их набрать. Так часто бывает. И не договаривают родным часто.
Попросите ее сделать вытяг с кредитной истории, чтобы точно знать что там больше нет сюрпризов.
И там есть какой-то семейный доступ, было бы неплохо, чтобы вы контролировали ее кред.историю.

С Алексами можно на реструктуризацию договорится, но, наверное, на тело не пойдут. У меня они есть. Предлагали 1,5 тела, но не было денег, сейчас 2 тела предлагают разбить на платежи.
Это где его нужно взять или что написать? Я знаю, есть УБКИ, и там можно посмотреть , а вот хотел узнать по поводу Дії — там же можно посмотреть по Повідомленням?
«Кредитор зробив запит з метою видачі кредиту» — это что означает в Дії?
И что означает «З'явився запис про новий кредит на ваше ім'я» — это означает, что я этот кредит или МФО брал, да?

Я думаю, ещё не прощаемся, скоро вернусь :) Хорошего всем дня!

Останнє редагування:
Спробую але протермінування 74 дні щось придумаю

Это где его нужно взять или что написать? Я знаю, есть УБКИ, и там можно посмотреть , а вот хотел узнать по поводу Дії — там же можно посмотреть по Повідомленням?
«Кредитор зробив запит з метою видачі кредиту» — это что означает в Дії?
И что означает «З'явився запис про новий кредит на ваше ім'я» — это означает, что я этот кредит или МФО брал, да?

Я думаю, ещё не прощаемся, скоро вернусь :) Хорошего всем дня!
Если запис, то да, есть кредит, Если запит - то делали запрос, но не факт, что выдали.

Назад
Угорі