у меня 13 микрозаймов...

• Автор теми Автор теми Ksushka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 145
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я і не збираюся їм платити таку суму, Максимум тіло і 50% все..

Тим більше я в них брала 35 разів...нічого вони взагалі не получать
А я 10. А мені сьогодні прийшов лист, що КЛТ продав мій борг Сіті Фінанс. Хто що чув про них?

Вкладення

• Screenshot_2019-01-22-20-17-51-077_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2019-01-22-20-17-51-077_com.viber.voip.webp
    62.2 Кб · Перегляди: 43
У меня 5 займов , в двух пока плачу , а вот 3 остальных в просрочке больше полугода это кредит касса,еврогроши и Кешинский....не знаю что делать симку выкинули давно по еврогроши и кешинскому вообще не знаю что происходит в лк захожу там долг висит надеюсь еще не продали никому , а вот касса на уступки не идет и хочет всю сумму с 6к что брал накапало уже 40к......не знаю что с этими 3 мя займами делать, у кого подобная ситуация пишите

У меня 5 займов , в двух пока плачу , а вот 3 остальных в просрочке больше полугода это кредит касса,еврогроши и Кешинский....не знаю что делать симку выкинули давно по еврогроши и кешинскому вообще не знаю что происходит в лк захожу там долг висит надеюсь еще не продали никому , а вот касса на уступки не идет и хочет всю сумму с 6к что брал накапало уже 40к......не знаю что с этими 3 мя займами делать, у кого подобная ситуация пишите

Пишите на них в нацком! Поверьте толк будет ! У вас ещё не плохая ситуация , у вас из не так много, у меня еврогроши и кашинский тоже , на обоих я написала заявление ...

Сменили номер и что то изменилось?
Дзвонять лише Фактор і ще дехто, походу Капітал. Але я від невідомих не піднімаю. Скачала програму, яка визначає номер телефону, якщо його прокоментувати. І одразу в чс.

Скажите пожалуйста а про профіткапитал кто то слышал как они ведут себя[/QUOTE
Дзвонять лише. Я їх одразу в чс. Не спілкуюся з ними.

Ви сімку викинули, а рідним телефонують?

Дзвонять лише Фактор і ще дехто, походу Капітал. Але я від невідомих не піднімаю. Скачала програму, яка визначає номер телефону, якщо його прокоментувати. І одразу в чс.
Звонят после того как симку сменили?

Ви сімку викинули, а рідним телефонують?
В моєму випадку деякі телефонують мамі, один(кредит365) телефонував батькові. Дякувати Богу, чоловікові не телефонують. Поки...

Звонят после того как симку сменили?
Коли ті МФО продавали борги, то в мене вже була інша сімка. А ті тварі звідкись дізналися номер.

Скажите пожалуйста а про профіткапитал кто то слышал как они ведут себя
Профіт, капіта-це одна і та ж кантора.

Пишите на них в нацком! Поверьте толк будет ! У вас ещё не плохая ситуация , у вас из не так много, у меня еврогроши и кашинский тоже , на обоих я написала заявление ...
И как результат?

В моєму випадку деякі телефонують мамі, один(кредит365) телефонував батькові. Дякувати Богу, чоловікові не телефонують. Поки...

Коли ті МФО продавали борги, то в мене вже була інша сімка. А ті тварі звідкись дізналися номер.

Профіт, капіта-це одна і та ж кантора.
Капец((

И как результат?
У меня вообще интересная история ,пишит знакомый что у меня на вайбере на аватарке фото какого то парня и мои данные старый утерянный номер и этот действующий ,хотя там вообще без фотки было ,что такое может быть

У мене 8 мфо просрочка від середини грудня.тіло 35тис.ні з ким не спілкуюся.поки дзвонили братові і мамі.з чоловіком разом не живемо але не розлучені.на його адресу прийшов лист від кредит каси що у мене борг і свекруха почала бігати визнавати є ще якісь борги бо моя мама сказала щоб я всім казала що то вона брала щоб мене відгородити від пліток.як думаєте зможе свекруха дізнатись про інші ???

Kaktys0608, раз з чоловіком не живете, то вона вам і не свекруха фактично, а ліва тьотя. Ще будете перед нею виправдовуватися? Як будуть і інші присилати то вона може думати, що то одні й ті самі. Коротше, включайте режим окуня.
Адресу береть, певно по інформації де печатка про шлюб і пробивають по прізвищу.

Доброго дня! Якщо можна, можите будь ласка мені і мені розповісти брала в них 2000 тис робила пролонгації 4 місяці вже тіло переплатили + передали в Інформ Гарант , а там пекло але вже не дзвонять останній раз як подзвонила одна мимра то я її теж загнобила, а долг то росте вже 5000 тис за пів місяця
У мене теж Інформ Гарант є, звонить постоянно баришня я їй відповідаю що всі фінансові питання буду вирішувати з кредитором, а не з вами. І як обично все влаштовувало як брала, а тепер кажу не влаштовує і понєслась мама папа і т.д., кажу це вже пройдений етап, давайте далі і хоть до самого президента, будемо діяти згідно законодавства. Не знаю що буде далі поки що так.

Что-то сегодня утро тихое, как-то подозрительно!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі