Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А ну дівчата вибивайте всі думки з голови ..Будьте похуїстами трохи..Реально я найбільше парюся що тата чіпають і щоб хати не забрали,але вроді це нереально..Света, і в мене такі думки що закінчується і т.д. но у нас є діти , вони крім нас нікому не потрібні, і треба якось жити ... Мені сьогодні такі всякі думки приходили , но як подивлюся на своїх янголят, і розумію, що якось але треба жити.
Вы мне там бросьте вешаться. Надо будет поддержка у Админа мои контакты есть. ЗвонитеLilu, і я в декреті двоє дітей одне в школу ходить друге пів року, з чоловіком мабуть розвід , родичі тиждент тому дізналися за 4 мфо, так сьогодні заклювали , чоловік, мама і сестра, що хотіла йти вішатися... Саме гірше що родичі цим дебілоїдам вірять ведуть з ними переговори... Говорять через тебе заберуть будинок квартири, я в шоці , мене не слухають .... Як дізнаються за ці 12 тг буде катастрофа...незнаю що робити
Чоловік не підтримав, наслухалась від нього стільки за цей тиждень , піду на квартиру , і подам на розвід , бо як в мене якісь проблеми , мій чоловік і моя мама вічно заодно , мене постійно клюють, тримають тільки діти , бо нехочеться жити
Звідки саме біля Львова?Lilu, так мої чоловік , брат , сестра , мама , теж з ними спілкуються і обітцяють знайти гроші і заплатити ім ,якщо б дійсно 4 було , а то вони заплатять 4 мфо , а їх ще 12 , я з них в шоці..... Я не із самого Львова біля Львова
Так , у чоловіка завжди у всіх смертних гріхах винна я
Admin, так у чоловіка у всіх смертних гріхах винна я
И я такая жеТіло 125 000..все разом десь біля 300000
Да Уважаемые должницы не стоит оно все того. Жены тоже мужей бросают как меня в свое время. Надо бороться. Зона комфорта закончилась надо это признать и все. Живём дальше. А упыри? Шлите их грубо. Будьте пацанками. Все будет хорошо.Люди!Ви що таке пишете!Ви там,що подуріли!Не варті ті МФО ,щоб ваші діти росли сиротами!
А з чоловіків я ваших в шоці!Вони замість того,щоб вас принижувати і клювати краще б МФОшки відсіч дали!
Я розумію,що це все потрібно пережити,але все буде добре!
Через місяць-другий ви по іншому подивитеся на цю ситуацію.
Вы не одна такая. У меня 16 из них 12 через интернет. Тело 33 тыс, месяц назад с процентами было около 47 тыс, сейчас, спустя 2 месяца боюсь даже подсчитать или даже зайти в ЛК. Муж знает, но не знает сколько, вернее не хочет знать, знает свекровь, иногда помагает. Мама моя пока не знает, но если и узнает то ей будет намного легче что знает муж. Я еще в декрете и маленький ребенок. Муж тоже говорит что это мои проблемы и мне их решать, думала выгонит, но нет. Перед новым годом остался без работы...теперь понял как это, когда денег не хватает на ребенка и себя, а взять негде (муж жадный), а в его случае жена в декрете. Так что не переживайте все наладится и выплатится или нет. . А если с мужем так значит не ваше. Наверное иногда хорошо такие ситуации, понимаешь кто есть кто и как дальше.Lilu, ні в мене 16 мфо ,тіла від тисячі і до шість, і всього тіло десь приблизно 33-34000 а з процентами і пеня 110000
КоллегаТіло 125 000..все разом десь біля 300000
. У меня примерно столько жеого!!!єто да!зачем ві столько брали?Тіло 125 000..все разом десь біля 300000
Не Беспокойтесь и тратьте деньги лучше на детей. Остальное не имеет значения стах, позор, звонки это все только отвлекает от жизни. У меня 20 мфо вообще не разу не розговаривал с ними. Ни кто вам ничего не сделает.Так двоє 7 і 11 років
У меня было почти 20 шарах,и больше не давалиГостья без улыбки, я теж була трішки шокована, бо 16 це все що я знайшла , недумала що їх так багато
и слава Богу
Щоб закрити інший кредит і так понеслосього!!!єто да!зачем ві столько брали?
И при чем у всех так. Взял один нечем отдать берёшь другой что бы закрыть старый и через 2 месяца смотришь а у тебя их тьмаЩоб закрити інший кредит і так понеслось