у меня 13 микрозаймов...

• Автор теми Автор теми Ksushka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 145
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А такая услуга как кредитный донор тоже получается миф?
Вы что, вам мало мфо, так ищите дальше финансовых приключений? А не проще отморозиться и подождать месяц-два, когда они на ваши условия пойдут, то есть, оплата тела + % за месяц. Не согласятся, тогда пусть идут в суд. Вы хотите им всё уплатить с %, пеннями, взяв деньги под проценты, с залогом у частника? Вам так скучно живётся?

Вы что, вам мало мфо, так ищите дальше финансовых приключений? А не проще отморозиться и подождать месяц-два, когда они на ваши условия пойдут, то есть, оплата тела + % за месяц. Не согласятся, тогда пусть идут в суд. Вы хотите им всё уплатить с %, пеннями, взяв деньги под проценты, с залогом у частника? Вам так скучно живётся?
Всё верно. Но явно не месяц, не 2

Всё верно. Но явно не месяц, не 2
да какая разница, хоть год, пусть у них крыша едет, вернете вы им хоть то что взяли, или нет! Звонят так и скажите, будете грубить, ничего не отдам, хочу с вами судиться!

да какая разница, хоть год, пусть у них крыша едет, вернете вы им хоть то что взяли, или нет! Звонят так и скажите, будете грубить, ничего не отдам, хочу с вами судиться!
От моего имени отвечают одной конторе «денег нет, но вы держитесь».Но к чему это приведет...

Вы неправильно меня поняли,я буду возвращать только тело и проценты максимум, пеню не собираюсь им отдавать, просто если бы 2-3 мфо было то вообще не вопрос самим закрыть, а т.к их аж 13 то сами будем долго закрывать и так чтобы не в ущерб себе, но в это время пока мы будем пытаться закрывать мфо, всех близких будут долбить эти дятлы, в свою очередь близкие меня будут долбить вместо мфо, только из за этого хочу побыстрее отдать и забыть

Вы неправильно меня поняли,я буду возвращать только тело и проценты максимум, пеню не собираюсь им отдавать, просто если бы 2-3 мфо было то вообще не вопрос самим закрыть, а т.к их аж 13 то сами будем долго закрывать и так чтобы не в ущерб себе, но в это время пока мы будем пытаться закрывать мфо, всех близких будут долбить эти дятлы, в свою очередь близкие меня будут долбить вместо мфо, только из за этого хочу побыстрее отдать и забыть
Тоже так искала. Не найдете. Вся суть в этом

А кто нибудь платил через банк тело и проценты, у кого после этого списали штрафы и пеню?

А кто нибудь платил через банк тело и проценты, у кого после этого списали штрафы и пеню?
или закрывали после такой оплаты кредит?

Сегодня прислали на почту, месяц просрочки, алекскредит
МИРНА ПРОПОЗИЦІЯ

Ми знаємо які наслідки будуть чекати Вас після нашого звернення до суду або продажу вашого боргу колекторам, саме тому у ваших інтересах, ми розглядаємо декілька варіантів вирішення вашої ситуації.

Перший, на Вашу поштову адресу вже було направлено офіційну претензію та розпочато процедуру подачі позову до суду.

Другий. Наша компанія дає Вам можливість погасити Ваш прострочений кредит на спеціальних умовах, про які Ви зможете дізнатись, зателефонувавши до нас.
На счет суда это запугивание надеюсь...

Конечно пугают, но набрать узнать об акции:) можно (для себя), не устроит - до свидания

А никто не пробовал решить вопрос микрозаймов с помощью частных инвесторов, я на одних мошенников попадала, может кто то все таки нашел реального инвестора? Естественно банки мне на дадут, и мужу тоже,у нас плохая КИ, поэтому ищу частных инвесторов, но пока безуспешно(( Другого выхода просто не вижу,помогите пожалуйста кто нашел инвестора или какойто другой способ взять денег в долг с плохой КИ...
ООО это все фuгня фиговая. Поверьте. Я это проходил. Слава Богу не вляпался. Либо попадешь на предоплату либо как один попался без предоплаты(!) С выездом и нотариусом Но. Договор. Коллекторы потом отдыхать будут и нервно курить. Пощады никакой не будет. Так что ну их

В кого більше 30 МФО це реально жoпa.. Було б в мене 13 я б була довольна як слон

Lilu, а що у вас більше 30?

Карамбулька, тут за два бачила так переживають , якби ж у мене було два , ех

Lilu, 34:dntknw:ого. Але залежно ще які тіла ,бо у мене 16 , тіло все разом десь біля 30 000

Карамбулька, а ні більше 30 бо два останні мфо не порахувала

Да , а родичі знають, бо мій чоловік іде мене завтра виписувати з хати

Тато і чоловік знають за 2 МФО...де тіло 6000... А толку мене виписувати як тут частка квартири моя

Ви по 500 грн тіло маєте чи як?

Lilu, ні в мене 16 мфо ,тіла від тисячі і до шість, і всього тіло десь приблизно 33-34000 а з процентами і пеня 110000

Lilu, ні в мене 16 мфо ,тіла від тисячі і до шість, і всього тіло десь приблизно 33-34000 а з процентами і пеня 110000
Тепер поняла..думала у вас тіло 16 а МФО 32

Lilu, ні в мене 16 мфо ,тіла від тисячі і до шість, і всього тіло десь приблизно 33-34000 а з процентами і пеня 110000[/QUOTE
Як будете виходити з ситуації?Бо я в декреті і взагалі незнаю що робити

Як будете виходити з ситуації?я в декреті і взагалі незнаю що робити

Lilu, і я в декреті двоє дітей одне в школу ходить друге пів року, з чоловіком мабуть розвід , родичі тиждент тому дізналися за 4 мфо, так сьогодні заклювали , чоловік, мама і сестра, що хотіла йти вішатися... Саме гірше що родичі цим дебілоїдам вірять ведуть з ними переговори... Говорять через тебе заберуть будинок квартири, я в шоці , мене не слухають .... Як дізнаються за ці 12 тг буде катастрофа...незнаю що робити

Чоловік не підтримав, наслухалась від нього стільки за цей тиждень , піду на квартиру , і подам на розвід , бо як в мене якісь проблеми , мій чоловік і моя мама вічно заодно , мене постійно клюють, тримають тільки діти , бо нехочеться жити

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі