Щоденник У мене до 310 000 грн боргу по МФО. Потрібна допомога... Хоч в петлю лізь... СВ

• Автор теми Автор теми Олексій_93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 435
  • Перегляди Перегляди 14K
Простіше вже сімку поміняти, мені здається. Тим постійним додзвоном вони і так роблять, що до вас ніхто з потрібних людей не подзвонить, та й у випадку вихідних дзвінків те саме.
В мене максимум за день - десь 500+ було.
Ця статистика на скріні скоріше за все кількість заблокованих за весь час програми. Я в себе перевірив, сьогодні 30 дзвінків було всього, а в статистиці пише 2800

Ця статистика на скріні скоріше за все кількість заблокованих за весь час програми. Я в себе перевірив, сьогодні 30 дзвінків було всього, а в статистиці пише 2800
Ну, коли мене на автодозвон ставили 3-4 контори одночасно, то сімка ставала фактично неробочою. Тоді саме і була така кількість, про яку я казав.

Бажання їх перераховувати не маю)))
Але у мене 30+ МФО, то думаю, що скоро до мене ніхто не дозвониться)

Простіше вже сімку поміняти, мені здається. Тим постійним додзвоном вони і так роблять, що до вас ніхто з потрібних людей не подзвонить, та й у випадку вихідних дзвінків те саме.
В мене максимум за день - десь 500+ було.
якщо сімка є фінансовим номером тел, або більшість знайомих/родичів/колег знають тебе по цьому номеру, то не вигідно міняти. Так, через дзвінки мфчмошів незручності, але вже як є.🤔

Я теж так думаю. В день максимум 200-300 дзвінків.

Бажання їх перераховувати не маю)))
Але у мене 30+ МФО, то думаю, що скоро до мене ніхто не дозвониться)
Може тоді дійсно купи ще одну сімку, для роботи і т.п.

якщо сімка є фінансовим номером тел, або більшість знайомих/родичів/колег знають тебе по цьому номеру, то не вигідно міняти. Так, через дзвінки мфчмошів незручності, але вже як є.🤔
Я ту сімку, яку знали МФО, залишив фінансовим номером. Іншу спеціально для дзвінків зробив. Не підвязував до неї ніяких банкінгів і ніде не світив, щоб не "спалили" дзвонілки.

Я ту сімку, яку знали МФО, залишив фінансовим номером. Іншу спеціально для дзвінків зробив. Не підвязував до неї ніяких банкінгів і ніде не світив, щоб не "спалили" дзвонілки.
Я теж так зробила. Новий номер дала лише близьким

Доброго дня.
Потрібна ваша порада, що робити в даній ситуації?..
Наскільки зрозумів. "Нові Кредити" передали мій договір колекторам з "АФК".

Прийшли такі повідомлення (прикріпляю).

Зайшов до особистого кабінету.
Тіло кредиту 5000 грн. Станом на сьогодні, нараховано - 17 400 грн (апетити у них це канєшно да).

Це вже потрібно телефонувати в АФК?

Доречі, наскільки зрозумів (виправіть, якщо не правий), то колектори хочуть 5189,98грн.

Вкладення

• IMG_20250304_130410.webp
    IMG_20250304_130410.webp
    43.5 Кб · Перегляди: 80
  • IMG_20250304_131615.webp
    IMG_20250304_131615.webp
    172.6 Кб · Перегляди: 80
  • IMG_20250304_131704.webp
    IMG_20250304_131704.webp
    204.6 Кб · Перегляди: 86
  • Screenshot_2025-03-04-13-19-44-716_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-03-04-13-19-44-716_com.android.chrome.webp
    45.8 Кб · Перегляди: 86
Доброго дня.
Потрібна ваша порада, що робити в даній ситуації?..
Наскільки зрозумів. "Нові Кредити" передали мій договір колекторам з "АФК".

Прийшли такі повідомлення (прикріпляю).

Зайшов до особистого кабінету.
Тіло кредиту 5000 грн. Станом на сьогодні, нараховано - 17 400 грн (апетити у них це канєшно да).

Це вже потрібно телефонувати в АФК?

Доречі, наскільки зрозумів (виправіть, якщо не правий), то колектори хочуть 5189,98грн.
Яким чином ви вийшли до такого заключення? Тов Оптимальні кредити(в тексті листа це написано) то Лімон Кредит, Нові кредити нікому не передають.

Яким чином ви вийшли до такого заключення? Тов Оптимальні кредити(в тексті листа це написано) то Лімон Кредит, Нові кредити нікому не передають.
А, ну да.
Там тіло 2999,50 грн.
Прострочення з 13.02.25р
Нормально так хочуть, вдвічі більше!

Але суті не міняє.

Я так розумію, потрібно ще чекати?

Тобто так - це "Лімони".

Останнє редагування модератором:
Надіюсь, що до осені вони потерплять. Або хоча б до липня.

Я, по можливості, як зміг повстановлював батькам антиспам. Повидаляв додатки МФО з телефону. Видалив номера з УБКІ (там були тільки пару моїх старих номерів). Заборонив доступ до контактів у Телеграм та Вайбер (інших месенджерів не маю).

Подивимось, кого вони знайдуть.

До сьогодні, ще ніхто з родичів (друзів) мені не говорили, що до них дзвонили.

Пару тижнів тому (TurboGroshi) телефонували до батьків. Але на тому й скінчилось.

Будемо дивитись, що буде далі.

Сторінки у соц.мережах - закрив.

Останнє редагування модератором:
Назад
Угорі