Як Ваші справи? Все нормально?
Доброго здоров'я, товариші по боргам.
В загальному - вдома все наче нормально (в тій мірі, яка є на даний момент).
Дружина - не пішла. Доки поруч. Пробувала щось придумати сама: систематизувати; згрупувати; зрозуміти, як з цим можна розібратись, але нажаль - не вийшло. Вибрали всі МФО та банки, та сформували таблицю. Вивантажели всі договора. Та всю необхідну інформацію... Але цієї інформації надто багато, щоб (на даний момент) дійти своїм розумом з чого почати.
Так ми "плавали" декілька днів.
Кидались в крайнощі. Плакали. Але трішки стабілізували свій морально-емоційний стан. Але всерівно "криє"...
Особливо до вечора (про це пізніше)...
Сьогодні плануємо закрити декілька цих "шарах". Оскільки відсоток від тіла не такий і великий. Від 60 до 2000 грн. На 5-ть "шарах" має вистачить. Заодно зникне сума у графі "відсотки"...
Я створював цей щоденник, для порад, та розуміння про те, з чого першого почати та, як далі діяти? Що, кому, як і куди писати?
Але відповіді так і не отримав... Шкода...
Буду тут (хоча навіщо?) періодично писати про свої "успіхи"...
Якщо все добре, попередньо, плануємо найняти юриста, який сформулює одну стратегію за якою будемо діяти далі. Бо я не розумію І ДО ЦЬОГО ЧАСУ ЯК ДІЯТИ, І ЩО РОБИТИ В МОЇЙ СИТУАЦІЇ.
І дуже сильно починаю впадати у відчай від смс, листів від МФО...
Я не розумію, чи законно вони щось можуть зробити, чи ні?.. Цього ніхто не може сказати. Всі піднімають плечі та розводять руками... І тому, протягом робочого дня, від цих дзвінків, смс, листів - з тебе наче всю душу висмоктують... Все щастя та радість... Ввечорі, якби не дружина і сім'я, можна ненароком і дрота у ванну вкинути...
Тому, прохання.
Напишіть, підскажіть, дайте посилання - як спілкуватись з МФО. Що їм писати, скільки часу їх "ігнорити"?..
Чесно, вже просто не маю сили...
Що смішного? Поясніть.