Щоденник У мене до 310 000 грн боргу по МФО. Потрібна допомога... Хоч в петлю лізь... СВ

• Автор теми Автор теми Олексій_93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 435
  • Перегляди Перегляди 14K
Доброго дня.
Є пару хвилин, доки чекаю транспорт, щоб написати.
Дружині - розповів... Вислухав все, що вона про мене думає... Перегладяла телефон... Намагалась зрозуміти... Я намагавсь пояснити звідки взялась така сума... Не вийшло... Вона не може це зрозуміти... Чесно - і я не можу....
Говорили... Плакали... Їй дуже погано, як морально так і фізично... Зараз летітиму бо її трусе і у неї паніка (або нервовий зрив).
Пів дня пробував працювати, та скачувати договори, щоб вона розібралася (юрист по спеціальності, й працює помічником нотаріуса). Але сказала, що там нічого не зрозуміла...
В свою ж чергу. Переривши виписки по картах - знайшов, що я був лудоманом. Грав у УНЛ та МСЛ... І з цього все почалось, походу... Отже я і з тих...
До подруги - не дзвонили... Точніше дзвонили, але вона трубку не бере (зайнята на роботі)...
І, дякую, МайКредіт зняли з картки 4500 грн (!), що були для оплати за квартиру! Подзвонив у Приват, склали заяву про шахрайство, та заблокували картку. Найбільш дивне, що картку я відвязав вже давно... Але видалити мені її не дозволили... Автоматичну оплату не встановлював.
І по цій же шарахі вже з'явилось таке повідомлення (скрін прикріплю)... В загальному - на даний момент все паршиво.... Дружина ненавидить... Так вона то казала вчора, але спали ми разом. Я її втішав... Як міг. Доречі. Вона розказала своєму тату. Він поговорив з нею, потім зі мною... Сказав, що потрібно було розказати все раніше, але сталось, що сталось... Виплутаємось.

Отже.
В сухому залишку. Вчора та сьогодні - це пекло для мене... І одна, велика, непроглядна хмара...

Думаю, що відпишусь завтра.
Гарного дня.

Доброго дня.
Дружині - розповів... Вислухав все, що вона про мене думає... Перегладяла телефон... Намагалась зрозуміти... Я намагавсь пояснити звідки взялась така сума... Не вийшло... Вона не може це зрозуміти... Чесно - і я не можу....
Говорили... Плакали... Їй дуже погано, як морально так і фізично... Зараз летітиму бо її трусе і у неї паніка (або нервовий зрив).
Пів дня пробував працювати, та скачувати договори, щоб вона розібралася (юрист по спеціальності, й працює помічником нотаріуса). Але сказала, що там нічого не зрозуміла...
В свою ж чергу. Переривши виписки по картах - знайшов, що я був лудоманом. Грав у УНЛ та МСЛ... І з цього все почалось, походу... Отже я і з тих...
До подруги - не дзвонили... Точніше дзвонили, але вона трубку не бере (зайнята на роботі)...
І, дякую, МайКредіт зняли з картки 4500 грн (!), що були для оплати за квартиру! Подзвонив у Приват, склали заяву про шахрайство, та заблокували картку. Найбільш дивне, що картку я відвязав вже давно... Але видалити мені її не дозволили... Автоматичну оплату не встановлював.
І по цій же шарахі вже з'явилось таке повідомлення (скрін прикріплю)... В загальному - на даний момент все паршиво.... Дружина ненавидить... Так вона то казала вчора, але спали ми разом. Я її втішав... Як міг. Доречі. Вона розказала своєму тату. Він поговорив з нею, потім зі мною... Сказав, що потрібно було розказати все раніше, але сталось, що сталось... Виплутаємось.

Отже.
В сухому залишку. Вчора та сьогодні - це пекло для мене... І одна, велика, непроглядна хмара...

Гарного дня.
А найбільш болюче - це те, що відчуває моє серденько... Я її розумію... Я б хотів, що цього не було... Мені так боляче, що їй болить... Що їй погано... Що у неї душа болить... Я просто нікчемна, Інфантильна сук@... Я б все віддав, щоб повернутись назад - і все виправити...

Вкладення

• Screenshot_2025-02-19-15-38-48-647_ua.mycredit.mycredit.webp
    Screenshot_2025-02-19-15-38-48-647_ua.mycredit.mycredit.webp
    109.8 Кб · Перегляди: 112
Переривши виписки по картах - знайшов, що я був лудоманом. Грав у УНЛ та МСЛ... І з цього все почалось, походу... Отже я і з тих...
Це як?) Типу у вас дисоціативний розлад і ви не знали про те що граєте? :)
Чи все таки вчора ми тут правильно з хлопцями подумали і ви в першу чергу самому собі не змогли признатись в тому що програли ці гроші? :confused:

Доброго дня.

Отже.

Гарного дня.

А найбільш болюче - це те, що відчуває моє серденько... Я її розумію... Я б хотів, що цього не було... Мені так боляче, що їй болить... Що їй погано... Що у неї душа болить... Я просто нікчемна, Інфантильна сук@... Я б все віддав, щоб повернутись назад - і все виправити...
Ну у вас не все так погано)) могло бути набагато гірше. Перші кроки зроблені. Успіху вам на шляху боротьби з шарагами.

Це як?) Типу у вас дисоціативний розлад і ви не знали про те що граєте? :)
Чи все таки вчора ми тут правильно з хлопцями подумали і ви в першу чергу самому собі не змогли признатись в тому що програли ці гроші? :confused:
Ситуація така, що я грав у період з 2022 по 2023 рік... Бувало кожного дня, а бувало й пару разів на тиждень... Але потім дійшло, що тут я ніфіга не зароблю (як і на МФО)... Й перестав грати. Максимум раз на 3-4 місяці, на 600-700 грн. А у січні цього року, взагалі повидаляв акаунти.
А у інших сайтах мене й не зареєстровано...
То й таке....
Виходить, що я просто - психічно хворий.

Доброго дня.

Отже.

Гарного дня.

Перевипустіть всі картки на які приходили кредитні кошти, бо знімуть не останній раз ваші гроші

Ситуація така, що я грав у період з 2022 по 2023 рік... Бувало кожного дня, а бувало й пару разів на тиждень... Але потім дійшло, що тут я ніфіга не зароблю (як і на МФО)... Й перестав грати. Максимум раз на 3-4 місяці, на 600-700 грн. А у січні цього року, взагалі повидаляв акаунти.
А у інших сайтах мене й не зареєстровано...
То й таке....
Виходить, що я просто - психічно хворий.
Я от чесно вас не зрозуміла,чи ви щось скриваєте чи ведете подвійне життя.Чого взяли кредити не пам'ятаєте,коли не пам'ятаєте,а тут,опа,а я грав,а перший кредит в 21, потім пишете що в 24 .Ви хоч визначиться що писати.Це перше.
Друге, добре що сказаши дружині,прийме зрозуміє добре,не зрозуміє,теж добре.Принаймі будете знати на чому стоїте.
P S Кредити це чудовий фільтр оточення.І розставляє всі крапки над і.

Якщо кожного дня на 600-700 гривень, то цілком кругленька сума набігає.
Але потім дійшло, що тут я ніфіга не зароблю (як і на МФО)
А як ви хотіли заробити на мфо?

Автор, то дружина знає про лудоманію? Якщо так - Ваші побоювання що на 80% вже розлучені схоже виправдані.

Так а ти що скажеш, варто йому признатись чи ні
Автор нехай сам вирішує🤷 Кума довго і нудно лікувала чоловіка -наркомана, і все-одно розлучилась, мені вистачило місяців 5 рецедиву алкоголізму у колишнього. Фільм "Ігри розуму" бачили? По реальним подіям. Жінка прийняла що чоловік хворий на шизу і прожили до старості.
Який сенс щось радити?

Десь чула: Якщо ти мені дариш зірку з неба, то нехай мін@т тобі робить вітер"
🤣

Обещала, что верну непременно, но во мне произошли перемены🤣🤣🤣
Це нічого, що ми чужий щоденник засоряємо?
😅

Не на роботу, а роботи дзвонять на особистий)
😅

Останнє редагування:
Авторе, ви мені здаєтесь занадто якимось сентиментальним і м'яким. Але боргові проблеми завжди з людини роблять могутнього силача, після такого вже нічого не страшно в цьому житті і проблеми будь-які вирішуються і переносяться набагато легше, бо вже закалка є. Перевірила на собі. Дружину можна зрозуміти, але ви маєте стати більш стійким, більш сильнішим, ба навіть агресивнішим, бо агресія то є сила і енергія, а вже їх треба спрямовувати на вирішення проблем. "Чоловік сказав - чоловік зробив", - таким має бути ваше кредо. Час ставати сміливішим. Емоції не мають в цій ситуації керувати вами. Виключено! А також ви не зобов'язані нікому нічого пояснювати. Дружині сказали - все. Далі хай вона сама для себе вирішує. Емоції можна зрозуміти, але вони тут лишні. Або я просто занадто холоднокровна і раціональна дівчина, не засудьте. Попросіть краще підтримки і перевірте хто вам дійсно відданий, а хто ні.

З приводу казіка і тд, я не до кінця зрозуміла на що насправді ви брали кредити, крім перекредитування. Але про те що ви "психічно хворий" має сказати лише лікар-психіатр, а не ви собі сидите крутите в голові дурню. Навпаки ви маєте сказати собі: "Я здоровий, я цілісний, я сильний і впораюсь зі всім." Як себе налаштуєш так далі і будеш по своєму шляху йти. Шлях боржника - це шлях бійця. В першу чергу ви маєте зберегти свої нервові клітини, навчитися проживати стресові ситуації, з часом звикнеться і буде вже начхати. Бо там де стрес - там погіршення вже фізичного здоров'я, а не тільки ментального. Візьміть все в свої руки. І якщо дійсно підозра на лудоманію - терміново до спеціаліста. Корінь проблеми має бути вирішений. Борги - це наслідок.

По боргам - повний ігнор. Чим більше спілкуєтесь, тим більше будуть скакати на вас і на рідних. Практика показала, що чим менше на вас ричагів тиску, тим скоріше вам будуть пропонуватися лояльні умови. Відповідно видаліть всюди фото свої і позакривайте сторінки соцмереж. Ніяких "помогаторів", "адвокатів, юристів" і тд. Вони потрібні тільки тоді коли побачите себе на чудовому сайті "Судова влада", де на вас подали в суд. Випишіть собі список тіл і контор, закривайте в першу чергу проблемні, особливо любителів ходити до суду, "НаВсе", "Бізнес Позика". Борги також будуть продаватися, слідкуйте за тим, якій факторинговій компанії вони продаються, адже, наприклад, така компанія як ЄАПБ також ходять до суду і виграють їх. Після проблемних кредитів, раджу закривати від найменших до найбільших. Таким чином в голові вам буде легше, адже груз спадатиме. Назбирали на тіло - пишите/звоните кредитору і домовляєтесь. Не хочуть - на наступний день знову пишите те саме. Рано чи пізно згодяться. Тут потрібно бути впертим і холоднокровним. Кредитори також зацікавлені в закритті угоди. Також вони самі можуть надсилати пропозиції, варто буде дивитися по ситуації. Якщо кредитор згоден - вимагаєте гарантійний лист і тільки по ньому сплачуєте, а опісля берете довідку про закриття кредиту, а також вимагаєте повне блокування кабінету з неможливістю відновлення. І тішитесь своїми досягненнями. Все буде добре.

Останнє редагування:
Я сам лудоман. Автор бреше(а може і ні), він програв все!) Лудомани це найкращі брехуни і маніпулятори!)))

Я сам лудоман. Автор бреше(а може і ні), він програв все!) Лудомани це найкращі брехуни і маніпулятори!)))
Так тільки який сенс на форумі брехати?🧐 Ну близьким людям міг ,бо як ви кажете правильно про брехунів і маніпуляторів.
А тут нащо?

Назад
Угорі