Щоденник У мене до 310 000 грн боргу по МФО. Потрібна допомога... Хоч в петлю лізь... СВ

• Автор теми Автор теми Олексій_93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 435
  • Перегляди Перегляди 14K
Та ні, поки що тільки в мене є утриманки в вигляді мфо😂
Але якось просто не викликає довіру людина, яка не платить своїм дітям. Хоча ситуації різні бувають
Як я зрозуміла, борг по аліментам назбирався, бо він з задоволенням спихнув утримання своєї єдиної дитини на польських, а потім німецьких платників податків. Жінка з дитиною виїхали за кордон.

Ще й вважає що вона "дуже негарно поступила, а в Німеччину, баба корислива, переїхала, бо там більше платять на дитину ніж в Польщі"🤣🤣

Я ще розумію, що для цього парубка обмін "борщ і комуналка на мінет" може і нормально 🤣 Але коли це йому поляки і німці так заборгували, що мають утримувати його дитину🤔

Доброго дня.
По вчорашньому відпишусь пізніше...

Який, краще, встановити блокувальники номерів для "дзвонілок"?

Фільтр Дзвонков?
А як з ним працювати? Щось взагалі не розумію...
я користуюсь truecaller вобще безотказна штука. В налаштуваннях ставиш 3 галочки від спамерів і все, до тебе тільки дозвоняться твої контакти

Фільтр Дзвонков?

я користуюсь truecaller вобще безотказна штука. В налаштуваннях ставиш 3 галочки від спамерів і все, до тебе тільки дозвоняться твої контакти
А где эти настройки? Ставила галочки в Телефон - Блокировка и идентиф. вызова. У меня стоит truecaller, но пропускает много звонков

А где эти настройки? Ставила галочки в Телефон - Блокировка и идентиф. вызова. У меня стоит truecaller, но пропускает много звонков
В мене блокувальник дзвінків ,там галочка ,всі крім контактів ,то нічого не пропускає.

Вкладення

• IMG_20250219_104915.webp
    IMG_20250219_104915.webp
    3.8 Кб · Перегляди: 110
там вкладка Блокування в додатку оразу з низу, туди заходите і в низ гортаєте там буде 3 повзунка всі їх врубаєте і він буде блокувати. І ще його треба поставити основним, теж в налаштуваннях там є.

Фільтр Дзвонков?

А, наприклад, кур'єр з доставки піци чи makeup дозвониться?

там вкладка Блокування в додатку оразу з низу, туди заходите і в низ гортаєте там буде 3 повзунка всі їх врубаєте і він буде блокувати. І ще його треба поставити основним, теж в налаштуваннях там є.
Точно truecaller? У меня нет такого

Вкладення

• оо.webp
    оо.webp
    39.5 Кб · Перегляди: 51
Друзі, хто може допомогти? Є певна сума і хочу закрити кредити. Но не знаю як краще. Закрити один на велику суму чи пару кредитів на малу суму і два великих по пів суми?

Друзі, хто може допомогти? Є певна сума і хочу закрити кредити. Но не знаю як краще. Закрити один на велику суму чи пару кредитів на малу суму і два великих по пів суми?
Так напиши які плануєш закрити і тобі підкажуть

Назад
Угорі