Щоденник У мене до 310 000 грн боргу по МФО. Потрібна допомога... Хоч в петлю лізь... СВ

• Автор теми Автор теми Олексій_93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 435
  • Перегляди Перегляди 14K
И вернуть тебя божилась, но со мной беда случилась😂😂😂
Я вже уявляю ці морди
Обещала, что верну непременно, но во мне произошли перемены🤣🤣🤣
Це нічого, що ми чужий щоденник засоряємо?

вот вот мене це також дуже напрягає подзвонять чи ні....тим паче що працюю з грошима...але якшо позвонять в мій офіс в регіоні то я впевнена що тут мене всі зрозуміють бо знають що був важки період із за хвороби з чоловіком.... ну все одно не приємно. А взагалі якась знов апатія ,ось отримала кошти потрібно вирішити що закрити на них а я не розумію кого в першу чергу з их що залишились.... Предложил би мені зараз фін бар за тіло ,ну хоч з відсотками а не зтим штрафами ...то б заплатила бо поки що вони в протерменуванні в мене майже тиждень...
Фінбар, Аванс, Кредисенд списують штрафи. Може, самі їх наберіть, запитайте. Мені штрафи списали, тільки відсотки не захотіли, бо був малий термін протермінування.

Сьогодні хочу розповісти... Думаю, що це буде найважча (емоційно і фізично) ніч у моєму житті (не включаючи 24 лютого 22 року)... Боже... Я б все віддав аби повернутись у 2021 рік і не брати тих кредитів (не починати)...

Вам краще зараз мене не читати... Бо я і так Вас можу ще більше засмутити...
Дякую...
Ойййй, бачу у Вас точно такий стан, як у мене рівно 2 тижні тому… Нічого, все мине. Тоді мене заспокоювали всім форумом , тепер і я вже можу когось заспокоїти) Все буде добре.

Ойййй, бачу у Вас точно такий стан, як у мене рівно 2 тижні тому… Нічого, все мине. Тоді мене заспокоювали всім форумом , тепер і я вже можу когось заспокоїти) Все буде добре.
Мені теж емоційний тон щоденника нагадав Ваш. Уже чекаю ранку, щоб дізнатися, чи все у Олексія гаразд. Майже як від рідних усі історії

Мені теж емоційний тон щоденника нагадав Ваш. Уже чекаю ранку, щоб дізнатися, чи все у Олексія гаразд. Майже як від рідних усі історії
Так, я теж чекаю коли він буде заспокоювати всіх і жартувати

Так, я теж чекаю коли він буде заспокоювати всіх і жартувати
Ну на це точно треба трохи часу)) Але, сподіваюсь , дружина його пробачить, а кішка - тим більше. Моя , до речі, з того часу кожної ночі спить біля голови… Читала, що коти таким чином забирають стрес. А в перші дні, коли я плакала без кінця, вона навіть прихворіла. От і не вір після цього в дивні речі)

Ну на це точно треба трохи часу)) Але, сподіваюсь , дружина його пробачить, а кішка - тим більше. Моя , до речі, з того часу кожної ночі спить біля голови… Читала, що коти таким чином забирають стрес. А в перші дні, коли я плакала без кінця, вона навіть прихворіла. От і не вір після цього в дивні речі)
В мене кішка якась мабудь не зовсім кішка. Коли я плачу вона на мене нападає😦

Назад
Угорі