Щоденник У мене до 310 000 грн боргу по МФО. Потрібна допомога... Хоч в петлю лізь... СВ

• Автор теми Автор теми Олексій_93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 435
  • Перегляди Перегляди 14K
Ігноруйте їх всіх, у спілкуванні з ними немає сенсу, так як дзвонілка нічого не вирішує, лише читає свій написаний скрипт і їй плювати на ваші фінансові проблеми, вони лише більше починають тиснути, чекайте пропозицій закрити за тіло, або менше тіла (це від 1 міс до більше як пів року, а деякі і рік ), пропонувати вони будуть самі. Встановіть Callfilter собі і рідним, тоді проблема дзвінків відпаде

Ігноруйте їх всіх, у спілкуванні з ними немає сенсу, так як дзвонілка нічого не вирішує, лише читає свій написаний скрипт і їй плювати на ваші фінансові проблеми, вони лише більше починають тиснути, чекайте пропозицій закрити за тіло, або менше тіла (це від 1 міс до більше як пів року, а деякі і рік ), пропонувати вони будуть самі. Встановіть Callfilter собі і рідним, тоді проблема дзвінків відпаде
Щиро дякую, за пораду.

Якщо чесно, я без стосунків і уникаю нових з тим пір як почала залазити в борги. Є і серйозні проблеми зі здоров'ям.
Природа познущалась/іронія долі в тому що я досить гарна, на таблетках не видно що я хвора, ухажорів завжди вистачало і різних - від простих робочих на роботі, на 15 років молодших🤣 до заступника директора на малій фірмі де стажувалась.

"Падаю на мороз" вже 3 роки, як пішла від колишнього.
Як пояснити що за "привабливим фасадом" насправді боргова яма, ВП, ще й невиліковна хвороба і гора ліків?
Мені легше одній.
В мене так само. Подруга вічно намагається мене з кимось звести але я морожусь. Але іноді шкодую, що нема поряд близької, коханої людини. Буває дуже самотньо.

Знайдіть дівчину з форуму, купа спільного 😂

Співчуваю з приводу хвороби
Одне спільне точно буде! А там як карта ляже)

Відпишусь завтра.
Всім тихої та спокійної ночі.

Хай у нас все буде добре, і все вийде якнайкраще!

Але іноді шкодую, що нема поряд близької, коханої людини. Буває дуже самотньо.
Теж є нюанси. Спілкувалась з "товаришем по нещастю", боржник-аліментщик (виплатив правда), з таким же діагнозом як в мене, але набагато важчій формі.

Пропонував аж занадто залежні стосунки з небезпекою для життя: проміняти свою західну область на Харків, жити з ним у його квартирі в цивільному шлюбі, щоб він би все основне оплачував, а я борги виплачувала. Це вже занадто. Ще й постійна загроза обстрілів і втрати реально безцінної руки/ноги.

Теж є нюанси. Спілкувалась з "товаришем по нещастю", боржник-аліментщик (виплатив правда), з таким же діагнозом як в мене, але набагато важчій формі.

Пропонував аж занадто залежні стосунки з небезпекою для життя: проміняти свою західну область на Харків, жити з ним у його квартирі в цивільному шлюбі, щоб він би все основне оплачував, а я борги виплачувала. Це вже занадто. Ще й постійна загроза обстрілів і втрати реально безцінної руки/ноги.
Цікавий парубок, боржник з аліментів, а за вас типу платити буде? Не дуже надійний

Цікавий парубок, боржник з аліментів, а за вас типу платити буде? Не дуже надійний
Вам аби надійний, він що презерватив:) головне що він перспективний. Буде ковбасу купувати і комуналку платити...

А Ви хочете щоб за Вас платили? Ну бути типу утриманкою?

Ні, він не пропонував оплачувати мої кредити))) пропонував оплачувати комунальні у своїй квартирі в Харкові замість мене і, як мінімум, годувати)))

А Ви хочете щоб за Вас платили? Ну бути типу утриманкою?
Та ні, поки що тільки в мене є утриманки в вигляді мфо😂
Але якось просто не викликає довіру людина, яка не платить своїм дітям. Хоча ситуації різні бувають

Ні, він не пропонував оплачувати мої кредити))) пропонував оплачувати комунальні у своїй квартирі в Харкові замість мене і, як мінімум, годувати)))
Якось дивно звучить оплачувати комуналку у своїй квартирі. Ну а годувати це взагалі жир. Так а Ви йому кекс?

Якось дивно звучить оплачувати комуналку у своїй квартирі. Ну а годувати це взагалі жир. Так а Ви йому кекс?
І допомога в побуті. У мене набагато легша форма хвороби + я всі ці роки добросовісно п'ю ліки, зовні не видно. А він не може нормально ходити за межами квартири(

Головне щоб переїхала а там буде їсти що дадуть:)
Утриманка за борщ, який сама приготувала😂

Точно! А якщо капучіно і з цукром, то винна більше ніж шаражкам
Та то вже він зірки з неба для неї збирає

Назад
Угорі