Щоденник У мене до 310 000 грн боргу по МФО. Потрібна допомога... Хоч в петлю лізь... СВ

• Автор теми Автор теми Олексій_93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 435
  • Перегляди Перегляди 14K
Ну сімейне життя воно таке, всіх подробиць ми не знаємо, можливо навіть на цьому форумі автор вирішив приховати правду)
Але одне скажу, коли живеш з жінкою, то грошей не рахуєш і дійсно багато іде.
Зато вони прекрасно рахують:)

Думаєте відмовили би?)
Не знаю) там ж є у них критерії під які не видають гроші, скажуть шо це не цільовий кредит чи типу того, я в тому не розбираюсь)
Все може бути, мені даже біти відмовляли, коли ще не було ніяких просрочок

Та погодили б. Ще й самі за комісію зробили б їх😂😂😂
Попросили би фото з паспортом в профіль, до та після операції)

Так а як тоді в тверезому стані ви планували то віддати? Якщо не виграти?
Ось-ось буду заробляти на фрілансі (художник) і все виплачу... Ось зміню роботу... Інфантильна ідея... Довбой@б просто... Клінічний...

Ось-ось буду заробляти на фрілансі (художник) і все виплачу... Ось зміню роботу... Інфантильна ідея... Довбой@б просто... Клінічний...
Не карайте себе, вже маємо, що маємо. Головне, що ви зупинилися і все тепер буде краще)

Чому ж інфантильна, тепер буде реальна. Заробите і віддасте якщо захочете.

Якщо чесно, я без стосунків і уникаю нових з тим пір як почала залазити в борги. Є і серйозні проблеми зі здоров'ям.
Природа познущалась/іронія долі в тому що я досить гарна, на таблетках не видно що я хвора, ухажорів завжди вистачало і різних - від простих робочих на роботі, на 15 років молодших🤣 до заступника директора на малій фірмі де стажувалась.

"Падаю на мороз" вже 3 роки, як пішла від колишнього.
Як пояснити що за "привабливим фасадом" насправді боргова яма, ВП, ще й невиліковна хвороба і гора ліків?
Мені легше одній.

Якщо чесно, я без стосунків і уникаю нових з тим пір як почала залазити в борги. Є і серйозні проблеми зі здоров'ям.
Природа познущалась/іронія долі в тому що я досить гарна, на таблетках не видно що я хвора, ухажорів завжди вистачало і різних - від простих робочих на роботі, на 15 років молодших🤣 до заступника директора на малій фірмі де стажувалась.

Як пояснити що за "привабливим фасадом" насправді боргова яма, ВП, ще й невиліковна хвороба і гора ліків?
Мені легше одній.
Ну якась доля правди в цьому є, я поки в боргах то також уникаю стосунків, але якщо подумати з іншої сторони, про які відносини може іти мова, якщо немає вільних коштів навіть на похід в рестік якийсь :)

Ну якась доля правди в цьому є, я поки в боргах то також уникаю стосунків, але якщо подумати з іншої сторони, про які відносини може іти мова, якщо немає вільних коштів навіть на похід в рестік якийсь :)
Знайдіть дівчину з форуму, купа спільного 😂

Мені легше одній.
Співчуваю з приводу хвороби

Назад
Угорі