Айка
Форумчанин
- Дописи
- 154
- Реакції
- 166
- Бали
- 5125
Айка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зараз працюємо дистанційно, але перед карантином до шефа добралося якесь х..., представилося, що від банку, а я така мошенніца, наговорило всякого, описало все не з кращої сторони (це була готовочка), то була на коврику. Шеф не дypak, знає право, сам в кредитах, тому сильно не відчитував. Потім це "чудо" подзвонило тьоті, брату,розказало,що живу на широку ногу. Мені прийшлося виправдовуватися перед рідними. А потім з Кредит+ істеричка обдзвонила моїх колег колишніх, подруг,однокласниць, що я їх поручителями записала...знову халепа...ледве заспокоїла. До речі, на роботі мене поважають, свою роботу виконую на всі 100. І на другій теж цінять, тому дуже неприємно,що якась звонилка тріпається....від колег підтримки не буде. Весь відділ вже в курсі, що маю фінансові проблеми.Якось так...А чого соромитися? Хоча я теж важко йшла до прийняття г...а куди влізла!?!Але в мене всі підтримали і найближчі і друзі,навіть на роботі розказала,правда не все.Все буде добре!!! Тримайтеся!!!Я надіюсь що game over,ц е про закінчення пролонгацій?!?