У мене 2 питання і 1 подяка!

• Автор теми Автор теми Jms Yu
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 2K

Jms Yu

Форумчанин
Дописи
153
Реакції
183
Бали
68
Jms Yu не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажіть будь ласка чи комусь суд забороняв виїзд за кордон? Якщо так то який мфо і через скільки часу?
І також хотіла поцікавитись які МФО знаходять всіх родичів (з-під землі так сказати) навіть не контактних? Через скільки часу від прострочки?

Також хочу виразити надзвичайну подяку всім хто підтримав мене у попередній темі! Ви справді - сила!

Скажіть будь ласка чи комусь суд забороняв виїзд за кордон? Якщо так то який мфо і через скільки часу?
І також хотіла поцікавитись які МФО знаходять всіх родичів (з-під землі так сказати) навіть не контактних? Через скільки часу від прострочки?

Також хочу виразити надзвичайну подяку всім хто підтримав мене у попередній темі! Ви справді - сила!
Нет, по кредитам и займам, суд не запретит выезд за границу, можете смело собирать чемоданы и заказывать билеты

Нет, по кредитам и займам, суд не запретит выезд за границу, можете смело собирать чемоданы и заказывать билеты
Просто в мене це вийде тільки за декілька місяців от я і цікавлюсь
Дякую!!!

Про родичів вам чіткої відповіді ніхто не дасть - у всіх по-різному і залежить від багатьох обставин . Але обов'язково закривайте а краще видаляйте соцмережі . Смартівей якщо є - вони копіюють телефону книгу і роблять розсилки .

Просто в мене це вийде тільки за декілька місяців от я і цікавлюсь
Дякую!!!
Не важно когда это будет, во первых немногие мфо подают в суд, во вторых если и подают то спустя немалое время просрочки, в третьих как я уже сказал суд не запретит вам выезд за границу, нету для этого оснований

В першу чергу знаходять контакти , зв'язанні з вами в кредитній історіі , Приватбанк всю інфу зливає також .

Головне ,щоб по комунальні не було боргів
главное чтоб здоровье было и дети довольны и здоровы, всё остальное в этом мире пока руки ноги на месте яйца выеденого не стоит приходя и уходя откуда пришло)

Представьте если запретят выезд с Украины у кого долги по кредитам. С такими зарплатами и ценами как в Украине - кредит невозможно погасить. Так что если в будущем запретят выезд с Украины должникам по кредитам - то хрен кто что вернёт...

Головне ,щоб по комунальні не було боргів
І гречка з туалетним папером)
Представьте если запретят выезд с Украины у кого долги по кредитам. С такими зарплатами и ценами как в Украине - кредит невозможно погасить. Так что если в будущем запретят выезд с Украины должникам по кредитам - то хр*н кто что вернёт...
Ви праві!

главное чтоб здоровье было и дети довольны и здоровы, всё остальное в этом мире пока руки ноги на месте яйца выеденого не стоит приходя и уходя откуда пришло)
Нові закони нової влади

Три раза перечитала. Мне кажется, Вы забыли расставить знаки препинания, и моя фантазия рисует дивные картины.)
"...в этом мире, пока руки, ноги на месте, яйца..." - я правильно проставила запятые? ☺️

Я писала, год просрочки по 17мфо и 5банкам, уже 2 раза ездила за границу))

Головне пережити цей позор
Не вижу тут никакого позора. Просто у нас обстоятельства в жизни сложились таким образом, что мы не в состоянии платить, нормальная жизнь на этом не заканчивается. И это всё временные сложности.

Jms Yu, Відповідаю на ваше запитання. По-перше :Я не виїздний.Бо люблю свою країну. А по-друге: За два місяці родичів в мене не добавилось.

Назад
Угорі