У кого так было?

• Автор теми Автор теми Дин
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 920

Дин

Форумчанин
Дописи
215
Реакції
134
Бали
343
Дин не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На Вашу адресу направлена копія позовної заяви. Для відміни судового засідання сплатіть 5 985,00 грн. до 31.10.19 та надайте підтвердження. Тел:0632345192...
Это правда?или развод,я думаю.
Писем я не получаю,так как по прописке не живу.
Post automatically merged:

Это кешбери прислали.около 3 мес просрочки

На Вашу адресу направлена копія позовної заяви. Для відміни судового засідання сплатіть 5 985,00 грн. до 31.10.19 та надайте підтвердження. Тел:0632345192...
Это правда?или развод,я думаю.
Писем я не получаю,так как по прописке не живу.
Post automatically merged:

Это кешбери прислали.около 3 мес просрочки
Похоже на бред, копии документов должны прийти из суда, а так очередной разводняк

А мені тільки що прийшло отаке Подана заява в поліцію за фактом шахрайства. Відкрито кримінальне провадження. Допит 01.11. Качай Гроші. 0635423012
Не знаю що з цього можна очікувати

А мені тільки що прийшло отаке Подана заява в поліцію за фактом шахрайства. Відкрито кримінальне провадження. Допит 01.11. Качай Гроші. 0635423012
Сами подумайте какой допит? с кем? следователь на допит вызывает официально повесткой. А то что шлют чмoшнuкu это все понос, извините за выражение.

Єдине, що беззаперечно можно очікувати - це те, що 01.11 настане ))
І все.

Денис!!!, так и я та кдумаю.меня нигде нет нм в реєстре боржників,ні в судовій владі ничего нигде нет.хотя Еще Монетка грозились выполнить выконавчый этот напис нотариуса или как там оно

Мені теж таке смс було, хоч я тільки місяць в просрочці, обідненько....могли якось лояльніше))))

Назад
Угорі