Дзеноловка
Форумчанин
- Дописи
- 804
- Реакції
- 931
- Бали
- 198
Дзеноловка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Шото вони прибіднились жорстко... тут в товариша з приблизно такої суми тисяч триста нафігачили- 50к - бистрозайм (4к)
У вже далекому 2021 я був мільйонером. Щас вже нє)Шото вони прибіднились жорстко... тут в товариша з приблизно такої суми тисяч триста нафігачили
В іншої форумчанки з 9 - 530к
Дятли мля
Іді0ти)У вже далекому 2021 я був мільйонером. Щас вже нє)
![]()
За 8 років назбиралось, тому не прямо щоб ого.
Як можна зробити так,щоб не предлагали кредити ?Да. Я в свое время целенаправленно испортил кредитную историю, чтобы даже если захочу, мне не выдали нигде никаких кредитов.
Набратися і не віддаватиЯк можна зробити так,щоб не предлагали кредити ?
У мене так)
Набратися і не віддавати![]()
Так це не працює. По факту вони будуть дивитись на рейтинг убкі.ну серйозно,куди можна писати .можливо заяви ,щоб мій номер був в чорному списку наприклад
та ці шараги деякі навіть при дефолті впарюють кредити, вони мені дзвонили частіше до протермінувань ніж під час них, з нав'язливою рекламою, візьми, візьми, от я і взяв... тепер ниють віддайну серйозно,куди можна писати .можливо заяви ,щоб мій номер був в чорному списку наприклад

А от звичайні банки пропонують щось нормальне, в основному, коли рейтинг "середній"та ці шараги деякі навіть при дефолті впарюють кредити, вони мені дзвонили частіше до протермінувань ніж під час них, з нав'язливою рекламою, візьми, візьми, от я і взяв... тепер ниють віддай
381 кредит, ото вже ви ганяли ті сараї по кругу)ну серйозно,куди можна писати .можливо заяви ,щоб мій номер був в чорному списку наприклад
А ще як закриваєш кредит,то дзвінки тоже збільшується)та ці шараги деякі навіть при дефолті впарюють кредити, вони мені дзвонили частіше до протермінувань ніж під час них, з нав'язливою рекламою, візьми, візьми, от я і взяв... тепер ниють віддай
навіть в неділю дзвонили і впарювали, а зараз при довгих протермінуваннях мені бізнес позика дає ліміт 75К![]()