- Дописи
- 37341
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96132
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ооо, ещё и рейтинг хоть и низкий, но неплохой))В мене так?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ооо, ещё и рейтинг хоть и низкий, но неплохой))В мене так?
?Бо тільки 13 днів прострочки) і не по всім)Ооо, ещё и рейтинг хоть и низкий, но неплохой))
У Вас все впереди))?Бо тільки 13 днів прострочки) і не по всім)
Ще можна добрати. ЖартуюВ мене так?
60Установил себе приложуху от убки и решил полистать, шо там вообще происходит. Ну, ясное дело, что мой статус - дефолт. Расстроен, прям пойду плакать в кубышку.
Оказывается, за все время я оформил 140 кредитов. Вот жаль, что там не пишут количество пролонгацией и их сумму. Там было бы гораздо интереснее))
А у кого сколько кредитов было вообще?
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
І що ,це змінило Ваше життя ,воно змінилось тоді коли кожен із нас вліз в ту халепу ?Трішки прозрєла![]()
20 вересня буде три роки як я пішла на прострочки. Три роки без позик. 7 проваджень,повернуті кошти. Досвід,хоч і такий.І що ,це змінило Ваше життя ,воно змінилось тоді коли кожен із нас вліз в ту халепу ?
Це ,та людина яка мене підтримувала в перші дні ?20 вересня буде три роки як я пішла на прострочки. Три роки без позик. 7 проваджень,повернуті кошти. Досвід,хоч і такий.
Так,я Вам писала.пам'ятаю як Ви з'явились на форуміЦе ,та людина яка мене підтримувала в перші дні ?
Коли побачила ці суми,то ну ніяк не зреагувала,здивована,не більше. Там тільки бистрзайм більш чим 200к нарахував.Це ,та людина яка мене підтримувала в перші дні ?
Байдуже ?,хай рахують .Вдячний за підтримку ! Не було нагоди ! Бачете як форум поміняв мене ?))))Так,я Вам писала.пам'ятаю як Ви з'явились на форумі
Коли побачила ці суми,то ну ніяк не зреагувала,здивована,не більше. Там тільки бистрзайм більш чим 200к нарахував.
Пам'ятаю свої емоції,коли прилетіло перше ВНН. В жар кинуло,руки трусяться. Жах,а потім коли їх було 7,то попустило. За пів року 7 штук.Так,я Вам писала.пам'ятаю як Ви з'явились на форумі
Коли побачила ці суми,то ну ніяк не зреагувала,здивована,не більше. Там тільки бистрзайм більш чим 200к нарахував.
Так,я це помітила,Ви так швидко влились в наш колективБайдуже ?,хай рахують .Вдячний за підтримку ! Не було нагоди ! Бачете як форум поміняв мене ?))))
Ну ,я, такий ?Пам'ятаю свої емоції,коли прилетіло перше ВНН. В жар кинуло,руки трусяться. Жах,а потім коли їх було 7,то попустило. За пів року 7 штук.
Так,я це помітила,Ви так швидко влились в наш колектив
То добре,що такий,не киснете і головне,що ми всі навчились з цим всім лайном жити .Ну ,я, такий ?
Головне,по комуналці нема боргу,може субсидія будеТрішки прозрєла![]()
[POSTS=250]З Вами в особистих можна спілкуватись ?[/POSTS]То добре,що такий,не киснете і головне,що ми всі навчились з цим всім лайном жити .
Так,звичайно*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Красава ?Просрочка 4 года в 32 МФО.
![]()
![]()
Згодна,але я з своїм мільйоном крутішаКрасава ?