Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
здравствуйте. По какой цене? Очки нужныДопоможу придбати лінзи в окуляри по лояльних цінах
Кому потрібно пишіть
Будь якої складності!!!!
Рецепт на окуляри маєте?здравствуйте. По какой цене? Очки нужны
Склянні?-12, звичайні склянні лінзи скільки коштують?
Індекс?-12, звичайні склянні лінзи скільки коштують?
Так, бо мені придложили якийсь пластик з напиленням. Але сказали що вони не довго носитимуться. А індекс незнаюСклянні?
Індекс?
ДА, конечноРецепт на окуляри маєте?
СкиньтеД
ДА, конечно
Чим вище індекс тим тонша лінза, я в мінусах не сильно розбираюся, але, якщо великий плюс то лінзи дуже важкі, в дитини моєї 13+,то полімерні лінзи навіть важкі з високим індексом, думаю що мінус такожТак, бо мені придложили якийсь пластик з напиленням. Але сказали що вони не довго носитимуться. А індекс незнаю
Доброго вечора, вставляти лінзи будете самі, оправу треба ж міряти, так може вийти халепа без примірку, я не займаюсь цим, просто допомагаю придбати лінзи, скиньте рецепт у приватні повідомлення, і яка товщина лінзи(індекс)добрый вечер,а полностью очки можно заказать? Обе линзы -3,5, межцентровое 68.
А в чем Вы разбираетесь, если предлагаете людям линзы? Это очень серьёзно. Что Вы подразумеваете под "особой сложностью", как человек, который не разбирается даже в минусах...я в мінусах не сильно розбираюся
Людина зверху написала, що допоможе придбати дешевше за вже виписаний рецептом!Чьего производства линзы? У Вас особые цены в связи с чем?
А в чем Вы разбираетесь, если предлагаете людям линзы? Это очень серьёзно. Что Вы подразумеваете под "особой сложностью", как человек, который не разбирается даже в минусах...
По уже выписаному рецепту можно в любой оптике купить, поискать где дешевле, с гарантией. Просто непонятно что за линзы, какого качества, в общем, у меня, как у очкарика с большим стажем и опытом утонченных линз разных производителей, вопросов и опасений масса. Да и рецепт не указывает индекс, покрытия - это уже хотелки и кошелек каждого.Людина зверху написала, що допоможе придбати дешевше за вже виписаний рецептом!
Могу дать рецепт, но мне нужен не бюджетный вариант, хочу ещё раз сходить к врачу возможно нужны будут линзы сильнее.Допоможу придбати лінзи в окуляри по лояльних цінах
Кому потрібно пишіть
Будь якої складності!!!!
Я не заробляю на цьому, просто пропоную допомогу, скидайте рецепт, я Вам напишу вартістьМогу дать рецепт, но мне нужен не бюджетный вариант, хочу ещё раз сходить к врачу возможно нужны будут линзы сильнее.
Ночью при встречках очень сложно ездить.
Если подберу в салоне вы сможете мне такого же бренда "помочь купить"?
І що саме хочете покриття, індекс, фотохроми і тдМогу дать рецепт, но мне нужен не бюджетный вариант, хочу ещё раз сходить к врачу возможно нужны будут линзы сильнее.
Ночью при встречках очень сложно ездить.
Если подберу в салоне вы сможете мне такого же бренда "помочь купить"?
Для того что бы понять что мне нужно надо идти к врачу, я думаю на днях этим заняться.Я не заробляю на цьому, просто пропоную допомогу, скидайте рецепт, я Вам напишу вартість
Виробник Литва
І що саме хочете покриття, індекс, фотохроми і тд
Сегмент різний, наголошую я не займаюсь, просто допомагаю, ці люди займаються великими поставками, але є змога взяти не по опту, якщо цікавить, пишіть що саме, рецепт і тд, я Вам цінуДля того что бы понять что мне нужно надо идти к врачу, я думаю на днях этим заняться.
Я задал вопрос с целью понять вы занимаетесь дорогим сигментом или нет?