У кого есть заява на возврат средств?

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Evgeniya

Форумчанин
Дописи
821
Реакції
1113
Бали
1218
Evgeniya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Заява на возврат средств? У кого есть пример

И я не могу найти((((

Вот такое здесь на форуме нашла
Пишите, що в зв"язку з тим, що договір не укладений у вас відсутні зобов"язання перед кредитором по сплаті процентів та штрафних санкцій. Враховуючи дані факти вимагаєте зарахувати сплачені Вами кошти на повернення перерахованої МФО суми ___ грн., а решту оплат визнати такими, що сплачені надлишково та підлягають поверненню позичальнику.
Окремо додайте реквізити для повернення коштів та зробіть посилання на лист-відповідь Нацкомфін (копію листа теж можна додати).

Вот такое здесь на форуме нашла
Пишите, що в зв"язку з тим, що договір не укладений у вас відсутні зобов"язання перед кредитором по сплаті процентів та штрафних санкцій. Враховуючи дані факти вимагаєте зарахувати сплачені Вами кошти на повернення перерахованої МФО суми ___ грн., а решту оплат визнати такими, що сплачені надлишково та підлягають поверненню позичальнику.
Окремо додайте реквізити для повернення коштів та зробіть посилання на лист-відповідь Нацкомфін (копію листа теж можна додати).
Ви протиречите самі собі.
договір не укладений - гроші отримані.
так не буває))

Ви протиречите самі собі.
договір не укладений - гроші отримані.
так не буває))
Це не мої слова, це знайшла на цьому форумі, хтось в такій формі писав і йому повернули гроші.

Я такого не писала! Це не моя заява! Я еа повернення нічого не писала
AF1QipO1U-6UIllrR6F4HBVW2v-THGPzJxK9Cxz5g4--

Извините, не обратила внимания, что вывцитировали

Я такого не писала! Це не моя заява! Я еа повернення нічого не писала
Как прикрепить фото?!...
Это вы цитировал слова некого Новиков Валерий

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі