Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
По ходу ни у кого....не одной не видела((Заява на возврат средств? У кого есть пример
Ви протиречите самі собі.Вот такое здесь на форуме нашла
Пишите, що в зв"язку з тим, що договір не укладений у вас відсутні зобов"язання перед кредитором по сплаті процентів та штрафних санкцій. Враховуючи дані факти вимагаєте зарахувати сплачені Вами кошти на повернення перерахованої МФО суми ___ грн., а решту оплат визнати такими, що сплачені надлишково та підлягають поверненню позичальнику.
Окремо додайте реквізити для повернення коштів та зробіть посилання на лист-відповідь Нацкомфін (копію листа теж можна додати).
Це не мої слова, це знайшла на цьому форумі, хтось в такій формі писав і йому повернули гроші.Ви протиречите самі собі.
договір не укладений - гроші отримані.
так не буває))
згадайте будь-ласка хто це писав. Спитаємо.Це не мої слова, це знайшла на цьому форумі, хтось в такій формі писав і йому повернули гроші.
Где нашли? Я не помню этого.Це не мої слова, це знайшла на цьому форумі, хтось в такій формі писав і йому повернули гроші.
Не могу прикрепить скриншот. Некая Orusia89 это писала. Вот только в какой теме не помнюГде нашли? Я не помню этого.
Я такого не писала! Це не моя заява! Я еа повернення нічого не писалаНе могу прикрепить скриншот. Некая Orusia89 это писала. Вот только в какой теме не помню
Я такого не писала! Це не моя заява! Я еа повернення нічого не писала
Как прикрепить фото?!...Я такого не писала! Це не моя заява! Я еа повернення нічого не писала
FAQ по форуму. Вопросы и ответыКак прикрепить фото?!...