fatal1ty4466
Читач
- Дописи
- 11
- Реакції
- 3
- Бали
- 3
fatal1ty4466 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На сколько они настойчивы?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вы же прочитали ветку по ним? Если нет, настоятельно рекомендую.На сколько они настойчивы?
Любят колажи делать и фигней страдать.На сколько они настойчивы?
Ровно на сколько вы сами им это позволите. Не более.На сколько они настойчивы?
Вежливо и без особой настойчивости включают калькулятор на полную катушку. Через 2-3 дня от цифр уже глаза на лоб полезут.На сколько они настойчивы?
Вони,і тим кому продають,просто відбиті на всю голову.Але і пропонують закрити за тіло.А як вам пощастить,ніхто не знає.На сколько они настойчивы?
Та ніяк...поки що...я рік з ними живу....тільки мене вже прєміуму передали....Я не знаю,как их закрывать.Но за 2недели они мне уже насчитали с тела 5500-18000??
Я уже даже не мониторю,кто звонит в антиспаме.Надоело.Сегодня они мне прислали,что передают в какой то там отдел,стягнення заборгованности.Теперь наверное начнется.Но сумма меня конечно впечатлилаТа ніяк...поки що...я рік з ними живу....тільки мене вже прєміуму передали....
А .....так там без тормозів рахують.Хай рахують на здоров'я.Кошмарять звісно не хило.Ну і це переживається.Я уже даже не мониторю,кто звонит в антиспаме.Надоело.Сегодня они мне прислали,что передают в какой то там отдел,стягнення заборгованности.Теперь наверное начнется.Но сумма меня конечно впечатлила
Когда они кошмарить начинают?А .....так там без тормозів рахують.Хай рахують на здоров'я.Кошмарять звісно не хило.Ну і це переживається.
Тоже интересно. Хотя думаю, всегда индивидуально.Когда они кошмарить начинают?
Мистер кеш и сисилоун за день до просрочки начали и просто капец ?!Кешберри не угоманываются вообще)Тоже интересно. Хотя думаю, всегда индивидуально.
В моєму випадку є гроші були тихі як миші.Пару звінків мені і і батькам.Сусідам.Все.А коли продали кредитпромінвесту,то ті дали жару і на роботі і по вулиці.Але не довго.Півдня.Я накатала заяви куди можна.І вони заткнулися на 2 місяця.Тіло просили.Але грошей не було платити.Віддали прєміуму.Когда они кошмарить начинают?
Перед продажею кредпрому прислали фото з паспортом мені мамі і сусідам.І все.продалиКогда они кошмарить начинают?
В мене кешбері угомонились через місяць прям ОЧ настойчивих дзвінків і погроз, потім був робот ще 2 тижніМистер кеш и сисилоун за день до просрочки начали и просто капец ?!Кешберри не угоманываются вообще)
Как показывает форум и практика,у всех ,все индивидуально)Уже писала с сисилоунами и мистеромкешем пока никто не сравнится?В мене кешбері угомонились через місяць прям ОЧ настойчивих дзвінків і погроз, потім був робот ще 2 тижні
Зараз бувать позвонять комусь з рідних спитають чи я вже назбирала потрібну суму, но тіло ще ніразу ще не пропонували. Думала, що вони самі відбиті, но нє оказались є гроші
Підкажіть,як в Вас зараз справи з е гроші?Я уже даже не мониторю,кто звонит в антиспаме.Надоело.Сегодня они мне прислали,что передают в какой то там отдел,стягнення заборгованности.Теперь наверное начнется.Но сумма меня конечно впечатлила