Ірина
Форумчанин
- Дописи
- 45
- Реакції
- 6
- Бали
- 5065
Ірина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто знає у Eurogroshi є зараз ліцензія? Я брала у них займ. А зараз він просрочений на 53дні. Оплатити 2.04 я повинна була 4136,4(тіло 2700). У мене не було можливості і я не оплатила. В загальному за цих 53 дні просрочки, я заплатила 6200грн, але станом на сьогодні в особистому кабінеті сума для дострокової оплати сьогодні ще оплатити 8897,96. Мені писали на вайбер придставились Начальником виїздної групи Євро_Гроші Віталієм і що коли я оплочу кредит, або зроблю пролонгацію. Через декілька днів написав тел.персонального кридитора Анастасії. 21.05 вона мені напис. що сума 10070,58грн. Я розмовляла з нею і дійшли домовленості, що я зможу оплатити 2000 або 3000грн, а потім зробим реструкторизацію. Сьогодні четвертий день після того як я внесла 2000грн, і цей так званий персональний кредитор не відповідає на дзвінки. Написала мені на вайбер, що я мала оплатити 50% суми(мінімум 5000грн). Дослівно її питання сьогодні рано "Ирина у вас что припадки"?телефон сьогодні вимкнений. Не знаю, що робити