у Eurogroshi є зараз ліцензія?

• Автор теми Автор теми Ірина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 87
  • Перегляди Перегляди 9K

Ірина

Форумчанин
Дописи
45
Реакції
6
Бали
5065
Ірина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто знає у Eurogroshi є зараз ліцензія? Я брала у них займ. А зараз він просрочений на 53дні. Оплатити 2.04 я повинна була 4136,4(тіло 2700). У мене не було можливості і я не оплатила. В загальному за цих 53 дні просрочки, я заплатила 6200грн, але станом на сьогодні в особистому кабінеті сума для дострокової оплати сьогодні ще оплатити 8897,96. Мені писали на вайбер придставились Начальником виїздної групи Євро_Гроші Віталієм і що коли я оплочу кредит, або зроблю пролонгацію. Через декілька днів написав тел.персонального кридитора Анастасії. 21.05 вона мені напис. що сума 10070,58грн. Я розмовляла з нею і дійшли домовленості, що я зможу оплатити 2000 або 3000грн, а потім зробим реструкторизацію. Сьогодні четвертий день після того як я внесла 2000грн, і цей так званий персональний кредитор не відповідає на дзвінки. Написала мені на вайбер, що я мала оплатити 50% суми(мінімум 5000грн). Дослівно її питання сьогодні рано "Ирина у вас что припадки"?телефон сьогодні вимкнений. Не знаю, що робити

разводят вас как могут..пишите в нацком на них, чтоб списали проценты, но ним хорошие результаты

Хто знає у Eurogroshi є зараз ліцензія? Я брала у них займ. А зараз він просрочений на 53дні. Оплатити 2.04 я повинна була 4136,4(тіло 2700). У мене не було можливості і я не оплатила. В загальному за цих 53 дні просрочки, я заплатила 6200грн, але станом на сьогодні в особистому кабінеті сума для дострокової оплати сьогодні ще оплатити 8897,96. Мені писали на вайбер придставились Начальником виїздної групи Євро_Гроші Віталієм і що коли я оплочу кредит, або зроблю пролонгацію. Через декілька днів написав тел.персонального кридитора Анастасії. 21.05 вона мені напис. що сума 10070,58грн. Я розмовляла з нею і дійшли домовленості, що я зможу оплатити 2000 або 3000грн, а потім зробим реструкторизацію. Сьогодні четвертий день після того як я внесла 2000грн, і цей так званий персональний кредитор не відповідає на дзвінки. Написала мені на вайбер, що я мала оплатити 50% суми(мінімум 5000грн). Дослівно її питання сьогодні рано "Ирина у вас что припадки"?телефон сьогодні вимкнений. Не знаю, що робити
А навіщо Ви по телефону про щось з ними домовляєтеся і платите?!?!
Ну от чесно люди я не розумію вас!
А в мене через 6місяців прострочки в особистому кабінеті тупо тіло кредиту і % за користування кредитом.А всі інші космічні циферки(о,диво) вони самі собі проплатили! Вірю,надіюсь і чекаю, що ще й тіло і % самі проплатять!Почекаю,мені спішити немає куди!

Dusha,
А в мене через 6місяців прострочки в особистому кабінеті тупо тіло кредиту і % за користування кредитом.А всі інші космічні циферки(о,диво) вони самі собі проплатили!
это после нацкома, были пролонгации?

Они там немного больные
И их больные коллеги номер 2

Вкладення

• Screenshot_20190525-220931_Chrome.webp
    Screenshot_20190525-220931_Chrome.webp
    69.6 Кб · Перегляди: 200
  • Screenshot_20190525-221143_Chrome.webp
    Screenshot_20190525-221143_Chrome.webp
    68.5 Кб · Перегляди: 242
разводят вас как могут..пишите в нацком на них, чтоб списали проценты, но ним хорошие результаты
Я тільки 2дні тому знайшла цей сайт і розпочала читати. Дуже сильно переживала, щоб не повідомляли рідних та друзів. У мене багато нервів на них потрачено, а ще просто збираюсь їхати закордон. Периживала чи це МФО ніяк не зможе вплинути на це, бо так званий "кредитний експерт мені багато наговорила", + смс майже кожин день приходять від них

Dusha,

это после нацкома, были пролонгации?
Пролонгацій не було.В нацком писала місяців п'ять назад, то відповідь прийшла,що документів не надали.А недавно просто зайшла подивитися,які вони мені там циферки космічні намалювали,а вони самі собі проплатили.От думаю повторно в Нацкомфін написати і скрін проплати прикріпити.
Я тільки 2дні тому знайшла цей сайт і розпочала читати. Дуже сильно переживала, щоб не повідомляли рідних та друзів. У мене багато нервів на них потрачено, а ще просто збираюсь їхати закордон. Периживала чи це МФО ніяк не зможе вплинути на це, бо так званий "кредитний експерт мені багато наговорила", + смс майже кожин день приходять від них
А Ви менше слухайте тих вєлікіх крєдітних експєртов!

Учора прийшло смс від Єврогроші -"Сьогодні останній день для вирішення фінансових питань по вашій кредитній справі!Терміновао сплатіть борг!тел.(тільки англійською)". Я сьогодні хочу відправити звернення в нацкомфін. Мені потрібно якось повідомляти про це Єврогроші?

Учора прийшло смс від Єврогроші -"Сьогодні останній день для вирішення фінансових питань по вашій кредитній справі!Терміновао сплатіть борг!тел.(тільки англійською)". Я сьогодні хочу відправити звернення в нацкомфін. Мені потрібно якось повідомляти про це Єврогроші?
Нет, они таких СМС миллион шлют. Мне с 2500 насчитали больше 14000, после нацкома оставили 4950. Так и висит сумма. Я им ничего не писала и не сообщала

юрист говорит что нужно и туда и туда

Я писала в комісію, відповіді ще нема але сьогодні прийшло смс
Вам погодженно списання ВСІЄЇ ПЕНІ. Компанія ЕвроГроші. 0731756631, 0687225011, 0997444083, 0969887366, 0500717597

Не можу зрозуміти це розсилка чи що)

Я писала в комісію, відповіді ще нема але сьогодні прийшло смс
Вам погодженно списання ВСІЄЇ ПЕНІ. Компанія ЕвроГроші. 0731756631, 0687225011, 0997444083, 0969887366, 0500717597

Не можу зрозуміти це розсилка чи що)
Мне такое ни разу не присылали. Редиски

Интересно девки пляшут , после 250 дней просрочки

Вкладення

• Screenshot_2019-05-27-15-03-47-574_com.android.mms.webp
    Screenshot_2019-05-27-15-03-47-574_com.android.mms.webp
    20.2 Кб · Перегляди: 204
  • Безымянный.webp
    Безымянный.webp
    3.7 Кб · Перегляди: 187
  • Безымянный.webp
    Безымянный.webp
    68.8 Кб · Перегляди: 177
так у Вас же к уплате 25 тыс висит? Это Вы платили 1256 грн. или они себе заплатили из всего долга?

Назад
Угорі