Тишина від Є-грошей

Вже майже тиждень прострочки у є грошах і тільки 2 раза дзвонив робот і одне повідомлення в телеграмі від бота є гроші. Мене лякає ця тишина. Чи варто чекати телефонного терору і смсок наступного тижня?
5 місяць просрочки в них. Я таких дурних ще не бачила. Звінки, погрози відірвати руки ноги. Причому то не мені))) Коллажи нецензурного содержания) А на початку да. Були такими лапулями і мовчали, але я морально після форуму розуміла що від хворих не треба чекати добра. Але в цілому ситуації в багатьох індивідуальні. Просто про цих самі такі топові хард відгуки) Ну і рекомендація - не говоріть з ними, і оточення попередьте. В цілому якщо не можете і не плануєте поки що платити - будьте готові що будуть діставати.

5 місяць просрочки в них. Я таких дурних ще не бачила. Звінки, погрози відірвати руки ноги. Причому то не мені))) Коллажи нецензурного содержания) А на початку да. Були такими лапулями і мовчали, але я морально після форуму розуміла що від хворих не треба чекати добра. Але в цілому ситуації в багатьох індивідуальні. Просто про цих самі такі топові хард відгуки) Ну і рекомендація - не говоріть з ними, і оточення попередьте. В цілому якщо не можете і не плануєте поки що платити - будьте готові що будуть діставати.
А ну тоді ясно)) Просто їхні колеги по цеху Кредіткаса і Аванскредіт вони з перших днів прострочки задовбують

О, а мені прислали у вайбері повідомлення сексуального характеру. Вже відступили кредитпромінвест
О то виродки відбиті на всю голову. Вони не тільки вам таке будуть відправляти, а і всім кого найдуть і будуть дзвонити по ночах по 30 раз за ніч і більше.

Ненормативна лексика!!
Ці далбайоби подзвонили до моєї мами тільки що
Хтось знає де на них можна написати скаргу?

Останнє редагування:
Добрый день. Ну как там с вошами обстоят дела?
У меня был треш где-то с 30по45 день просрочки пока жалобу в нбу и заяву в киберполицию не написал.вот уже три недели тишины.Звонили всем вподряд по тел.книге и знатно гнали беса.

У меня был треш где-то с 30по45 день просрочки пока жалобу в нбу и заяву в киберполицию не написал.вот уже три недели тишины.Звонили всем вподряд по тел.книге и знатно гнали беса.
После жалобы и заявления, сразу затихли или ещё некоторое время устраивали террор?

После жалобы и заявления, сразу затихли или ещё некоторое время устраивали террор?
На след.день набрала их девочка и начала оправдываться ,что они хорошие и так не делают,причем за кредит ни слова не сказала.После этого звонков не было.Покрайней мере ближайшему окружению.

На след.день набрала их девочка и начала оправдываться ,что они хорошие и так не делают,причем за кредит ни слова не сказала.После этого звонков не было.Покрайней мере ближайшему окружению.
Я понял. За тело не предлагают?

В мене вони тільки набирають обертів. Просрока вже 37 днів. Почали дзвонити рідним, писати у вайбері різну гидоту. Але після того, що вони написали, то фіг що отримають від мене. Я їхньому спеціалісту так і написав у телеграмі. Я так розумію, що попереду ще групи у вайбері та колажі. Нічого, переживу і це. Оточення до цього готове в мене.

На даный момент тело+30%
А сколько у вас тело?
В мене вони тільки набирають обертів. Просрока вже 37 днів. Почали дзвонити рідним, писати у вайбері різну гидоту. Але після того, що вони написали, то фіг що отримають від мене. Я їхньому спеціалісту так і написав у телеграмі. Я так розумію, що попереду ще групи у вайбері та колажі. Нічого, переживу і це. Оточення до цього готове в мене.
Не предлагают нормальных условий?

Останнє редагування:
Добрый день)
Пришло такое смс, не знаю что будет дальше…
Добрый день)
Перезвонила, они не хотят делить даже на платежи, на уступки не идут

Вкладення

• 8AA88622-5DA1-458C-9614-888DD05894AF.webp
    8AA88622-5DA1-458C-9614-888DD05894AF.webp
    76.4 Кб · Перегляди: 229
Добрый день)

А сколько по времени вы им должны? И сколько тело у вас?

Добрый день)
Дальше будут звонить всем кого найдут. Причем найдут даже тех, кто кредит никогда не брал. По ходу Приват им сливает данные. Ихние оtмoрoзки будут писать в вайбер разные гадости и по телефону тоже. Это у них так работа с проблемными кредитами идет.

А сколько по времени вы им должны? И сколько тело у вас?
Тело 6200
Около месяца просрочка
Дальше будут звонить всем кого найдут. Причем найдут даже тех, кто кредит никогда не брал. По ходу Приват им сливает данные. Ихние оtмoрoзки будут писать в вайбер разные гадости и по телефону тоже. Это у них так работа с проблемными кредитами идет.
уpoды блин..

Тело 6200
Около месяца просрочка

уpoды блин..
Это особенные уpoды.
Тело 6200
Около месяца просрочка

уpoды блин..
Эти самые конченные. Так что набирайтесь терпения и подготовьте окружение свое.

Добрый день)

Добрый день. Молчат пока, после этого смс что на скрине у вас, или начали террор?

Назад
Угорі