Тишина просто настораживает

• Автор теми Автор теми Viktori
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 518

Viktori

Форумчанин
Дописи
202
Реакції
121
Бали
5125
Viktori не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Делюсь
Сорри недописала))
Вот только просмотрела свою почту .
16.07.20 манивео написало договор отступоения на талион + наблюдала какие-то номера звонили но я в режиме снежинка. Ни на почту эл. Не пишут ни на укрпочту , в личный кабинет не захожу и думаю забыли они про меня или готовят что-то? У кого было подобное, поделитесь

Останнє редагування модератором:
Було після +/- 3 місяців просрочки, навіть лист поштою прийшов. Що було у листі - повідомлення про договір факторингу між Манівео та Таліоном від 2018 року, копія цього ж договору факторингу від 2018 року і ,навіть, зразок! листа начальнику УМВС Печерського району Києва :ahaha: Однак самого реєстру, згідно якого нібито відбулося відступлення прав вимоги не було. Лист успішно був відправлений на опрацювання щурам місцевого сміттєзвалища.

Було після +/- 3 місяців просрочки, навіть лист поштою прийшов. Що було у листі - повідомлення про договір факторингу між Манівео та Таліоном від 2018 року, копія цього ж договору факторингу від 2018 року і ,навіть, зразок! листа начальнику УМВС Печерського району Києва :ahaha: Однак самого реєстру, згідно якого нібито відбулося відступлення прав вимоги не було. Лист успішно був відправлений на опрацювання щурам місцевого сміттєзвалища.
От них у меня только по эл.почте письмо, что переуступили талион+ и теперь иногда только несколько звонков но как показал трукаллер якобы каллы приват звонили. Просто думаю, если они могут предложить тело или пол тела закрыть то скорее всего как-то оповестят)) или сразу ИН влепят :scratch_one-s_head:

Назад
Угорі